Bildirim
Bu oyunda hile açmak bu kadar kolay mı ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
son zamanlarda hile çok arttı _____________________________ -
Büyük turnuva öncesi ban wave yakındır hocam sıkma canını, üst ranklar boşalınca istediğin ranka hızlıca ulaşırsın. Her oyun için hile açmak kolay, mesela WOW'u ele alalım, aylık 40-50 lira para ödeniyor, her pakete ayrı para ödeniyor ama insanlar hile açıyor ban wavede ban yiyor sonra yeni hesap kasıp yine başlıyor. _____________________________ -
oyundan ne zevk alıyorlar anlamıyorum _____________________________ -
Wow güzel bir örnekti kardeşim,oynuyordum. Bir gecede milyon oyuncu banlandı. Ben CS:GO'da DMG ile başladım adamlarda hatasız tertemiz oyun vardı çekişmeli geçiyordu maçlar. Ama artık bir bakıyorsun Nova adam tekte atıyor karşılaşman bile mümkün olmuyor. Demem o ki kardeşim bunların sonu gelmez. Ama kardeşimizin dediği gibi; banWave çok yakındır,rahat ol.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Hocam size şahsen bu konuda katılmıyorum main hesabım supreme fakat arkadaşlarımla girdiğim nova bir hesabım var ve bazen öyle novalarla karşılaşıyorum ki gerçekten supreme seviyesinde oynuyor ve kimin hile olup olmadığını anlarım ve adamlar değil. Ama dediğiniz gibi oyunda fazlaca hileci var her gün yüzlercesi banlanıyor zamanla azalır diye düşünüyorum bu hile olaylarının. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ScarHand
Hocam size şahsen bu konuda katılmıyorum main hesabım supreme fakat arkadaşlarımla girdiğim nova bir hesabım var ve bazen öyle novalarla karşılaşıyorum ki gerçekten supreme seviyesinde oynuyor ve kimin hile olup olmadığını anlarım ve adamlar değil. Ama dediğiniz gibi oyunda fazlaca hileci var her gün yüzlercesi banlanıyor zamanla azalır diye düşünüyorum bu hile olaylarının.
Kardeşim elbette katılmamak en doğal hakkın fakat benim mainim de DMG. Az çok biliyosundur oyun tarzlarını,tarzlarımızı. Benim her girdiğim maçta yan hesabımdan söz ediyorum,mutlaka oluyor. Ve inan profillerinden bile adamlar ben hileyim diye sayıklıyor. Emin ol dust2 ye gün içerisinde başka mape bakmadan sürekli d2 oyna göreceksin.Sonuç olarak bunun tabii ki bir sonu gelecektir. Valve bu
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
vac hileyi yakalasa bile anında banlamıyor listeye alıyor sonra manuel bir şekilde toplu banlıyolar,heralde hileyi kullanan bak banlanmadım al sende kullan deyip yaysın daha çok kişi banlansın diye böyle yapıyolar o yüzden bedava hile açan bile 1 hafta fink atıyor _____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: hysteria_
oyun 50 60 tl olsa böyle olmaz. 20 liralık oyunda hile açıp hesap boostlayıp satıyolar. ama emin olun hepsi banlanıyor. benim son 2 haftada rapor ettiğim istisnasız herkes banlanmış
:) rapor atıp banlattıgın adamların %90'nı hilesi ücretsizdir kendisi vac'a falan yakalanıyordur yada günde 3-4 macdan fazla oynuyordur
her rapor attıgının banlanacağını yada her hile acanın yakalanacağını düşünme bence inan bana sırf merakım için 2-3 tane hesap acıp nasıl banlanır nasıl banlanmaz diye denedim test ettim 2-3 farklı hileyi kullandım ve inan bana 1-2 tane sitenin sattıgı hile varki hile mi değilmi onu bile anlamazsın işin özü şu valve yasaklamadığı sürece bu oyunda hile olmaya devam eder geçmiştede olmuştur gelecekdede olacaktır keşke olmasa ama var ve bunun değişeceğine dair inancım sıfır!_____________________________
-
aynen beyler hile açan açana bu sıralar. günde 5 kişi izliyorsam 4 ü garanti hile _____________________________ -
demolara bakıyorum emin olmak için ama kesin hile yani 10 yıldır cs oynuyorum bunları reportluyoruz da bişi olduğu yok bazılarını yakalayamıyorlar galiba? _____________________________ -
Oyuncu havuzu arttığı için overwatchler`ın da işi zorlaşmaya başladı anlaşılan. Rapor sayısı çok, izlenecek demo çok. Önceden rapordan 2 hafta sonra falan "raporladığınız oyuncu/oyuncular kalıcı olarak yasaklandı" yazısı gelirdi. Bayadır ciddi şüpheli adam raporluyodum. 1,5 ayı geçmiştir. Bugün gene ana oyun ekranında "raporladığınız oyuncu/oyuncular kalıcı olarak yasaklandı" yazısını gördüm. Bir ara artık overwatchlar da mı pes etti acaba diye ümidimi kaybetmiştim.
Valve sağolsun bir ton kalitesiz topluluk üyesinin pisliğini bir avuç kaliteli topluluk üyesinin temizlemesini bekliyor. VAC diye öyle turşusunu kurdukları, beş para etmez sistem süs niyetine duruyor. Kozmetikten para çarkı dönüyor nede olsa. Kim ne yaparsa yapsın modundalar anlaşılan..._____________________________ -
Artık suyu çıktı. Özellikle ruslar ve Türkler.
Rusyada oyun fiyatı bedava. 1 dolar da wh.
Türkiye'de de 15 liraya mal olsun.
Şerefsiz çok. Neyse sakinim._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt