Şimdi Ara

Bu oyunda haritalar birbirinden bağımsız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 gün önce Paladin açayım dedim Eastern Kingdoms haritasında başladım biraz görev yapıp level 15 filan olduktan sonra görev alıp yine Boralus'a geldim. Anladığım kadarıyla hangi karakteri açarsak açalım mutlaka bir şekilde Kul Tiras haritasına gidiyoruz. Şimdi sormak istediğim Eastern Kingdoms haritası Kul Tiras'a göre çok kolay geldi. Bu haritada level kasıp Kul Tiras hiç yapmasam olur mu yoksa mutlaka her haritayı yapmak mı gerekiyor?




  • İlk karakterini Zygor eklentisini kurup onu takip ederek kasmanı öneririm. Geçen de ana konuda bazı mesajlarını görmüştüm, kafan çok karışmış belli :D Böyle devam ederse yakında sıkılıp bırakacaksın büyük ihtimalle. Dediğim şekilde 1 karakterini en azından bu şekilde kasıp ilerlersen az çok bilgi sahibi olacaksın.

  • Zygor eklentisi nedir biraz anlatır mısın çünkü oyunda kullanılan eklentiler hakkında da hiçbir şey bilmiyorum :)

  • Her harita diğerinden bağımsız kanallardan oluşuyor diyebilirim. Haritadan haritaya geçerken chatte geçtiğin kanalı da görebilirsin. Bazı haritaların eski/yeni halleri de var. Oyunda bir haritanın üzerine geldiğinde level sınırlarını görebilirsin. Ona göre scale alıyorlar. Map görevleri yerine dungeonlara girerek gametime ile hızlıca 50, (shadowlands varsa) 60a doğru gidebilirsin.


    Belli levellerden sonra eski patchlerdeki moblara hasarın dengeleniyor ve atıyorum 20 vurduğun moba 20000 vurmaya başlıyosun.


    Oyun çok geniş. Benim 3.5 aylık bir deneyimim var hala çoğu şeyi bilmiyorum.


    Curseforge indir öncelikle. Bu program Overwolftan güç alıyor. Eskiden eklentileri twitch üzerinden indiriyoduk, şimdi twitch'de buraya yönlendiriyor.


    Mutlaka indirmen gereken addonsların içerisinde

    1-1 tane fiyat kontrolcüsü; (Auctionator, The Undermine Journal, Trade Skill Master(Ekstradan kendi programını istiyor.))

    2-Atlas (Oyundaki dungeon ve raidlerin yerini gösteriyor. ) var.


    Bunun haricinde

    -Farmhud(Minimapi ortalıyor)

    -Routes(map üzerinde rota çizmene izin veriyor)

    -Gathermate2 (toplanılan bitki ve madenlerin yerini işaretliyor/daha önceden toplanılan yerleri işaretliyor) üçlüsü ile toplama yapmak çok kolaylaşıyor.


    Dungeonda vurduğun hasarı görmek istersen Recount indirebilirsin. Girdiğin dungeonların listesi için Instance Gold Tracker çok güzel bir eklenti...


    Bunlar başlangıç için gerekli olanlar. O kadar çok eklenti var ki kolaylaştıran. Hiç dungeon farmlamayıp toplayıcılıkla para kazanacağım diyen biri bambaşka eklentiler yüklüyor; old raidleri döncem diyenler başkalarını...


    Shadowlands başlangıç rehberi oluştursam mı diyorum; sonra diyorum benim bilgimde oldukça kısıtlı. Söyleyebileceğim tek şey yolunuz açık killiniz bol olsun:)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 28 Nisan 2021; 17:31:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.