Şimdi Ara

Bu oyuna başlasam pişman olurmuyum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni oyun arıyorumda bu oyunu gördüm nasıl tavsiye edermisiniz geleceği varmı bu oyunun ? Oyuncu yoğunluğu nasıl veletler vs ? Oyuna para yatırmak lazımmı ? En çok hangi karakteri tutuluyor ? Serverı önemlimi



  • Şuanda archeage'e başlamak işsizlik olur. Oyunda player yok. Trion berbat etti güzelim oyunu. Server açıldığından beri oynuyorum. Daha yeni zar zor bıraktım.

    Geleceği yok. Başladığı günden beri kan kaybedip duruyor. Oyun normalde open world pvp temasına sahip ancak oyuncu olmadığından kimseyle kapışmak gibi bir durum olmuyor. Veletler oyun ingilizce olduğundan ve görevlerinin sıkıcı ve zor olmasından ötürü yok. Ayrıca oyunda guild herşey olduğundan ve guildlerce veletler biraz dışlandığından bu konuda rahat. Oyuna para yatırmadan biryerlere gelmek istiyorsan aylarını noob gibi dolanarak heba etmen lazım. Okçu karakterler, stone arrow ve primal oynayan çok var serverlarda. Server olarak türkler bir tek janudarda yoğun olarak varlar. Ancak başlamanı önermem. İçerik açısından daha zengin oyunlar var. İki gemi görüp de gaza gelme sakın.
  • buraközkan kullanıcısına yanıt
    nasıl oyun önerirsin peki ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celotpl

    nasıl oyun önerirsin peki ?

    Guild Wars 2 : Betalarından itibaren oynadığım bir oyun. Çıktığı günden beri hep daha iyiye gitti. Şuanda oyuncu yoğunluğu açısından ve pvp açısından gerçekten epey iyi durumda ve daha da yenilikler geliyor.
  • buraközkan kullanıcısına yanıt
    paralıydı o galiba aylık ne kadar ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celotpl

    paralıydı o galiba aylık ne kadar ?

    Bir kere satın alıp ömür boyu hiçbir ücret ödemeden oynuyorsun. Ayrıca oyun içi karakterini güçlendirecek herhangi birşey gerçek parayla satılmıyor.
  • buraközkan kullanıcısına yanıt
    bugun biri daha bu oyundan bahsettı biraz bakınıyım da paralı oldugu ıcın velet sıkıntısı yoktu umarım
  • Aynen oyunda velet sıkıntısı yok.
  • buraközkan kullanıcısına yanıt
    oyununun basında para vermek zorunlu mu ? önce biraz oynayıp denemek istiyorum da
  • olursun
  • Vakit kaybı olduğunu dusunuyorum biraz oyna oyunu ancak 50-55 lvl civarında patronu olanların çok rahat para kastığını senin ise noob noob gezindigini farkedeceksin. Ardından patron alıp gece gunduz sıkıcı bir sekilde para kasacaksın. Oyunda herkes para kastigindan pvp goremeyeceksin bile. PvP görsen bile paran olmadigi icin pay to win dedigimiz elemanlar seni tekleyip geçecekler. Archeage'in olayı bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraközkan -- 27 Ağustos 2015; 23:56:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle pişman olursun. Biliyorum ağaca tırmanmak, gemiye binmek, at sürmek, traktör sürmek ve Cryengine3 motorunu görmek insanı gaza getiriyor ama para vermeden saatlerini harcamak durumundasın. Firma zaten paragöz bir firma. Sağolsun oyuncuları soğutmayı da başardılar. Kısacası diyeceğim o ki başlama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buraközkan

    quote:

    Orijinalden alıntı: celotpl

    paralıydı o galiba aylık ne kadar ?

    Bir kere satın alıp ömür boyu hiçbir ücret ödemeden oynuyorsun. Ayrıca oyun içi karakterini güçlendirecek herhangi birşey gerçek parayla satılmıyor.

    Hocam Guild Wars 2: Heart of Throne eklentisi gelmiş sanırım. Satın alanla free kullanıcı arasındaki farklar nedir? Bir de başka sitelerden daha ucuza bulma şansımız var mı? Oyunu hiç oynamamış birisine vereceğiniz her türlü tavsiyeye açığım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 1 Eylül 2015; 23:06:23 >
  • Gw2 şuan aşırı sağlam bir oyun. Ağzına kadar dolu olan serverları var. F2p modelinde herhangi bir kisitlama yok. Sadece bazı şeyleri yapabilmek icin oyunda belli bir lvla ulaşman lazım. Free olarak heart of thorns icerikleri disindaki oyunun butun ozelliklerine erisebiliyorsun. Kesinlikle denemeni oneririm. Eğer oyunu begenirsen heart of thornsu da satin alirsin. Ek pakedi alacaksan cdkey satan türk sitelerinden al daha ucuza denk getirirsin bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun hem boş hem p2w.
  • Oyunu bende eskiden oynardım, geçenlerde ne var ne yok diye gireyim dedim sunucuda adam kalmamış. buraközkan'ın da bahsettiği gibi başlarda çok iyiydi ama firma resmen güzelim oyunu bok etti.

    Tek başına noob noob dolanır grafiklerden ve skillerden zevk alırsın ancak oyunun kurdu olan kişiler almış başını gitmiştir.
  • Aktif olmayan serverler birleştirilecek, aktif olan serverlerde normal sisteminde devam edecek neden kötülediniz anlamadım oyunu. Arkadaş 2 gemi görüp gaza gelme pvp yok demiş. Kaç tane köklü guildde pvp attın ki ? Ben haftalarımı aylarımı verdim oyuna kaç tane türk serverinde takıldım aktif bir guilde girdikten sonra pvp görmemen için kör olman lazım Ek olarak para kazanmak zor demişler, ben kyprosada tek parayı patrona verdim. Guild arkadaşlarımla gemi çektik kendi trade gemimi yaptım. 120k leatherwork kastım önemli olan oynamayı bilmek
  • adam görmedim diyen kişi 1 level falandır heralde :D intro yu geçemedin sanırım. pvp olmaması imkansız. zaten Trion aktif olmayan serverleri kapatıp oradaki oyuncuları diğer dolu serverlere transfer etti. Ki bununla çok güzel brişey yaptı. aslında onlar daha şanslı bizden boş serverde rahatlıkla kastılar hiç korku olmadan. ama şuanda boş server kalmadı hepsinin doluluk oranı iyi. Boş diyen arkadaş yanlış serverde başlamış olabilir :) Eannadayım daha geçen seabattle a girdim sadece Niua tarafında 3-4 parti vardı 50 kişilikten oluşan buda sana 150-200 kişi yapar. ve o savaşı kaybettik düşün karşı taraf nasıl geldi artık :D Bu oyunu eleştirenler genelde tek kalıp bir şey yapamayanlar. Tek kalman sıkıcı olur bu yüzden oynıyabilecğein birilerini bulmanı tavsiye ederim. Eanna şuanda oynanabilirliği olan en iyi serverlerden biridir. Pvpsi ve kalitesi olarak şuanda herkesin tavsiyesi o serverde. Bütün serverlerde ki en iyi oyuncuda Eannada ve kendisi türk :D hatta videosu var forumda" [Video]Insane Tank HexBlade PvP - Losmerengues 32K HP " Pvp olarak bütün archegeAge serverleri arasında 1. sırada kendisi.
  • server çöktü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.