bu gün ses sistemleri için kabin imalatı yapıyorum eskidji de bayim var.oturuyoruz sohbet muhabbet.içeriye bir müşteri geldi ;
abi bu teybi senden 2 sene önce aldım çokta memnunum da konu başka teybi çalmasınlar die yanıma aldım adamlar arabayı çalmışlar. adamın gelme sebebi teybin soketide arabanın üstünde kalmış.soketi soruyor.yok dedi arkadaş başka bi teyp verelim.müşteri abi nasıl sağlam mı yra mı die sordu arkadaş; yeni araban çalınana kadar idare eder.ama varya 1 saat güldük.yok böle bişey ya çalmasınlar die teybi yanıma aldım adamlar arabayı çalmışlar
evet rütbeyi açık arttırmaya sunuyorum açılış 20 mesaj varmı arttıran
yarıldım koptum resmen
acaba bile bile mi böyle bir yaziya böyle bir baslik koydu diye düşünmeden edemiyorum...
bak ben gülüyorum nikini bana versene o rütbene yazık olmaz hem hemende kayserili oldugumu gösterdim la
böyle olaylar, o an yaşadığın için komik olabilir. ama boyle yazıya dökünce falan olmuyor.
birazda çocukluğundan bahsetsene
quote:
Orjinalden alıntı: badblood1903
güle güle kardeş seni tanımak güzeldi
abi nedir bu mizah bölümünde bu kadar iddaalı sözler yok "yarılmak garanti" yok "forumu bırakcam" sanki okuyan kisi basına para alıonuz "bir fıkra" veya "yasanmıs bir olay yaz" gec git işine