Şimdi Ara

BU NOTEBOOKU KAÇIRMAYIN ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.ekonomikticaret.com/Product.aspx?_pId=2153996&_catId=1509

DATRON MARKA ,benim toshiba a100-599 la aynı özelliklere sahip..eşime ufak pembe br notebook arıyorum günlerdir bu karşıma çıktı valla alaım geldi ama ne anlar bayanlar geforce 7600 den....

ARKADAŞLAR KONU FEYK OLDU ÖZÜR DİLERİM BENİM SUÇUM DEĞİL..BAZAN ARAMA MOTORLARI BÖYLE YAYINDAN KALKMIŞ SAYFALARI YAYINLIYOR...NORMAL YOLLARLA ÖNCE SİTE ADRESİ,SONRA BİLGİSAYARLAR.NOTEBOOK,DATRON BAŞLIKLARI SEÇİLEREK GİDİNCE ÇIKMIYOR...DAHA ÖNCE TEKNOSA.COM DA DA BAŞIMA GELMİŞTİ HEYECANLANMIŞTIM KELEPİR BULDUM DİYEE.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenfat10 -- 25 Eylül 2007; 11:30:39 >

• fiyatı al al diye iteliyo markası dur dur diyo 2 arada bi derede kaldım hiziliala düşermi acep oranın fiyatları çok iyi oluyo biraz daha bekleyeyeim en iyisi
  • DATRON'a güven olmaz
  • Datron bildiğiniz gibi başlı başına bir marka değil.Diğer bir çok laptop markası gibi toplama parçalarla oluşturulmuş bir laptop.Ufotek isimli firmanın kendi uydurduğu bir marka ile Çin'e imal ettirdiği bir laptop.Eğer bu laptopu satın alırda parça kalitelerine bakarsanız oldukça kaliteli markalardan oluşturulmuş olduğunu göreceksiniz.Nereden biliyorum derseniz, Datron'un bu serisinden resimde görünen aynı laptopun daha düşük işlemciye ve onboard ekran kartına sahip olanından satın almıştım.İnanın çok memnun kaldım.Asus v.b. markalarda laptoplara sahip arkadaşlarım ürünün malzeme kalitesine hayran kaldılar.Açıkçası belirgin olarak hissedilen bir kalite farkı vardı.Çalışma performansı v.b. parça uyumlulukları harikaydı.Üründe Acer anakart, Microsoft Naturel Klavye, Fujitsu-Siemens hdd v.b. gibi kaliteli parçalar kullanılmıştı.Ses kalitesi derseniz fazlasıyla harikaydı.Arkadaşın Amerika'dan getirttiği Sony laptopundan çok daha yüksek ve kaliteli bir hoparlöre sahipti.Açıkçası çok memnun kalmıştım.Bu nedenle Datron'un bu resimde görünen modelini tavsiye ediyorum.Şöyle bir fikre varabiliriz:Galiba Ufotek değişik modellerin üretimi için farklı fabrikalara sipariş veriyor.Bu modelin siparişini verdiği fabrikanın ürünleri diğerlerinden kaliteli.Veya aynı fabrika değişik kalite düzeylerinde Datron markalı laptoplar üretiyor da olabilir.

Ancak Ufotek'in seervis hizmetleri hakkında biraz sıkıntı yaşadım.Laptopu ilk aldığımda wi-fi bağlantısını nasıl açacağımı sormak için aradığımda yaklaşık 2 gün uğraştım yardımcı olabilecek biriyle görüüşmek için.En son görüşmemde yaklaşık 10 dakikayı aşkın bir oraya bir buraya aktarılma olarak süren telefon görüşmesinden sonra görüşmeden vazgeçtim.Sonra kendim hallettim.Yani bu açıdan eleştirilebilir bence.

Neyse.Satın alacak arkadaşların sağlıklı bir fikre varmaları konusunda yardım olabildiysem ne mutlu.Saygılar...

• özellikleri baya iyiymiş.
  • Bende Datron'un PL5C modelinden 2 adet ürün satın aldım biri sanıyorum üretim hatasına sahipti kullanırken daha 4.gününde kapandı ve bir daha açılmadı onu şimdi servise yolladık ve yanıt bekliyoruz.Diğerinde bir sorun yok.Fakat gerçek şu ki bilgisayarların içerisinde kullanılan parçaların üreticileri hep belli yani bir başka markada gidiyor A firmasının ekran kartını kullanıyor Datron'da.....

Bu fiyata güzel bir tercih ileride ne olur bilmiyorum şuanda pek bir sorun yaşamadım.
  • Fiyatı:875.00 USD +KDV
    KDV Dahil : 1280.30 YTL

İşletim Sistemi : Windows XP Home Türkçe
    İşlemci : INTEL Core 2 Duo T7200
    İşlemci hızı : 2,0 GHz
    Chipset : Intel I945GM + ICH7-M
    Sistem Veri Yolu : 667 MHz
    Ekran : 15.4 inç parlak ekran
    Bellek : 1 GB DDR2
    Sabit Disk : 100 GB SATA (5400 RPM)
    Optik Sürücü : Dual layer DVD Writer
    Dahili kamera : 1.3 Megapiksel
    Grafik Kartı : NVIDIA GEFORCE GO7600 (256 MB PAYLAŞIMSIZ)
    Infrared : Var
    Fax/Modem : 56K V.90 V.92
    Ethernet : 10 / 100 Mbps
    Wireless : LAN Intel® PRO/Wireless 3945ABG (802.11a/b/g)
    Portlar :

* 4 adet USB 2.0
    * 1 adet RJ45
    * 1 adet RJ11
    * S-VIDEO
    * Firewire(1394)
    * Kulaklık ve ses(SPDIF)
    * Mikrofon
    * VGA
    * PC EXPRESS
    Bluetooth : Var
    Diğer özellikler : 3 in 1 (SD,MMC,MS) Memory Kart okuyucusu
    Garanti Süresi : 2 yıl

Gerçekten iyi fiyat.
    Datron çekincesi olmasa rahatlıkla alınabilir.

• bir arkadaşta core duo bir modeli var benim toshibaya göre albenili durmasada sorun .ıkmıyor ve plastikte kötü değil...Ama ses konusunda bahsettiğim alet sinek vızırtısı gibi ses çıkarıyor bu model belki daha iyidir yukarda YEGAN arkadaşın bahsettiği gibi farklı fabrikalarda toplanıyor olabilirler
  • İkinci el aldığım LG LM50 notebookumun anakartı garantisinin son ayında bozulup da 30 iş günü içerisinde TR'ye anakart getirilemeyince UFOTEK bana Datron TWA vermişti. Özellikleri arasında uçurum var. Değişim sürecinde de baya ilgiliydiler. Datron'a güvenmeseniz de UFOTEK'e güvenebilirsiniz diyorum.
  • laptop alacaklar bence düşünmesin bu fiyata coreduo 1.83ghz,7300 ekran kartlı modeli alamazsınız.muhtemelen ekran kartı underclockludur ama yine de 3dmark06 da 1800 den aşağıyı göreceğini sanmam.benim de a100-599 um var şu fiyatı görünce kötü oldum gerçekten çünkü hala ödüyorum borcunu..
  • Arkadaşlar bende DATRON AERO mu satıyorum.Nakite ihtiyacım olduğu için.(zekatımı vermek için satıyorum).2 aylık cihaz.Ben 1200 ytl ye Vatan Bostancı dan aldım.Çantası,Philips kolonlar ve Ekran temizleme spreyide hediyemdir.

Fiyatı:1049 ytl sondur.

İşletim Sistemi : Windows XP Home Türkçe
    İşlemci : INTEL Core 2 Duo T2080
    İşlemci hızı : 1.73 GHz
    Chipset : Intel I945GM + ICH7-M
    Sistem Veri Yolu : 667 MHz
    Ekran : 15.4 inç parlak ekran
    Bellek : 1 GB DDR2
    Sabit Disk : 100 GB SATA (5400 RPM)
    Optik Sürücü : Dual layer DVD Writer
    Ekran Kartı : 128 mb
    Infrared : Var
    Fax/Modem : 56K V.90 V.92
    Ethernet : 10 / 100 Mbps
    Wireless : LAN Intel® PRO/Wireless 3945ABG (802.11a/b/g)
    Portlar :

* 4 adet USB 2.0
    * 1 adet RJ45
    * 1 adet RJ11
    * S-VIDEO
    * Firewire(1394)
    * Kulaklık ve ses(SPDIF)
    * Mikrofon
    * VGA
    * PC EXPRESS
    Bluetooth : Var
    Diğer özellikler : 3 in 1 (SD,MMC,MS) Memory Kart okuyucusu
    Garanti Süresi : 2 yıl

• Bu ürün Barebone sanırm böyle yazıyor. Zaten dünya üzerinde notebook üreten firma sayılı çok iyi bir ürün. Acer ile hiç karşılaştırmayın. Bence çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rec -- 23 Eylül 2007; 2:04:02 >
  • Tipi çok kötü, siyah laptopa beyaz klavye...
  • ürün güzel, fiyat ise müthiş
  • bence datron acer dan daha iyi malzeme kalitesi olarak..
    fiyatına göre özellikleri süper bi alet
  • bence sitede bir hata var bu ürünün bu fiyata olmasi imkansız...en azından ekran karti 7600 olamaz...bu siteden datronu alan bir arkadaş bilgisayar hakkında yorum yapabilirse çok sevinirim
  • dehşet bir fiyat...
    laptop alacak olsam hemen düşünürdüm...
  • Fiyat harika, özellikler süper...
  • urun stoklarda yokmus.stok guncellemesi sirasinda yanlislikla girilmis.ama yaklasik bir ay oncesi bu modelden farkli olarak sadece islemcisi T5500 olan modeli 875$+kdv ye satiyorlardi.
  • baya reklam yapmış oldular bu tür hatalı fiyat giren sitelere güvenim azalıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.