Şimdi Ara

Bu Neslin Kazananı Kim Oldu? Xbox One vs PlayStation 4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
1
Favori
13.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yazının ' PC'yi ve Switch'i bu konuya dahil etmiyoruz.' cümlesinden sonra okuma gereği duymadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FyKy

    Son yıllardaki her oyunun online olması sebebi ile insanlar konulu oyunlara hasret kalıyor. Buna da en iyi cevap veren PS4 oluyor maalesef. Xbox da exc konusunda atılım yaparsa gamepass sistemi ile birlikte yeni nesilde durumları eşitleyebilir.

    Fiyat politikası konusunda haklısın ama çok sık indirimler oluyor. Şu ana kadar hiç bir oyunu ilk çıktığında almadım. Bir süre sonra kesin indirime girdi.

    XBOX maalesef geride kaldı ama bunu kendileri istiyor sanırım. Böyle mutlular galiba.
    Bende suan ultimate uylelik var . 370 tl ye 2 sene ultimate uyelik yapabiliyorsun. Tum oyunalari one x de oynuyorum. Ultimate sayesinde hem online hemde single . Xbox vedigim paraya gram acimiyorum.

    Ps tarafinda sadece konsol var . Last of us ve god of war icin bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu tartışmaya bile gerek yok.Sony altından girdi üstünden çıktı.Xbox x nature 4k oynattığıyla kaldı.Microsoftun classic saçma sapan politikaları devam ettigi surece xbox tarafı hep sönük kalıcak.Demekki neymiş bir konsoldaki en önemli şey sadece güç degilmiş.Bunu herkes net bir sekilde anlamiş oldu.Oyun olmayan konsolu millet napsin.Koskoca microsoft şunu idrak edemedi.Resmen elleriyle verdiler üstünlügu.Sony i tebrik etmek lazim.Adamlar coil whine ı umursamadilar dandik malzeme kullandilar sonuç deli gibi ps4 satisi.Fan sorununu çozemediler sesli çalışdı sonuç deli gibi ps4 satisi.Adamlar resmen rekor kırdılar.İşi bilene saygı duyacaksın yapacak birşey yok.Ps tarafinda ne var dünya kadar kaliteli oyun var.Xbox ın elinde ne var sadece ps4 pro dan daha guclü bir makina ve gostermelik bir kaç oyun.O kadar da olsun.Adamlar belkide xbox x ile şimdilik sadece altyapı ve itibar olusturmaya calismislardir..Belki gelecekte stratejileri oyun odaklı olur.O zaman işler degisebilir.Ps tarafinin eli armut toplamayacak tabi buda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 exc oyunları switch ile karşılaştırılmalı switch yeni bir konsol olmasına rağmen exc oyunları xbox exc oyunlarını geride bırakır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neslin kazananı XBOX GO HOME .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Microsoft, konsol savaşına zaten sıkıntılı başladı. Üstüne Sony tarafı akıllıca hamleler yaparak, bu nesilde ciddi üstünlük sağladı.

    Muhtemelen microsoft tarafı, ciddi hamleler yapacaktı fakat baktı ki bu nesilde olan oldu fazla hamle yapmadılar. En büyük hamleleri donanım bazında oldu, fakat oyun olmayınca donanımında pek çekiciliği olmadı.

    Microsoft önümüzdeki nesilde de benzer hataları yaparsa, sony için gayet karlı bir dönem olur. Microsoft tarafı atak yapmalı, hatta sony'den daha etkili olmalı ki rekabet bize yarasın....

    İyinin hakkı verilsin fakat rekabet her zaman olsun, yoksa piyasa herhangi birine kalırsa mahvederler ortalığı :)
  • Herkes oyun fiyatlarının pahalı olmasından bahsetmiş ama bu bizim gibi parası değersiz ülkeler için böyle. Avrupalı, Amerikalı, Japon oyuncu dışarıda yediği iki veya üç yemek parasına oyun alabiliyor. O yüzden onlar için game pass çok da büyük bir avantaj değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim için açık ara PS4 olmuştur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şunu kabul etmekte zorlanıyorum; deniliyor ki, Sony tek kalırsa bu oyuncular için kötü olur, rekabet olmaz. Yahu 6. nesilde PlayStation 2 tüm rakiplerini ezip geçerek, tarihin en başarılı konsolu olmadı mı? Bakın bakalım o dönemi yaşayan oyuncular hayatlarının en güzel oyunlarını, o dönemde oynadıklarını söyleyecektir.

    Kesinlikle Sony bu pazarda MS olmadan cok daha güzel işlere imza atar, elimizde 6. nesil gibi bir nesil var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 14 Ekim 2019; 13:52:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: C-TRanger

    Demek ki büyük konuşmamak ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak gerekiyormuş. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile.gif" align="middle" border="0" alt="">

    <img src="https://store.donanimhaber.com/f3/07/ce/f307ce351f6112a33945022cace22077.png" align="middle" border="0" alt="">


    Aaahahahah DH-BSC ifşa timi gene yapmış fatalitysini :D
  • Switch bu seneye oyunları ile damgasını vuruyor fakat yazı 2013 çıkışlı iki konsolu konu alıyor. Kabul etmek lazım. Ps4 aldı götürdü. Xbox ise çok kötüydü.
  • Özgür hocam, yazın on numara olmuş zevkle okudum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Rogue Agent

    valla onlar kazandi biz tavuk gibi yolunduk. 300 lirayi bi oyuna basacak keriz avına çıktı her ikiside. sattım geçtim ps4ü kafam rahat onun parasiylada bi guzel pc ye upgrade yaptım. allah cpy ve codexten razı olsun ne diyim.


    Hocam şu yaptığın final hangi inançta var :D Keriz olmayım derken hunharca kul hakkına girmişin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zartzurt456

    xbox one x den sonra kazanan xbox tarafı oldu.
    biriler şimdi saldırır ps4 de özel oyun var filan diye
    konsol da oyun oynuyanların %10 sadece bu özel oyunları oynuyor
    geri kalan %90 kesim her iki ciazada çıkan oyunları oynuyor.
    illa konsol kulanacam diyosan xbox one x şu an iyisi o
    ps4 de öyle 2. el ucuz özel oyun ları oynayıp kaldırmak
    için kulanırsın olur biter.


    Sony konsol satışları sayısı ile sony exc oyunlarının kutulu ve dijital satış rakamları hiç de öyle demiyor %10 ne demek biliyon mu hocam acep? Aga ezdi geçti işte geçen nesil gibi olmadı vs bile atamadılar. sony direkt brutality yaptı 8. nesilde. Mici ders alır da umarım 9. nesil çetin savaşlı bol cepheli geçer :D Neden mi? rekabet bize yarar :D
  • Bu soruya bi yerimle gülerek cevap veririm. Net Sony. Sebebi de SADECE EXC GAMES sadece bu. Başka sebebi yok. Onlineı hebele hübele yok mozambik psn çoh eyi vs geçin bunları. EXC oyunları buraya taşıdı.. Yoksa ben salak mıyım pro ve onex çıktığı zaman gidip donanım olarak daha zayıf olan pro alayım?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: classlord

    Ps fais fiyat politikasi nedeniyle icimdeki oyun oynama hevesini 2 sene once bitirdi. Suan ps de kalma nedenim
    God of war ve last of us. Bunlarin disinda benim icin ps bir hic .

    Ama xbox tarafi one x le beraber muthis atak yapti. Gamepass basli basina efsane cogu oyun turkce
    Sadece aaa oyunlar degil. Sliyer the spire denen bir oyun yapmislar 60 saat oynadim . Mukemmel bir kart oyunu hemde turkce. Badnorth turkce nefis bir strateji.

    Ama ps tarafinda hersey pahali . Hala nasil bizim ulkemizde insanlar psde kaliyor anlamiyorum.
    Herkes benim gibi seneryolu oyun mu seviyor ki


    Fifa 20 580 lira standart,Ghost recon breakpoint standart, Call of duty 550 lira, TLOU 2 kadar emek olmadığı halde.Üzerinde parasal ve zaman olarak bolca emek olduğu halde en uygun fiyatlar PS özel oyunlarında.Bu nedenle PS tarafına faiş fiyat politikası demen yanlış zten bu söylemlerinizin aşırı olduğu zamanlarda ucuz oyun satıyor diye ceza aldılar daha da hala akıllanmamışsınız....Ekonominin bozukluğundan herşeyi kaça aldığımızdan haberiniz yok sanırım, dışarı çıksan para...
  • Öncelikle ps4 pro aldım ve en güçlü konsol çıkınca onu satıp one x aldım.Gamepass olayı mükemmel.Oyun almadan oyun oynatan tek cihaz xbox.EA Accsess daha yeni ps gecti.One X hem güçlü hem 4K bluray 3D bluray oynatabiliyor.Bu arada 4K bluray video satın almak bile 2,500tl.uzun lafın kısası xbox satmadı belki ama ps kat kat daha iyi bir cihaz emin olun buna.
  • Tabii ki PS4 ve Switch bu neslin kazananları. Xbox'ı konsoldan saymıyorum zaten. PC ve Wii U'ya da bu neslin pek çok kaliteli oyunu gelmedi. Multiplatform oyunlar için en iyi platform her zaman PC olacak ama exclusive konusunda PS4 ve Switch lider.
  • Giriş gelişme sonuç güzel bi yazı ortaokula falanmı gidiyorsunuz hani öğrenemedinizmi yazı yazarken bunların yazılmayacağını. ??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.