Şimdi Ara

bu nedir arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • demin dikkatimi çekti monitürde böle bişi var,işaretlediğim çizgi gökkuşağı renklerine sahip ve sildim vs orda duruo gitmiyor nedir bu beyler?

bu nedir arkadaşlar?

• manyetik bi cihaz olabilir monitörün yanında..benim arçelik tv de devamlı yapardı bu gökkuşağı renklerini.Hemde senin gibi küçücük değil devasa boyutlarda.Servisle görüştüm.Cihazın etrafındaki tüm manyetikleri özellikle mıknatıs , cep telefonu gibicihazları kaldırdım renkler kısa bi zaman sonra kayboldu.Dene işe yarayacağını umuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi appachii -- 17 Haziran 2008; 8:46:08 >
  • hocam monitörün sağ tarafında bilgisayar kasası ,sol tarafında playstation 3 var ,cep telefonları evet masanın üzerinde duruyordu onları kaldırdım bakalım fakat bilgisayar kasası yada ps3 etkilermiki?birde şunu eklemeyi unuttum,dün bilgisayarımı uzay montaj yapıp ekranın yanına koydum ve hatırladığım kadaıyla böle birşey yoktu uzay montaj yapana kadar..acaba bundanmı kaynaklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_of_sLy -- 17 Haziran 2008; 10:09:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.