Şimdi Ara

Bu neden oluyor ? (YARDIM)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bazen kafamdaki herşey birden gidiyor sanki ben olduğum yerde değilmişimde boşluktaymışım gibi hissediyorum.genellikle kalabalık yerlerde başıma geliyor bu olay.mesela geçen yaz kuzenimin düğünündede yaşamıştım bu olayı önce hafif bir baş ağrısı ondan sonra etraftaki sesi sanki birisi azaltıyormuş gibi oluyor insanların sesleri,müziği falan unutuyorum birden ve sadece biryere odaklanıyorum ve böyle bi garip oluyorum yani çok garip bir his.sanki boşluktaymışım gibi o anda yürüdüğümü falanda hissedemiyorum,başım dönüyo,sanki yer hareket ediyormuş gibi oluyor biraz. bir garip oluyorum yani ve genellikle düğünlerde,avm lerde başıma geliyor bu olay.zaten düğüne gitmeyide pek sevmem, pek gitmemde zaten sadece kuzenimin diye gitmiştim o yaz.evdede bazen oluyor pc başında falan dalıyorum öyle oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -TEKSAS- -- 5 Eylül 2012; 18:44:11 >

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

bazen kafamdaki herşey birden gidiyor sanki ben olduğum yerde değilmişimde boşluktaymışım gibi hissediyorum.genellikle kalabalık yerlerde başıma geliyor bu olay.mesela geçen yaz kuzenimin düğünündede yaşamıştım bu olayı önce hafif bir baş ağrısı ondan sonra etraftaki sesi sanki birisi azaltıyormuş gibi oluyor insanların sesleri,müziği falan unutuyorum birden ve sadece biryere odaklanıyorum ve böyle bi garip oluyorum yani çok garip bir his.sanki boşluktaymışım gibi o anda yürüdüğümü falanda hissedemiyorum,başım dönüyo,sanki yer hareket ediyormuş gibi oluyor biraz. bir garip oluyorum yani ve genellikle düğünlerde,avm lerde başıma geliyor bu olay.zaten düğüne gitmeyide pek sevmem, pek gitmemde zaten sadece kuzenimin diye gitmiştim o yaz.evdede bazen oluyor pc başında falan dalıyorum öyle oluyor.

ben bazen hayal kurarken oluyor mesela yolda yürüyorum bir şey düşünüyorum yada hayal ediyorum hayalden döndüğümde kendimi gideceğim yeri geçmiş bir vaziyette buluyorum ve oraya nasıl gittiğimi bile bilmiyorum.

A.Einstein

• Sıklıkla yaşadığım durum

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

Sıklıkla yaşadığım durum

sende nasıl oluyor peki ?

Orijinalden alıntı: sanalkorsan88

quote:

bazen kafamdaki herşey birden gidiyor sanki ben olduğum yerde değilmişimde boşluktaymışım gibi hissediyorum.genellikle kalabalık yerlerde başıma geliyor bu olay.mesela geçen yaz kuzenimin düğünündede yaşamıştım bu olayı önce hafif bir baş ağrısı ondan sonra etraftaki sesi sanki birisi azaltıyormuş gibi oluyor insanların sesleri,müziği falan unutuyorum birden ve sadece biryere odaklanıyorum ve böyle bi garip oluyorum yani çok garip bir his.sanki boşluktaymışım gibi o anda yürüdüğümü falanda hissedemiyorum,başım dönüyo,sanki yer hareket ediyormuş gibi oluyor biraz. bir garip oluyorum yani ve genellikle düğünlerde,avm lerde başıma geliyor bu olay.zaten düğüne gitmeyide pek sevmem, pek gitmemde zaten sadece kuzenimin diye gitmiştim o yaz.evdede bazen oluyor pc başında falan dalıyorum öyle oluyor.

ben bazen hayal kurarken oluyor mesela yolda yürüyorum bir şey düşünüyorum yada hayal ediyorum hayalden döndüğümde kendimi gideceğim yeri geçmiş bir vaziyette buluyorum ve oraya nasıl gittiğimi bile bilmiyorum.

aynen öyle vücut kendi kendine iş yapıyor gibi sanki ben yönetmiyorum gib ben 33 saat uykusuz kaldığımda olmuştu
    arada yine oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: sanalkorsan88

quote:

aynen öyle vücut kendi kendine iş yapıyor gibi sanki ben yönetmiyorum gib ben 33 saat uykusuz kaldığımda olmuştu
    arada yine oluyor

hani derler ya vucudu burda aklı başka yerde aynen o durum oluşuyor vücut işlevini yapıyor ama beyinden bağımsız beyin başka yerde.

A.Einstein

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    9 yıl önce açıldı
    Ne yapmalıyım bu durumda ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.