Bildirim
bu ne?
JACK & JONES, JJEMIL KNIT LS POLO, Triko, Erkek, Siyah , M : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C6QGVTH9
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet -
Forum yapay zihinle yönetiliyor. Yavaş yavaş bizden öğreniyor. Amcaya yönetim panelini göster forum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kediyeyolgösterenadam -- 2 Temmuz 2015; 3:42:06 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hala çıkıyor. -
her konuya girdiğimde çıkmaya başladı, diğer sürümlerden deneyelim bakalım -
Ayan Ablalar tarafından saldırıya uğramışsın çabuk o telefonu yere bırak yoksa tüm amcalar evini basar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ejderya.
Ayan Ablalar tarafından saldırıya uğramışsın çabuk o telefonu yere bırak yoksa tüm amcalar evini basar
gene mi amcalar? -
Yat yere yat yat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısını ben soracaktım şimdi harbi bu nedir -
-
-
Citizen işini çocuğuna öğretmeye başlamış olmalı. Çocuk okumayı yazmayı yeni öğrenmiş. Arada foruma öğrendiği kelimeleri yazıyor demekkki. Bebek ve evet kelimeleri son zamanlarda forumda beklenmedik şekilde ortaya çıkıyor. Bakalım daha neler çıkacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 2 Temmuz 2015; 3:57:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X