Şimdi Ara

BU NASIL ÜLKE ABİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
4.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19 bin suçlu serbest polisi askeri öldürmüş kundaklama yapmış pkklı serbest hangi akla mantığa hizmet göz göre göre yapılıyor bunlar?

Papua yeni gine bizden daha medeni ve yaşanabilir bir ülke şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 5 Haziran 2025; 15:58:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üşenmedim, infaz yasasının kabul edildiği 76 sayfalık meclis genel kurul tutanağını inceledim. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde bizim gündemimiz, derdimiz, sokakların güvenliği falan kimsenin umurunda olmamış. Meclisteki tüm partiler, üç beş oy fazla alabilmek için hükümlülerin sözcülüğünü yapmış.

Biri neden kesinleşme tarihini esas alıyorsun, suçun işlenme tarihine göre insanları serbest bırak demiş. Öbürü ehliyet affı neden çıkmıyor diye sormuş. Diğeri siyasi mahpuslar ne olacak, Terörle Mücadele Kanunu neden kapsam dışı diye sormuş. Kimse dememiş ki binlerce hükümlüyü salacağız, ne olacak bu sokakların hali?

Özetle durum şu: Sıradan, işinde gücünde, kurallara uymaya ve suç işlememeye çalışan, namuslu vatandaşların ne düşündüğü, ne istediği kimsenin umurunda değil.

https://x.com/gurbetogli/status/1930380894558200043?s=46&t=8jRxE4lbhhvNKPvlnyD8Ng
    Milletin oylarıyla seçilen başkanlar FETÖ operasyonlarını andıran görüntülerle tutuklanırken tescilli katiller sapıklar manyaklar malumun affıyla dışarı çıkıyorlar. Hizbullahçı katliamcı hacca gideceğim deyip yurtdışı yasağını kaldırtabiliyor muhalifler ise hapiste. Burası da böyle ülke işte. Sarayın yandaşı olduğun sürece katil de olsan manyak da olsan hayat kolay

Erdoğan'a karşı tweet atmazsan , Cehape de belediye başkanı yardımcısı vs değilsen sıkıntı yok

Geçen taksiciye bıçak salladı adam hemde göğsüne taksici kendini korudu son anda adam serbest kaldı :)

Ahmet Minguzzi isimli çocuğu onlarca bıçak darbesi ile arkadan saldırıp hiç yoktan öldürdüler , dava hakimi öldürenin bıçağı yasaklı sınıfında değil dedi üzerine plaket verecekler herhalde

Bu ülkenin adaleti hakimi savcısı siyasetin elinde AKP'nin eline geçmiş adalet yargı bağımsızlığını yitirmiş suçluları dışarı çıkarsalar ne olur

• Senin sinirin yerinde kardeşim, haksız da değilsin. Gerçekten artık iş öyle bir noktaya geldi ki, hukuk değil tombala çekiliyor gibi. Kim çıkarsa o gün şanslı. “Af” dedikleri şey, kelime anlamını yitirdi; bildiğin sistematik boşaltım. Suçluya değil, vatandaşa ceza gibi işliyor.

Adam elini kolunu sallaya sallaya çıkıyor içeriden, dosyasında cinayet, gasp, örgüt üyeliği, yakma yıkma ne ararsan var. Sonra biz, markette kasiyerin gözünün içine bakarak çikolata çalmadığımıza şükrediyoruz. Adalet terazisi değil, oynayan bir salıncak gibi. Ne tarafa ağırlık verilirse o yana yıkılıyor.

“Devlet affetti” deniyor ama sor bakalım o devlet kimi affediyor? Suçluyu affediyor da mağdurdan kim af diliyor? Polisin, askerin kanı yerde. Ama “toplum barışı” diye diye kimse kimsenin yüzüne bakamayacağı bir utancı normalize etmeye çalışıyorlar.

Papua Yeni Gine mi? Kardeşim vallahi şu an taş devrinde çadır kurmuş olsan bile buradan daha öngörülebilir bir yer olurdu. En azından orada kurallar net: güçlü olan yaşar. Bizde kurallar sürekli değişiyor, ama kazanan hep aynı – güçlü değil, bağlantılı olan.

Ne diyelim? Hukukun sağırlaştığı, adaletin "siyasi filtre"den geçtiği yerde, kim suçlu kim masum belli olmuyor. Ama emin ol, böyle giderse masum olan da bir gün "suç işlemedim hata yaptım" diye özür dilemek zorunda kalacak bu düzende.

• Serbest bırakılmaları dogru karar. Devletimin yanındayım.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Bahçeli olanın mı?

• Üşenmedim, infaz yasasının kabul edildiği 76 sayfalık meclis genel kurul tutanağını inceledim. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde bizim gündemimiz, derdimiz, sokakların güvenliği falan kimsenin umurunda olmamış. Meclisteki tüm partiler, üç beş oy fazla alabilmek için hükümlülerin sözcülüğünü yapmış.

Biri neden kesinleşme tarihini esas alıyorsun, suçun işlenme tarihine göre insanları serbest bırak demiş. Öbürü ehliyet affı neden çıkmıyor diye sormuş. Diğeri siyasi mahpuslar ne olacak, Terörle Mücadele Kanunu neden kapsam dışı diye sormuş. Kimse dememiş ki binlerce hükümlüyü salacağız, ne olacak bu sokakların hali?

Özetle durum şu: Sıradan, işinde gücünde, kurallara uymaya ve suç işlememeye çalışan, namuslu vatandaşların ne düşündüğü, ne istediği kimsenin umurunda değil.

https://x.com/gurbetogli/status/1930380894558200043?s=46&t=8jRxE4lbhhvNKPvlnyD8Ng

• Yasalar böyle ve buna müsait

• 15 kisinin katili Hizbullahci denetimli cikarilip Yurtdisi yasagiyla saliverilmis. Adam hacca gidecegim demis, denetimi ve yurtdisi yasaginida kaldirmislar. Nerde ne kadar terorist katil varsa saliverdiler. Yakinda ektikleri tohumlar filiz verir. Pkk ile Anayasa pazarligi yapanlardan ancak bu kadar olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    4 yıl önce açıldı
    Şaka gibi bir ülke
    4 yıl önce açıldı
    Dayı, bu ne ya?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 80 yıllık devlet aklı sizin aklınız ermez. Bir nedeni vardır mutlaka devlet sırrı olduğu için açıklanmıyordur. Malum şahıs yapıyorsa bir bildiği vardır. Derin devlet yeğenim oyun büyük. Chp'liler karşı çıkıyorsa kesin doğrudur.

• heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

he he he he he he

• -Hattori- kullanıcısına yanıt
    kent uzlaşısı,
    chp tip hdp sol parti işçi partisi,
    6+2 masa ve seçmenleri,

Yatarı yok diyenler , demirtaş neden hapiste diyenler,

%47 kk74 , ibb , avcılar / büyükçekmece , esenyurt seçmenleri .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 5 Haziran 2025; 18:21:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hasmı olan, yarım kalan işi olan, bu salıvermeden sonra, aynen böyle düşünüyordur!

A Nightmare on Elm Street '' Kâbus geri döndü''

BU NASIL ÜLKE ABİ?

KH Studioyoutube
    A Nightmare on Elm Street (2025) - First Trailer | Millie Bobby Brown, Robert Englund
    https://www.youtube.com/watch?v=rzbV8ANNGvI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 5 Haziran 2025; 18:34:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Adalet bakanının beyanina göre çıkan bu kanunla cezasızlık algısı ortadan kalkıyor Muş inanın öldüm gülmekten,benim evime iki kere aynı hırsız girdi hakim az daha beni tutuluyordu.

• Max Akp's Intellegence:

"yosolor boylo vo buno musout"

BU NASIL ÜLKE ABİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 5 Haziran 2025; 18:47:36 >
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt
    BU NASIL ÜLKE ABİ?EV KUŞLARIyoutube
    Garanti Sonuçlar! Konuşan Muhabbet Kuşu Eğitimi: Dinlet, Muhabbet Kuşunu Konuştur! #KonuşanMuhabbetKuşu #DinletKonuşsun Muhabbet Kuşu Nasıl Konuşturulur? Muhabbet kuşu konuşturmak sabır ve düzenli eğitim gerektiren bir süreçtir. İşte bazı basit adımlar: Erken Yaşta Başlayın: Muhabbet kuşları, genç yaşlarda daha kolay öğrenirler. 3-4 aylıkken eğitime başlamak en iyisidir. Tekrarlama ve Sabır: Kuşunuza sürekli aynı kelimeleri veya cümleleri tekrar edin. "Merhaba", "Aşkım", "Babacık" gibi kısa ve net kelimelerle başlayabilirsiniz. Ödüllendirme: Kuşunuz doğru kelimeyi söylediğinde onu ödüllendirin. Bu, davranışını pekiştirecektir. Kısa ve Net Sözler Kullanın: Başlangıçta karmaşık cümlelerden kaçının. Tek kelimeler veya kısa cümleler tercih edin. Günlük Eğitim: 15-20 dakikalık kısa eğitim seansları ile düzenli olarak çalışın. Sabırlı ve tutarlı olmak, başarıyı getirir. Dışarıdaki Seslere Dikkat Edin: Muhabbet kuşları çevresindeki seslerden etkilenir. Evdeki sesler, müzikler veya televizyon da onların öğrenmesine yardımcı olabilir. Unutmayın, her kuş farklı hızda öğrenir, bu yüzden sürece sabırlı yaklaşmak çok önemli! Kuşunuzun Konuşmasını İstiyorsanız, Bu Yöntemi Deneyin! Muhabbet Kuşunuz Konuşmuyorsa, İşte Çözümü! Konuşan muhabbet kuşu nasıl öğretilir? Muhabbet kuşu konuşturma için sabır ve sevgi
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=FUnTGhb-V7w
  • İnşallah içeriden çıkanlar bunu destekleyenlerin hayatına bir şekilde temas eder

• Çıkanların hepsi Tayyip babadan Allah razı olsun diyor, oy deposu niye çıkmasınlar. Ailelerine de hesaba kat gelsin oylar.

• Ülke; bir devletin egemenliği altında bulunan kara, deniz ve havanın oluşturduğu bütün.

Devlet egemenliği ?
    Bütün ?

Kolay gelsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Milletin oylarıyla seçilen başkanlar FETÖ operasyonlarını andıran görüntülerle tutuklanırken tescilli katiller sapıklar manyaklar malumun affıyla dışarı çıkıyorlar. Hizbullahçı katliamcı hacca gideceğim deyip yurtdışı yasağını kaldırtabiliyor muhalifler ise hapiste. Burası da böyle ülke işte. Sarayın yandaşı olduğun sürece katil de olsan manyak da olsan hayat kolay

• Saldıklarının coğu Hizbullahçı arkadaslar. Ne fark var demeyin Hizbullah'ın PKK'lılarla arası iyi değil. Dem parti geçen gün seçmece salmışlar derken bunu kastediyordu.
    Akp üstü kapalı ipler benim elimde diye mesaj veriyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.