Şimdi Ara

Bu nasıl i7???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yardımlarınızı istiyorum birşeyler mi eksik bilgisayarda anlamadım. zira bu bilgisayardan performans sorunu yaşayan bir benimdir. öyle ki eski hp core 2 duo bilgisayarımın performansını mumla aratır durumda. illallah ettim artık.

Bilgisayarım toshiba satellite A665 11Z model

Bilgisayarın özelliklerini aşağıya yazıyorum lütfen yardım edin bi akıl verin deli edecek beni yoksa

ÖZELLİKLER TOSHİBA A665 11Z

Processor type : Intel® Core™ i7-740QM Processor
    clock speed : 1.73 / 2.93 Turbo GHz
    Front Side Bus : 1333 MHz
    3rd level cache : 6 MB
    Operating System / Platform
    Windows® 7 Home Premium 64-bit (pre-installed, Toshiba-HDD recovery)

Design Colour colour : Metallic Precious Black with glossy rim and textured pattern, black keyboard
    System memory standard : 4,096 (2,048 + 2,048) MB
    maximum expandability : 8,192 MB
    technology : DDR3 RAM (1,066 MHz)
    Hard disk capacity : 500 GB
    drive rotation : 5,400 rpm
    Blu-ray Disc™ drive compatibility : CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-R(DL), DVD-RW, DVD+R, DVD+R(DL), DVD+RW, DVD-RAM, BD-ROM, BD-R, BD-R(DL), BD-RE, BD-RE(DL)
    maximum speed : Read: 24x CD-ROM, 8x DVD-ROM, 6x BD-ROM/ Write: 24x CD-R, 4x CD-RW, 10x HS CD-RW, 16x US CD-RW, 8x DVD-R, 4x DVD-R (Double Layer), 6x DVD-RW, 8x DVD+R, 4x DVD+R (Double Layer), 8x DVD+RW, 5x DVD-RAM, 6x BD-R, 4x BD-R (Double Layer), 2x BD-RE, 2x BD-RE (Double Layer)
    type : Blu-ray Disc™ rewritable drive (BD-RE) with recording, rewriting and playback support, including DVD Super Multi drive functionality
    Display size : 39.6cm (15.6”)
    type : Toshiba TruBrite® HD 3D TFT High Brightness display (120Hz) with LED backlighting and 16 : 9 aspect ratio
    internal resolution : 1,366 x 768
    response time rise + fall (Typ.) : 8 ms

Graphics adapter type : NVIDIA® GeForce® GTS 350M with CUDA™ technology
    memory amount : 1,024 MB dedicated VRAM. Available graphics memory can be expanded using system memory, through TurboCache™ technology: up to 2,781 MB with 4 GB system memory installed, and up to 4,096 MB with 8 GB system memory, (with pre-installed 64-bit operating system).
    memory type : DDR3 Video RAM (resp. Video RAM and system memory combined)
    connected bus : PCI Express®
    Internal video modes The following internal video modes are supported:
    resolution : 1,366 x 768
    Max. external video modes max. resolution : 2,048 x 1,536
    max. refresh rate : 100 Hz
    non-interlaced resolution with max. refresh rate : 1,920 x 1,200
    Interfaces 1 × DC-in
    1 × external monitor
    1 × RJ-45
    1 × headphone (stereo)
    1 × integrated 1.3 Megapixels Web Camera with built-in microphone
    3 (Left 1, Right 2) × USB 2.0
    1 (Left) × eSATA/USB 2.0 supporting USB Sleep-and-Charge
    1 × HDMI supporting 1080p signal format
    1 × Multi-Card Reader (supports SD™ Card up to 2 GB, miniSD™/microSD™ Card with adapter up to 2 GB, SDHC™ Card up to 32 GB, SDXC™ Card up to 64 GB, Memory Stick® up to 256 MB, Memory Stick Pro™ up to 16 GB, MultiMedia Card™ up to 2 GB and xD-Picture Card™ up to 2 GB)
    1 × external microphone supporting Sleep-and-Music
    Expansion 2 × memory slots
    1 × Express Card™ slot (34 mm)
    Wireless communication Compliancy : Wi-Fi®
    Network Support : 802.11b/g/n
    Manufacturer : Broadcom®
    Wireless Technology : Wireless LAN
    Manufacturer : Broadcom®
    Wireless Technology : Bluetooth® 2.1 + EDR
    Wired communication topology : Gigabit Ethernet LAN
    speed : 10BASE-T/100BASE-TX/1000BASE-T
    Sound system supported audio format : 24-bit stereo
    speakers : built-in Harman Kardon® stereo speakers
    manufacturer : Toshiba Bass Enhanced Sound System with Dolby® Advanced Audio
    Keyboard Keys : 102
    Windows® keys : Yes
    special features : Full-size matt black tile backlit keyboard with 10-digit numeric keypad
    Pointing device type : Touch Pad with Multi-Touch Control supporting two-finger scroll, pinch, flip and rotate. Featuring a separate touchpad on/off button.
    Battery technology : lithium-ion
    maximum life : up to 2h10min (Mobile Mark™ 2007)
    AC adapter input voltage : autosensing AC adapter (100/240 V) for worldwide usage
    output voltage : 19 V
    output current : 6.32 A
    Physical dimensions W x L x H : 380.5 x 254.0 x 30.0 (front) / 37.6 (rear) mm
    weight : starting at 2.75 kg
    Warranty 1 year EMEA Carry-in. Toshiba also offers a large range of services to upgrade your standard warranty, please have a look at our websitewww.toshiba-europe.com/services to find the right service for your product.
    Bundled hardware AC adapter
    NVIDIA® 3D Vision™ Kit incl. active shutter glasses, USB IR emitter, two USB cables (6’ and10’), storage pouch, cleaning cloth, interchangeable nose pieces and documentation
    Bundled software Toshiba Bluetooth® Stack
    Toshiba Bluetooth® Monitor
    Toshiba Disc Creator
    Toshiba User's Manual
    Toshiba Supervisor Password Utility
    Toshiba Assist
    Toshiba Camera Assistant Software
    Toshiba DVD Player
    Toshiba Face Recognition
    HDMI Control Manager
    Microsoft® Works, Microsoft® Office Home and Student 2007 (free 60-day trial)
    Toshiba Value Added Package (Toshiba Power Saver, Toshiba Zooming Utility, Toshiba PC Diagnostic Tool, Toshiba Flash Cards, Toshiba Components Common Driver, Toshiba Accessibility, Toshiba Button Support)
    McAfee® Internet Security (includes free Internet updates for 30 days)
    WildTangent Games Console
    Toshiba Photo Service
    Toshiba Recovery Media Creator
    Corel® DVD MovieFactory® for Toshiba
    Nero 9 Essentials
    Nero BackItUp & Burn Autobackup Essentials
    Windows Live Essentials
    eBay
    Amazon
    Connectivity Doctor
    Toshiba ConfigFree™
    Toshiba utilities and drivers
    WinDVD® BD for Toshiba
    Toshiba EasyMedia Easy Entertainment
    HDMI-out
    2 Harman Kardon® Stereo Speakers
    Toshiba Resolution+
    Blu-ray Disc™ rewritable drive
    Dolby® Advanced Audio
    Sleep-and-Music
    NVIDIA® 3D Vision™

Easy Connectivity
    Toshiba ConfigFree™
    Built-in Web Camera & Microphone
    Toshiba Face Recognition
    Bluetooth®
    Multi-Card Reader

Easy Usability
    Control Buttons
    Backlit keyboard
    Touchpad with multi-touch control
    HDD Protection
    USB Sleep-and-Charge
    Smart Display Support
    Toshiba TEMPRO Performance Tuning Service
    PC Health Monitor
    Optical Drive Auto Lock
    Display with LED backlighting
    Nero Software
    Power-saving Eco Utility
    McAfee® Internet Security (includes free Internet updates for 30 days)
    Toshiba Media Controller & Toshiba Media Controller Plug-in
    Security features Wireless LAN switch
    user password
    slot for Kensington Cable Lock
    supervisor password
    HDD password on request
    Special features EasyControl Bar with 7 feather touch buttons (ECO utility, Wireless on/off, on/off function of LED illumination (Touch Pad, Satellite logo, Control Buttons, backlit keyboard), CD/DVD launcher and Play/Pause, Toshiba Bulletin Board, Volume+/-)
    ENERGY STAR 5.0 qualified computer
    Enhanced Intel® SpeedStep® Technology
    HD Audio supporting
    SM BIOS compliant
    Certification This product is in compliance with the requirements of the applicable European Directives for CE marking.

• hata filan veriyormu onu denetle bu gibi makinaların windows kurulumları kalıp olark gelir ve üzerinde 50 60 tane gereksiz yazılım olur sadece win 7 home preminyum 64 bit bi dvd bul onunla kur sistemi ama bilgisayarın altındaki lisan ile etkinleştir
  • en önemli referansım internt tarayıcım bile tıkladıktan bir süre sonra açılıyor. Bilgisayar bir işlem yaparken 2. bir işlem esnasında kasıyor kendini açmıyor donuyor ve hata veriyor bazen. bilgisayarda bi sürü toshibanın kendi programları vardı onlardan bir çoğunu yüklemedim. arka planda çalışan programlar mı var acaba dedim ama çalışan program da yok. eski bilgisayarım bile bundan daha iyi performanslıydı. en basitinden hard diske birkaç film atıyım diyorum eski hp core 2 duo saniyede 24-25 mb atıyodu bu ise 14-15 mb
  • hocam virüs solucan falan hiç birşey yok. zaten ben ultimate yükledim bilgisayara. arkadaş bile ilk aldığımda bilgisayara hayran kaldı ama sonra kullandıkça o bile dedi senin bu bilgisayarın uçması lazım verdikçe istemesi lazım ama şu hale bak dedi. o bile bilgisayardan soğudu. anladığım kadarıyla ortada görünen somut bir uyarı falan olmadığı için çözüm de olmayacak. bi bakıyım biraz daha kullanıyım olmadı bi bilgisayarcının yolunu tutucam

Orijinalden alıntı: araknafobia

Virüs ihtimalini düşündünüz mü?
    Ayrıca Windows Home ürünlerini önermiyorum.Ultimate yüklemenizi öneririm.Home çok performanssız oluyor...

Alakası yok, bütün windowsların performansı aynıdır (W7) hatta en iyisi home basictir, mesela ben ultimatedeki özelliklerin hiçbirini kullanmıyorum. Home premium yetiyor. Hem daha az servis ve arkaplanda çalışan program olduğu için daha performanslı.
    Bu Sistem Nasıl?
    geçen yıl açıldı
    İ7 7700k nasıl bir işlemci
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeni aldıysan hemen servise yolla ve ürün değişimi iste olmadı parasını iste
  • dilersen recovery yap Gerçi ultimate kurdum diyorsun gerekli sürücüleri otomatikmi tanıdı evet ise netten güncel sürücüleri yükle dene dilersen. Elinde recovery mevcutsa recovery yaparak cihazı test et eğer hala sıkıntı çekiyorsan cihazı aldığın yere de götürsen servise yönlendirecek seni en güzeli sen direk servisin yolunu tut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanekinci -- 11 Eylül 2012; 18:06:32 >
  • Bu toshiba satellite serisi bir garip zaten.Arkadaşta vardı 2000 TL den fazla para vermiş hiç performans alamıyordu.En sonunda format attı birazcık düzeldi ama hala değerinde vermiyordu.O da bir çözüm bulamadı aslına bakarsan...
    bu söylediğim 1.ihtimaldi.2.ihtimal ise geniş çaplı derin bir tarama yap.Belki virüs trojen bilgisayarını kastırıyor olabilir.
    3.ise yaz aylarında laptoplar biraz şaşırıyor bunuda dikkate almanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifestylebelegend -- 11 Eylül 2012; 18:24:55 >
  • cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. bugün yarın bilgisayara bi format atıcam. aynı sorun devam ederse bilgisayarcıya götürüp temizletecem. tozdan şüpheleniyorum. zira en ağır oyunlarda bile ancak ısınan fanının sesini hiç duymadığım bilgisayar şimdi internette gezinirken fanı son sürat çalıştırmaya başlıyor.
  • eveeeettt konuya bir başka boyut kazandırayım arkadaşlar. bad sector taraması yaptırdım ve hard diskte bad sector bölümler buldu. yüzde 1,9 oranında bi hasarlı sektörler var. bunun bilgisayarın çalışma performansıyla bir ilgisi var mıdır. eğer var diyorsanız hard diski değiştirmeye kadar götürürüm bu işi. bu sektörlerin için birkaç program bulup onarmaya daha doğrusu kullanılmamasını sağlamaya çalışıcam. olmazsa değiştiririm valla. bu hard diski de hariciye çevirip kullanabildiğim kadar kullanırım.

Orijinalden alıntı: disobedient19

eveeeettt konuya bir başka boyut kazandırayım arkadaşlar. bad sector taraması yaptırdım ve hard diskte bad sector bölümler buldu. yüzde 1,9 oranında bi hasarlı sektörler var. bunun bilgisayarın çalışma performansıyla bir ilgisi var mıdır. eğer var diyorsanız hard diski değiştirmeye kadar götürürüm bu işi. bu sektörlerin için birkaç program bulup onarmaya daha doğrusu kullanılmamasını sağlamaya çalışıcam. olmazsa değiştiririm valla. bu hard diski de hariciye çevirip kullanabildiğim kadar kullanırım.

garantisi varsa cihazın direk toshıba en yakın teknik servisine götürün garantiden değişim sağlanır.
  • Laptopların disk hızlarıda 5400rpm masaüstü bilgisayarlara göre (7200RPM) biraz daha yavaş oluyor ve bad sector'de performans sorunu yaratabilir tabi. Servis yolu gözüktü bence
  • bilgisayarın yavaşlamasına sebep olmasa bile benim bu problemi halletmem lazım. bu sorunun bad sektörden kaynaklanıp kaynaklanmayacağını kesin olarak dile getirebilecek olan arkadaşlar varsa da görüşlerini alabilirim

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: araknafobia

Virüs ihtimalini düşündünüz mü?
    Ayrıca Windows Home ürünlerini önermiyorum.Ultimate yüklemenizi öneririm.Home çok performanssız oluyor...

Alakası yok, bütün windowsların performansı aynıdır (W7) hatta en iyisi home basictir, mesela ben ultimatedeki özelliklerin hiçbirini kullanmıyorum. Home premium yetiyor. Hem daha az servis ve arkaplanda çalışan program olduğu için daha performanslı.

Professional 32 bit iyidir.

• işin kötü yanı bilgisayarı alalı bir sene oldu ama garantisi yok :) bi tanıdıktan aldım normalde fiyatı 4000 den fazlaydı ama ben uygun bi fiyata aldım gümrük vergisinden muaf bi alet olarak. haliyle garantisi de yok :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.