Şimdi Ara

BU - NAL - DIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar biliyorum bircok benim gibi ders calisiyor. Kelimenin tam manasila kopek gibi... Okula giden 12. Siniflardan biri olarak sabah 7 uyan okula git, aksam gel 6.10 gibi yemek ye derse basla 7.20 de, gece 1 e kadar devam et. Ustune ustluk ygs de yaptigin en dusuk puani yap. Lysye umit ver, tam gaz devam et. Yazin hayallerini kur, iyi olacak, biraz daha gayret et, pes etme de. Ama icinden hic bi zaman gitmeyecek olan acaba sorusu... Her seyi gectim beni su belirsizlikler öldüruyor dostlar. Lys de ya olmazsa ? , seneye kalirsam, calismalarim b.ka giderse? sorulari öldürüyor. Ya da sevdigin bir kimsenin univdeyken senden ayrilacagini bilmek, bu kadar alismisken ona, hayallerinle ters kose olma korkusu. Ve de bir cok psikolojik baski. Cidden hayatim boyunca bu kadar calistigimi, bu kadar skinti cektigimi, duygularimi bu kadar ygun yasadigimi, kendime bu kadar az vakit ayirdigim hafta dahi hatirlamiyorum. İcimi dokmek icin actiydim. Okul sinavlari ust uste gelince ve de biyolojiyi 4 saat calistim bu yuzden cok sinirlendim her seye buraya yazmak rahatlatti...

Bu yil hicbir belirtisi olmayan hastaliklarim oldu: egzema, skolyoz, ekzositoz, boyun agrisi, kas agrisi, sene boyu beni birakmayan biricik askim olan grip virusleri...

Herkese iyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim bende etkili oldu sende olur mu bilmiyorum ama tavsiyem şu motivasyon videolari ayrica basari sozleri hatta Mevlana'nın bir sozu vardi
    Kötü bir döneme girdiğinde ve her sey sana karşı gibi göründüğünde bir dk bile dayanamayacakmişsin gibi geldiginde sakın pes etme cunku iste orasi gidisatin değişeceği yer ve zamandir...
    Bende coz zorlu donemeclerden gectim dua ile videolar ile bu sozler ile atlattim cok şükür su an kendimin dahi inanamayacagi seyleri basardim o yuzden sakin ha sakin pes etme Allah kuluna kaldiramayacagi yuku vermez her sey gonlunce olsun iyi çalışmalar...

gerektiğini bilir, yoksa aç kalacaktır.
    Aslan veya ceylan olmanız fark etmez. Güneş doğduğunda koşmaya başlasanız iyi olur. ''
    "Bazı günler vardı, bir sonraki öğünümün nereden geleceğini bilmediğim. ama hiçbir zaman çalışmaktan korkmadım, hendek kazan birkaç adamın yanına gittim ve çalışmak istediğimi söyledim. patronları üzerimdeki düzgün kıyafete ve tertemiz ellerime bakıp güldü ama "tamam, o zaman ellerine tükür ve hendeğin içine gir" dedi. herkesten çok çalıştım. günün sonunda iki dolarım vardı."
  • Ayni fikirdeyim kardesim bunca calis sonra sifir verim nefret ediyorum egitim sistemimizden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sancaryum

''Her sabah Afrika'da bir ceylan uyanır. En hızlı aslandan daha hızlı koşması
    gerektiğini bilir, yoksa öldürülecektir.
    Her sabah Afrika'da bir aslan uyanır. En hızlı ceylandan daha hızlı koşması
    gerektiğini bilir, yoksa aç kalacaktır.
    Aslan veya ceylan olmanız fark etmez. Güneş doğduğunda koşmaya başlasanız iyi olur. ''

Hocam bu nasil bir söz elim ayağım titredi.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.