Şimdi Ara

BU MUHABBET NE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • en 4 yıldır Çin maden ocakları işlenmesinde muhasebecilik yapıyorum. İşimden memnun değilim ve internetten iş aramaya başladım. 4 çocuk ve terkeden karım var. O çocuklar internet başımda otururken durmadı ve film izlemek istediler. Ben de çok Zaman almasın diye kısa film diye arattım. Bu konuyu buldum. Sinirlendim. Akşam uçakla Bulgaristan'a gidiyorum. Oradan Türkiye'ye geleceğim. Oradan dünya turu yapmak istiyorum. Helga, çocuklarımın anası ol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıldır Çin maden ocakları işlenmesinde muhasebecilik yapıyorum. İşimden memnun değilim ve internetten iş aramaya başladım. 4 çocuk ve terkeden karım var. O çocuklar internet başımda otururken durmadı ve film izlemek istediler. Ben de çok Zaman almasın diye kısa film diye arattım. Bu konuyu buldum. Sinirlendim. Akşam uçakla Bulgaristan'a gidiyorum. Oradan Türkiye'ye geleceğim. Oradan dünya turu yapmak istiyorum. Helga, çocuklarımın anası ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

8 yılımı küçük bir hediyelik eşya dükkanı satan yerde kasiyer olarak geçirdim. Geçen yıl çıkan büyük colorado yangını sonunda tüm dükkan yandı ve sigortaya gittiğimizde, zararımızı karşılamadı. Kanada orman bakanlığı'na gittiğimiz de bize ağaç kesmenin yasak olduğunu, onun yerine kuru ağaçları alın boyayın onu satarsınız, yılbaşında dediler. Sinirlenmiştim, aradan zaman geçmeden, patronun eski model akıllı telefonunu aldım, ucuz yollu çam ağacı diye arattığımda bu konuyu buldum ve alakasız yorumlar görünce öfkem çoğaldı. Zaten, posta getiren postacı ev adresime sık sık posta getiriyordu. Meğersem, bizim hatun ile işi pişiriyormuş. Eve gittiğimde çoktan kaçmışlardı. 3 çocuk babasıyım ve hepsi şuan ağlıyor telefona çıkan kimse yok. Çaresiz durumdayım. Kendini affettirmek için, Kanada'ya uçak biletini aldım. akşam 8 uçağı ile gel. Çocuklarımın bakıcısı ol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayat Niye Bu Kadar Zor ?!
    11 yıl önce açıldı
    Bu kızın derdi ne?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.