Şimdi Ara

bu mikroskobu alsam mı sizce yoksa gereksiz mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/bresser-biolux-lcd-mikroskop-p-OFISMEADE40

beğendim param da var 1500 tl birikmiş. bunu alsam mı yoksa sonradan sıkılır mıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hırslı Liseli -- 9 Nisan 2016; 15:51:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• saçma sapan şeylere para verme o mikroskopu alsan bile gerekli preparatları alman imkansız deney hayvanlarından alınan parça preparatları var bunlara ulaşamazsın ayrıca kültür ortamında yetiştirilmiş bitkilerede ulaşamazsın bizim üni de profların bile bu kesitleri zor aldığı veya algıladığı bir durum var üni de tıp fakültesi veya genetik bölümüne gidersin orda incelemen gerekenleri incelersin şimdi paran kendine kalsın

~CRIPPLED BLACK PHOENIX~
    "'Rab'bim, hayatımın efendisi. Benden aylaklık, ümitsizlik, küstahlık ve gevezelik ruhunu al ve bana iffet, tevazu ve sabır ver.''
  • Sinek kanadi
    Sogan zari
    Sac teli
    Evdeki cicegin yapragi

Tebrikler 700 liraya bunlara daha yakindan baktiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Araştır öyle al modelini sonuçta bir kere alacaksın . 700 tl ye çok güzel mikroskoplar alınır
  • Escherich kullanıcısına yanıt
    Hocam Teleskopta alabilirim ama kaç X büyütmeli hangisini alsam bilemiyorum ki bi link atar mısınız 1500 tl ye kadar küçük yıldızları bile görebileceğim
    Daha Fazla Göster
  • galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    Alman markası bu hocam . Bildiğiniz başka varmı link atabilir misiniz ?
    Opel Insignia 1.6T Cosmo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hırslı Liseli

Hocam linki yeniledim aparatlarıyla birlikte geliyor ben kimyaya bilime çok meraklıyım hevesliyim ekranı lcd olmasına gerek yok çok büyütmeli mikroskop önerebilir misin ?

hiçbir bilgim yok hocam bu konu hakkında internette biraz araştırma yapın hobi forumları falan vardır oralardan bir fikir edinirsiniz.

~CRIPPLED BLACK PHOENIX~
    "'Rab'bim, hayatımın efendisi. Benden aylaklık, ümitsizlik, küstahlık ve gevezelik ruhunu al ve bana iffet, tevazu ve sabır ver.''
  • gastimneydimoni kullanıcısına yanıt
    Hocam teleskopta hep aynı yere bakacağım ondan şüpheleniyorum hemen bıkabilirim zaten google earth den bakabiliyoruz :D

Orijinalden alıntı: Hırslı Liseli

Hocam teleskopta hep aynı yere bakacağım ondan şüpheleniyorum hemen bıkabilirim zaten google earth den bakabiliyoruz :D

Dostum galiba yanlış yazdın
  • aklıma çocukluğum geldi ortaokula filan giderken babamdan mikroskop istemiştim. Dün hücrelere baktık şöyle böyle görünüyor süper bir şeydi filan dedim. Babam da iyi ki bi mallık yapıp bu isteğimi yerine getirmemiş onunla gurur duyuyorum. aynı şekilde
    şunu:

ve şunu da istemiştim:

ama dediğim gibi babam akıllı adam iyi ki almamış napcam lan ben bunları

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.