Şimdi Ara

Bu mesajım sadece DH yönetimine...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler sevgili DonanımHaber yöneticileri yetkilileri ve değerli adminleri.

    Öncelikle bu konuyu forumdestek@donanimhaber.com a mail olarak attım lakin mail in size iletilemediğini şuan bana gelen bildirim ile farkettim.. ve konuyu buraya yazma gereksimi duydum yani Konu Dışına.. herneyse lafı uzatmadan direk konuya giriyorum. yazım ve imla hataları için şimdiden üzgün olduğumu belirtmek isterim ben bu yazım nokta ve vürgül kurallarını pek iyi bilmem o yüzden şimdiden kusura bakmayın bu şekilde idare edin..


    Şimdi forumda ki bazı user arkadaşlara bakıyorum bu arkadaşlardan pek fazla yok zaten tek tük 20+ senelik olan arkadaşlar Profil resimlerinin kenarında bir madalyon 20 senelik DH üyesidir diye belirtiliyor bu tür fosil üye arkadaşları bu şekilde afişe etmeniz ( iyi anlamda) çok iyi çok güzel bir uygulama çok başarılı gerçekten taktir ettim böyle birşeyi gördüğümde eski üyelere bu sekilde değer vermenize hayran kaldım lakin... uzun lafın kısası mesela bende 15 senelik forumdonanimhaber kullanıcısıyım ben donanımhaber ile büyüdüm forumdonanımhaber ile belkide ailemden arkadaşlarımdan akrabalarımdan fazla forumdonanimhaber ile forumdonanimhaber deki arkadaşlarımla vakitler geçirdim yeri geldi lak lak yaptım yeri geldi kalp kırmadan tartıştım yeri geldi forumdan uzaklaştırma da aldık herneyse belkide forumdonanimhaber ile yaşlanıp forumdonanimhaber ile öleceğim asıl konu bu değilde. 15 user.. adam değil mi?   bizde yani 15+ yıllık üyelerde niye yok o madalyon? böyle bir konuyu açtım düşüncelerimi belirttim diye umarım uzaklaştırma almam neyse içimden geçiyordu bunları dökmek istiyordum içimden döktüm ve anlattım dışa vurdum ve rahatladım.   :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 22 Haziran 2023; 10:56:54 >







  • yönetimle alakalı değil bu dediğin. bence yazılımcısıyla alakalı. yirmi yıla yakın üyelere otomatik olarak rütbe verdirtecek. dilendirtmeye gerek yok.  



    senden daha kıdemliler de var. onlarda da rütbe yok. demek ki o rütbeyi alanlara torpil var diyebiliriz.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 30 Ekim 2022; 4:33:45 >
  • Bahsettiğiniz durum şu konuda tartışılmaktadır.


    https://forum.donanimhaber.com/10-yillik-uyeler-rozeti-isterizzz--150892753

  • Asıl sorun gerçek emekçi üyelerin durumu.

    Aslında 17 yıllık üyeyim ama hesabım kapatıldı. Benim gibi asıl üyeliği uçmuş ama yeni üyelikle devam edenler var. Sanırsın üye hırsızlık, gasp, namussuzluk yapmış da sınırsız uzaklaştırılmış. Bir admin hoşlanmıyor diye uygulamanın limiti olması gerekmiyor mu ? Bölüm uzaklaştırması verirsin, bir kaç ay uzaklaştırma verirsin, yine kurallara uymazsa yine uzaklaştırma verirsin ama şu sınırsız uzaklaştırma işi saçma değil mi ?

    Forum zaten tık alma derdinde siyasete bile yol vermiş, neden bu sınırsız uzaklaştırma verilen üyelikler açılmaz anlamak güç.

    Yok rozet, yok rütbe filan bunlar zaten işin ego kısımı gibi bir şey. Gerek yok.

  • por favor kullanıcısına yanıt

    hocam ağzını bozup düzgün konuşmazsan hesabın kapatılır yani abartılı bir şekilde küfür tehdit vb gibi laflar etmiş olabilirsin birilerine o yüzden hesabın kapatılmıştır onun haricinde normal şerefsiz kansız namusuz gibi kelimeler kullandığın da bile donanımhaber yönetimi direk hesabını banlamaz en fazla 7 gün ban atar sen büyük ihtimalle çok ağır bir küfür ettin birisine o yüzden hesabın kapatılmış olabilir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.