< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KPSS mi :)) 6 Ay çalışıp 200 bin TL cebime koyuyorum, 6 ay tatil yapıyorum. En güzeli :) |
|
memurların hepsinin yeni arabası var.krediyle almıştır,peşin almıştır ,miras kalmıştır orasını bilemem hepside yeni kasa otolara biniyor. |
Memur var, memurcuk var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 25 Kasım 2020; 8:17:23 > |
Head shot < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPHA LION KING -- 6 Aralık 2020; 9:48:22 > |
Karı koca memur ama arabası yok. Hele tek başına memur ise, şu an araba alması hayal. Ortalama bir memur için yazıyorum. Mesela öğretmen. İlanda araba satan çok memur vardır, doğaldır. Türkiye'de memur oranı çok fazla. Sayı olarak çok olunca, illa birilerine miras kalıyor, kimi ticaret yapıyor, borsa oynuyor, parası olabiliyor. Normal yani. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Meslek ne? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Memur seviciler dolmuş yine, ben de sonunda düzenimi kurdum, evimde memur savaşlarını izliyorum. |
.................. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPHA LION KING -- 6 Aralık 2020; 9:48:31 > |
Geçmiş yorumlarına şöyle bir baktım da... Geneli yandaş ağzıyla... Açtığın konular FETÖ'vari olup milleti ayrıştırmak, birbirine düşürmek temalı... 6 ayda 200.000 kazanacak nasıl bir eğitimin var. Bu parayı gerçekten alın teri ile mi kazanıyorsun? Hadi 6 ayda 200.000 kazandın. O zaman ayda orta seviyelisi ancak 6000 kazanan memur niye sana batıyor? Yaşım 53. 1994 ve 2001 krizlerini gördüm. Esnaflık yapan arkadaşlarım var. Normal zamanlarda benim harcadığımın 2-3 katını harcar. Benimle gariban diye alay eder. Şimdiki gibi kriz zamanlarında ise aldığımız üç kuruş ücrete göz diker. Ha birde emir altında olamazmış, kendi işinin patronu olmalıymış, elin ağız kokusunu çekemezmiş. Her şeyin bedeli var. Zamanında tatlı tatlı yerken kenara koysaydı, şimdi dükkanı kapatılınca sapına gelen koyun gibi melemezdi. Unutmadan ortaokulu zor bitirdi. Sokaklarda haytalık yaparken oturup ineklediğim geceleri saymıyorum bile. 4 yıl üniversite üstüne 2 yıl da master yaptık ta ne oldu. Köşedeki dönerci benim gelirimi en az 3'e katlıyor. Neticeye gelirsek ya haytalık yapıp bir baltaya sap olamamış ve memur olan arkadaşlarını kıskanan birisin ya da ortalığı karıştırmaya çalışan bir Troll'sün |
Bunlarda trol deniyor hocam. Milleti kızdırıp kendine küfrettirmekten zevk alırlar. Hayatta işi gücü, sosyal yaşamı olmayan eziklerin tek eğlencesi bu oluyor. Ciddiye almayın. |
bu konuyu sana yakıştıramadım ayçiçekçi dostum. bu bana biraz abartı geldi. |
Bana da pek mantıklı gelmedi. |
Memurun en üst mertebesi olabilir onlar. Müdür vsvs. Gibi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu an internet mecrasına bakıyorum da aynen bu konu açan trol arkadaş gibi ortalık kıskançlıktan hasedinden çatlayanlarla dolu.Hemşire öğretmene özel sektör kamuda çalışanlara olmaz ithamlarda hakaretlerde bulunuyor.Ben ilçede gezerken kapanan bir dükkan gördüğümde inanın üzülüyorum.Sosyal medyada ne doktora ne mühendise ne özel sektörde çalışana tek laf ettiğim yoktur.Ama bu milletteki kıskançlık kin nedir kardeşim anlamış değilim.Bu ülke bu kafayla bir adım öte gidemez.İnsanlar benim imkanlarım neden kısıtlı diye düşünmüyor başkasının sahip olduğu imkanlara laf ediyor.Bizim bu kafayla bu halde olmamız süpriz değil.İnsanlar böyle kışkançlıkla hasedle birbirini yedikçe Allah'ta bela musibet ne varsa gönderiyor.Suriyede üç beş karış toprak için yıllardır devletler çakar çatışması yaşadı.Suriyede elde edecekleri faydanın 100 mislini Allah kendilerinden çıkardı. |
|