Şimdi Ara

bu mailin nerden veya kimden geldiğini öğrenebilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • son bir aydır değisik adlarla ve sanırım varolmayan mail adreslerinden mail geliyor ve virüs olduğunu da biliyorum.çünkü bir defa merak edip açtım bilgisayarı temizlemek için çok uğraştım.
    işte mailin ayrıntıları

From nur_karayel@kariyer.net Wed Dec 6 01:39:47 2006
    X-Apparently-To: ********(benim mailim)@yahoo.com via 209.191.124.154; Wed, 06 Dec 2006 01:39:53 -0800
    X-YahooFilteredBulk: 88.233.199.163
    X-Originating-IP: [88.233.199.163]
    Return-Path: <nur_karayel@kariyer.net>
    Authentication-Results: mta572.mail.mud.yahoo.com from=kariyer.net; domainkeys=neutral (no sig)
    Received: from 88.233.199.163 (HELO mail.com) (88.233.199.163) by mta572.mail.mud.yahoo.com with SMTP; Wed, 06 Dec 2006 01:39:49 -0800
    Yanıt: <nur_karayel@kariyer.net>
    Kimden: "nur_karayel@kariyer.net" <nur_karayel@kariyer.net> Adres Defteri'ne Ekle
    Konu: selam
    Tarihi: Wed, 6 Dec 2006 11:39:47 +0200
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: multipart/related; boundary="----=_NextPart_000_00DA_01C2A9A6.36CDC772"
    X-Priority: 3
    X-MSMail-Priority: Normal
    X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
    Content-Length: 23072

ve işte dosyanın geldiği adres
    http://www.freewebtown.com/cveresimlerim/nur_karayel.zip

konuya bir el atıp yardımcı olursanız sevinirim

• sakın ha maili açma sakın sakın sakın maili açma öyle mailleri açmanasıl kımden geldıgını ogrenecegını bılmıyorum ama o maıllerı acma

Orjinalden alıntı: GΣ©ΣĶЏ$Џ

bu tür mailler spma mailler bana da çok geliyor, hepsini siliyorum, tehlikeli mailler yani.

biliyorum tehlikeli olduğunu çünkü bir defa açtım bilgisayarı temizleyene kadar çok uğraştım.
    benim ki merak işte.amacı ne acaba. aynı türden aldığım 3. veya 4. mail.
    IP yanlış sanırım çünkü bulamadım mail adresi yanlış.

bana gelen mailin diğer ayrıntılarından anlayan bir arkadaş varsa yada birşey bulunursa yardımcı olsun
    yazdım.

ve de dosyanın tehlikelerine karşı savunacak arkadaş varsa diye link'i de eklemiştim
  • outloka mailinizi yönlendirmeyin, eğer ücretli mail alıcaksanız spam filtreli olan bi yerden alın.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.