Şimdi Ara

Bu kitap nasıldır? Ayrıca kitap önerilerinizi bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle tüm DH ailesini selamlar, iyi akşamlar dilerim. Yıllar önce bu forumda takılıyordum o kadar büyük değildi şimdi çok gelişmiş.. Zor zar buldum bu bölümü :)

Şimdi konuya gelelim.. Yakın bir dostum kitap hastası ve geçen bir kafeye gittik kitaplardan söz açıldı.. Bende bilgisayara bayağı bağlıyımdır kitapla aram pek yoktur.. Ama onun o anlatışına ve Türkçe'sinin zenginliğine hayran kaldım.. Sonuç olarak özendim ve kitap okuma kararı aldım. Ben polisiye, macera, aksiyon filmlerine bayılırım. Kitap ararken de bu tür üzerinde ağırlıklı araştırma yaptım.. ''Sherlock Holmes Dedektiflik Serisi'' ni buldum. Birçok kitabı var bu serinin.. Sizce kitap okumaya başlayacak birisi olarak doğru bir karar mı veriyorum? Okuyan arkadaşlar varsa eserler hakkında yorumlarını yazarlarsa çok mutlu olurum. Ayrıca polisiye, dram, suç, aksiyon, macera bu tarzlarda kitap önerileriniz varsa bekliyorum.. Umarım diğer forumlardaki gibi bu forumdaki ''Kitap'' bölümü de süs olsun diye yoktur.. Teşekkürler :)

İsmine bakarak seçtiğim bir Sherlock Holmes kitabı:

"I'm gonna kick your ass"
  • sherlock holmes seridir o kitapla baslamamalisin

benim onerim Harlan Coben Orman veya Jeff Abbot Kusku

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: A Moonwalker

sherlock holmes seridir o kitapla baslamamalisin

Biraz daha araştırdım da çok fazla eseri varmış bu serinin.. Gözümü korkuttu doğrusu ayak uyduramam..

Önerilerinin ikisine de baktım bazı ünlülerin, önerdiğin kitaplar hakkında söylediklerinin hepsi olumlu şeyler.. İlk Olarak Harlan Coben-Orman ardından Jeff Abbot-Kuşku okuyacağım. Bunların ikisi uzun bir süre yeter zaten :) Çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ManekenVEVO

quote:

Orijinalden alıntı: A Moonwalker

sherlock holmes seridir o kitapla baslamamalisin

Biraz daha araştırdım da çok fazla eseri varmış bu serinin.. Gözümü korkuttu doğrusu ayak uyduramam..

Önerilerinin ikisine de baktım bazı ünlülerin, önerdiğin kitaplar hakkında söylediklerinin hepsi olumlu şeyler.. İlk Olarak Harlan Coben-Orman ardından Jeff Abbot-Kuşku okuyacağım. Bunların ikisi uzun bir süre yeter zaten :) Çok teşekkür ederim

onemli degil hocam

kitaplarsa Orman cok guzeldir fakat Kusku onun kadar guzel olmasada konusu hafif dili akici ve aksiyonludur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ManekenVEVO

Öncelikle tüm DH ailesini selamlar, iyi akşamlar dilerim. Yıllar önce bu forumda takılıyordum o kadar büyük değildi şimdi çok gelişmiş.. Zor zar buldum bu bölümü :)

Şimdi konuya gelelim.. Yakın bir dostum kitap hastası ve geçen bir kafeye gittik kitaplardan söz açıldı.. Bende bilgisayara bayağı bağlıyımdır kitapla aram pek yoktur.. Ama onun o anlatışına ve Türkçe'sinin zenginliğine hayran kaldım.. Sonuç olarak özendim ve kitap okuma kararı aldım. Ben polisiye, macera, aksiyon filmlerine bayılırım. Kitap ararken de bu tür üzerinde ağırlıklı araştırma yaptım.. ''Sherlock Holmes Dedektiflik Serisi'' ni buldum. Birçok kitabı var bu serinin.. Sizce kitap okumaya başlayacak birisi olarak doğru bir karar mı veriyorum? Okuyan arkadaşlar varsa eserler hakkında yorumlarını yazarlarsa çok mutlu olurum. Ayrıca polisiye, dram, suç, aksiyon, macera bu tarzlarda kitap önerileriniz varsa bekliyorum.. Umarım diğer forumlardaki gibi bu forumdaki ''Kitap'' bölümü de süs olsun diye yoktur.. Teşekkürler :)

İsmine bakarak seçtiğim bir Sherlock Holmes kitabı:

Bestseller bir kitapla başlarsan okuma alışkanlığı kazanabilirsin. Sonraysa Kral Katili Güncesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

O 2. kitap sen Şüphe Asla Uyumaz ile başlayacaksın.

Marti kitaplari seriden bagimsiz gidiyor ve kafaya gore cikartiyor. Guncel Yayin SH serisinin tam basimini yapiyordu bir aralar sirasiyla.

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

O 2. kitap sen Şüphe Asla Uyumaz ile başlayacaksın.

Marti kitaplari seriden bagimsiz gidiyor ve kafaya gore cikartiyor. Guncel Yayin SH serisinin tam basimini yapiyordu bir aralar sirasiyla.

Karşılaştırınca evet sırada atlamalar vs var ama tamamen de kafasına göre takılmamış.

"Beni tutan bu vücut
    Ölümsüzlüğümü hatırlatıyor bana
    Bu anı kucakla, hatırla ki
    Sonsusuz biz ve tüm acılar yanılsama!

—Maynard James Keenan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

Sherlock Holmes konularından bıkan bi ben mi varım? Biraz araştırın yahu, o kadar kitap severseniz okuyun bi taraflarda bari zor değil bu. Her daim konu açmaya ne gerek var?

Şurada saygı ve sevgi çerçevesinde önerinizi almak istemişim değil mi? Her gördüğünü iğneler misin böyle?

Orijinalden alıntı: Solert

Güzel kitaptır al oku. Okuduktan sonra zaten diğer kitabı da okumak isteyeceksin.

teşekkür ederim, 2 adet kitap siparişi verdim ardından bunu okuyacağım :)
    Stephen KING
  • Bu tip kitaplardan hoşlanıyorsan

Agatha Chrisite - On Küçük Zenci

cinayet romanı. Mutlaka okumalısın.

Orijinalden alıntı: Euphoria*

Bu tip kitaplardan hoşlanıyorsan

Agatha Chrisite - On Küçük Zenci

cinayet romanı. Mutlaka okumalısın.

Vikipedi'den baktım gayet sürükleyici bir konusu varmış. Yakın bir süre içerisinde küçük bir kitaplık yapmayı planlıyorum. Bunu da not aldım, sipariş edeceğim. Teşekkürler
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.