Şimdi Ara

Bu Kitabı OKUMAYIN !!!! (KULÜP 1000)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah bu kitabı övüpte bana aldıran kitapçının belasını versin.Yok böyle kitap ya resmen beni kitap okumaktan soğuttu şu an elimde kitaplar var okumak istemiyorum.

LÜTFEN YARDIM EDİN TEKRAR NASIL KİTAP OKUMAYA ALIŞABİLİRİM !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikiodayediduvar -- 8 Eylül 2012; 19:09:40 >

Bu saatten sonra sende fırtına bile kopsa, bende yaprak oynamaz.
  • forumda bu kitabi okuyup sovmeyen neredeyse yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın.Yorumlara bakmadan kitap almayınız.

Nasıl bi kitap ne anlatıyor ki?

Orijinalden alıntı: A Moonwalker

forumda bu kitabi okuyup sovmeyen neredeyse yok

Darısı "Aklından Bir Sayı Uydur pardon Aklından Bir Sayı Tut" kitabına mı desek!

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

quote:

Orijinalden alıntı: A Moonwalker

forumda bu kitabi okuyup sovmeyen neredeyse yok

Darısı "Aklından Bir Sayı Uydur pardon Aklından Bir Sayı Tut" kitabına mı desek!

İşin kötü tarafı forumda da çevremde de çok beğenilmiş bir kitap.Ben okudum iğrendim polisiyeye yakışmayan bir kurgu daha doğrusu kurgu yok.Polisiyeden anlamıyorlar desem o kadar adama ayıp olacak gibi ama anlayan da bu romanı tavsiye etmez ki be kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 8 Eylül 2012; 23:39:30 >

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

Yahu sen böyle diyince okuyasım geldi

okuduğun son kitap olur

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Vallahi böyle diyince merak ettim

okudum ama ne anlattığını bende merak ediyorum

Orijinalden alıntı: 1-BamBam-1

quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Vallahi böyle diyince merak ettim

okudum ama ne anlattığını bende merak ediyorum

Bu iyiydi.

Bir tarafta insanlar hakkında esrarengiz sezgileri olan ve sayılarla şaşırtıcı bir etkileşim kurmasını sağlayan, yalnızca bilgisayarlara özgü bir yetenekle donatılmış Canada Gold ya da herkesin bildiği adıyla Nada… Parmaklarınızın hareketlerinden yazdığınız mesajı kolayca çözebilir, görür görmez bir insanı en ince detayına kadar sıfır hatayla analiz edebilir. Bu onun hem bir özel dedektif hem de Las Vegas'ın pek çok kumarhanesinde izlenenler listesinin ilk sıralarında yer alan bir poker ve 21 oyuncusu olarak basamakları tırmanmasını kolaylaştıracaktır.

Diğer tarafta, kendilerine 'Bin' diyen çok tehlikeli bir grup...Pisagor öğretilerinin günümüzdeki mirasçıları olan Bin, kimsenin sahip olmadığı matematiksel bilgilere sahip...Çok zengin ve çok güçlüler. Bir hesap makinesiyle uçak düşürebilecek donanımdalar. Sayılarla ilgili en büyük sırları ise dünyanın nasıl ve ne zaman yok olacağını bilmeleri.

"Kulüp 1000'i okumak bir roller-coaster'da gözü bağlı gitmek gibi. Hiç beklemediğiniz bir anda keskin bir viraja giriyorsunuz. Adrenaliniz hiç düşmeyecek."
    Richmond Times-Dispatch

"Guilfoile'in hızlı ve öfkeli bu romanı yazarın mükemmel karakterlere ve zekice
    yazılmış bir kurguya sahip."
    The New York Times

"Kulüp 1000, nefes kesici, zekice yazılmış ve çağdaş edebiyat alanında
    en gerçekçi karakterlere sahip."
    Chicago Tribune

"Canada Gold gerçek bir süper kahraman."
    Los Angeles Times

"Hırs, arkadaşlık, aile ve dünyamızı yönetebilecek gerçek güçlerle ilgili sürükleyici bir gerilim."
    The Huffington Post

"Pisagor'u, Mozart'ın ağıdını ve sezgisel sanatı birleştiren Kulüp 1000 Guilfoile'ın müzik, matematik, tarih, popüler kültür ve felsefe alanında ne kadar bilgili olduğunu gösteriyor."
    Chicago Sun-Times

"Özel yetenekleri olan bir kız ve yüzyıllardır var olan bir topluluğun onun yeteneklerinden
    yararlanmak istemesini anlatan etkileyici bir gerilim."
    Entertainment Weekly

"Guilfoile, tam bir karmaşa gibi gözüken şeyleri mükemmel bir düzene sokmada inanılmaz yetenekli. Harika… Gerçekten çok özel… Matematik ve sihir arasındaki ilişki gibi zor konuları başarıyla ele alıyor. Tıpkı bir Hollywood filmi gibi, fakat daha zekice, ileri bilimsel araştırmaların ve deneylerin ahlaki sonuçlarını etkileyici bir şekilde sunuyor."
    Savannah Morning News

"Kafam dolu bile olsa Kulüp 1000 ve içindeki karakterleri aklımdan bir türlü çıkaramadım. Tek istediğim bir köşeye çekilip bu merak uyandıran kitabı okumaktı. Ve okuduğumda, diğer hiçbir şeyin önemi kalmadı."
    Joe Harlaub, Bookreporter.com

"Kulüp 1000, ustaca yazılmış, müthiş karakterlerle dolu, sürükleyici bir gerilim... Canada Gold yılın kadın kahramanı olma yolunda Lisbeth Salander'e kafa tutuyor."
    Winnipeg Free Press

"Matematiği yeni bir boyuta taşıyor..."
    Time Out Chicago

• yav bu kitabin ismini Kulup yuz diye okuyan bir tek ben mi varim ya

Orijinalden alıntı: DrYakamoz

Kitabın konusu ( o kadar iğrenilcek kadar yok bence )

Bir tarafta insanlar hakkında esrarengiz sezgileri olan ve sayılarla şaşırtıcı bir etkileşim kurmasını sağlayan, yalnızca bilgisayarlara özgü bir yetenekle donatılmış Canada Gold ya da herkesin bildiği adıyla Nada… Parmaklarınızın hareketlerinden yazdığınız mesajı kolayca çözebilir, görür görmez bir insanı en ince detayına kadar sıfır hatayla analiz edebilir. Bu onun hem bir özel dedektif hem de Las Vegas'ın pek çok kumarhanesinde izlenenler listesinin ilk sıralarında yer alan bir poker ve 21 oyuncusu olarak basamakları tırmanmasını kolaylaştıracaktır.

Diğer tarafta, kendilerine 'Bin' diyen çok tehlikeli bir grup...Pisagor öğretilerinin günümüzdeki mirasçıları olan Bin, kimsenin sahip olmadığı matematiksel bilgilere sahip...Çok zengin ve çok güçlüler. Bir hesap makinesiyle uçak düşürebilecek donanımdalar. Sayılarla ilgili en büyük sırları ise dünyanın nasıl ve ne zaman yok olacağını bilmeleri.

"Kulüp 1000'i okumak bir roller-coaster'da gözü bağlı gitmek gibi. Hiç beklemediğiniz bir anda keskin bir viraja giriyorsunuz. Adrenaliniz hiç düşmeyecek."
    Richmond Times-Dispatch

"Guilfoile'in hızlı ve öfkeli bu romanı yazarın mükemmel karakterlere ve zekice
    yazılmış bir kurguya sahip."
    The New York Times

"Kulüp 1000, nefes kesici, zekice yazılmış ve çağdaş edebiyat alanında
    en gerçekçi karakterlere sahip."
    Chicago Tribune

"Canada Gold gerçek bir süper kahraman."
    Los Angeles Times

"Hırs, arkadaşlık, aile ve dünyamızı yönetebilecek gerçek güçlerle ilgili sürükleyici bir gerilim."
    The Huffington Post

"Pisagor'u, Mozart'ın ağıdını ve sezgisel sanatı birleştiren Kulüp 1000 Guilfoile'ın müzik, matematik, tarih, popüler kültür ve felsefe alanında ne kadar bilgili olduğunu gösteriyor."
    Chicago Sun-Times

"Özel yetenekleri olan bir kız ve yüzyıllardır var olan bir topluluğun onun yeteneklerinden
    yararlanmak istemesini anlatan etkileyici bir gerilim."
    Entertainment Weekly

"Guilfoile, tam bir karmaşa gibi gözüken şeyleri mükemmel bir düzene sokmada inanılmaz yetenekli. Harika… Gerçekten çok özel… Matematik ve sihir arasındaki ilişki gibi zor konuları başarıyla ele alıyor. Tıpkı bir Hollywood filmi gibi, fakat daha zekice, ileri bilimsel araştırmaların ve deneylerin ahlaki sonuçlarını etkileyici bir şekilde sunuyor."
    Savannah Morning News

"Kafam dolu bile olsa Kulüp 1000 ve içindeki karakterleri aklımdan bir türlü çıkaramadım. Tek istediğim bir köşeye çekilip bu merak uyandıran kitabı okumaktı. Ve okuduğumda, diğer hiçbir şeyin önemi kalmadı."
    Joe Harlaub, Bookreporter.com

"Kulüp 1000, ustaca yazılmış, müthiş karakterlerle dolu, sürükleyici bir gerilim... Canada Gold yılın kadın kahramanı olma yolunda Lisbeth Salander'e kafa tutuyor."
    Winnipeg Free Press

"Matematiği yeni bir boyuta taşıyor..."
    Time Out Chicago

arka kapakla hiç bir alakası yok kitapçıda herhalde arka kapağı okududa övdü bana kitabı

• arka kapaklara pek inanmamak lazim hem spoiler icerebiliyor hemde her kitabi ovuyorlar sahsen hic kotu yorum yazan arka kapak yazisi gormedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.