Bildirim
Bu kelimenin anlamını bilen var mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
"Kanka" gibi bir anlamı var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Machine Gun Kelly
"Kanka" gibi bir anlamı var.
Teşekkürler hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaegerjaquez
Homie
Google Translate ile kontrol ettim ama bu kelimenin anlamı yok. GTA SA ve bazı şarkılarda çok geçiyor ne demek bu kelime ?
Kelimelerin anlamlarını öğrenmek için Google Translateye güvenmeyin. Yarı yolda bırakır ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: albaye
quote:
Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaegerjaquez
Homie
Google Translate ile kontrol ettim ama bu kelimenin anlamı yok. GTA SA ve bazı şarkılarda çok geçiyor ne demek bu kelime ?
Kelimelerin anlamlarını öğrenmek için Google Translateye güvenmeyin. Yarı yolda bırakır ;)
Aynen hocam homie gibi bir kelimenin bile anlamı yok çok kafa karıştırıcı. Önerebileceğiniz bir sözlük var mı hocam android için ? Türkçe yama olmadığından bazı oyunlarda bende oyunun senaryosunu merak ediyorum mecbur oyunu durdurup cümleleri çevirip devam ediyorum biraz zor oluyor ama değiyor :) -
Turen.com android uygulaması da var :)
Sağolun hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroXIII -- 2 Şubat 2014; 1:30:23 > -
Dude ne demek peki ?
hocam şaka yapmıyorsunuz değil mi trollenmeyelim şimdi -
quote:
Orijinalden alıntı: Markus Schulz
hocam şaka yapmıyorsunuz değil mi trollenmeyelim şimdi
Dude kelimeside bana hommie gibi gelmiştir tam anlamını bulamadım,zübbe anlamında galiba
quote:
Orijinalden alıntı: daedlus
quote:
Orijinalden alıntı: Markus Schulz
hocam şaka yapmıyorsunuz değil mi trollenmeyelim şimdi
Dude kelimeside bana hommie gibi gelmiştir tam anlamını bulamadım,zübbe anlamında galiba
yok ahbap,dost,bro gibi bir şey :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X