Lima denen senelerce Türkiye'nin ekmeğini yemiş bir kansız tetiklemişti bu kavgayı.
Yanlış hatırlamıyorsam 2 sene kadar Gaziantep de oynamıştı. Herhalde o zamanlardan kalan kuyruk acısı vardı.
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
Lima denen senelerce Türkiye'nin ekmeğini yemiş bir kansız tetiklemişti bu kavgayı.
Hocam şöyle bir şey de olabilir bizim futbolcular Türkçe biliyorsa küfür etmişte olabilirler. Biliyosun bizim yabancılara öğrettiğimiz ilk şeylerden biri küfürdür. Bu kadroda Perez, Flerquin falan vardı iyi top oynadılar o sene. Lucescu tam İtalyan sitili oynatıyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: sungate
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
Hocam şöyle bir şey de olabilir bizim futbolcular Türkçe biliyorsa küfür etmişte olabilirler. Biliyosun bizim yabancılara öğrettiğimiz ilk şeylerden biri küfürdür. Bu kadroda Perez, Flerquin falan vardı iyi top oynadılar o sene. Lucescu tam İtalyan sitili oynatıyordu.
Ohoo her küfüre böyle olay çıkacaksa ingilizler her maç dayak yerdi. Adamlar bir maçta 50 kere kullanıyor f..k kelimesini.
O günden beri Capelloyu sevmem.Sinsi&korkak birisidir gözümde,misafir gelmiş olaylarda kusuru bulunmayan Eser hocanın saçını çekiştiip vurmaya çalışması affedilir gibi değil .
quote:
Orijinalden alıntı: reef1905
Unutulur mu hiç ?!
Hatta ülkemizde "Roma polisine kalkan eller kırılsın " diye bilinir !
Şimdi aynı gurup UEFA ya mail atıyoruz diye bizleri eleştirenler gurubu oldu.
DÜŞÜNÜYORUM DA MAÇ SAMİ YENDE OLSAYDI VE TÜRK POLİSİ ROMALI FUTBOLCULARA AYNISINI YAPSA UEFA BİZE NE CEZA VERİRDİ.
EMRE AŞIK HALA İTALYA YA GİDEMİYOR BİLDİĞİM KADARIYLAAMA BÜLENT KORKMAZI İTMELERİDE KANIMA DOKUNUYOR VALLAHİ.
ayhan yüzünden çıkmıştı o kavga.. sen git o zamanların süperstarı tottiyi maç içerisinde sahadan sil, totti rahat dururmu limayla capelloyla birlikte saldırdılar galatasaraya.
kalecimizin adını hatırlamıyorum UFC dövüşçüsü gibi sanırım 2 kişiyi yere indirdi :))
hatta ertesi gün dış işleri bakanı rahmetli ismail cem büyük bir basın toplantısı düzenleyip italyayı azarlamıştı...
quote:
Orijinalden alıntı: solidfb
quote:
Orijinalden alıntı: Oggie Boogie
quote:
Orijinalden alıntı: xswordfishx
quote:
Orijinalden alıntı: reef1905
Unutulur mu hiç ?!
Hatta ülkemizde "Roma polisine kalkan eller kırılsın " diye bilinir !
aynen öyle. hatta onların şöylede bir resmi vardı gurur duyarak çıkardıkları;
yazık....
Yazık hale bak. Geçenlerde de yara bandı olayı. Sonra Ünal Başgan laf edince zorlarına gidiyor.
Tabi yahu, arada seviye farkı var. Bizimkiler terbiyelerini bozmamış fanatikliğin etkisinde kalmış maalesef.
Böyle ufak oyunlarla prim yapmaya çalışmayan, game over olursunuz her zaman.
Her taraftar grubunda, her taraftarda iyi örnekler vardır kötü örnekler vardır.
Bunları öne sürüp sürekli sidik yarıştıranlar da kötü örnektir.
Hocam koyma böyle resimleri lütfen. diğer arkadaş hata yapmış, sende üstüne...
yüksek kültür seviyesi yine hafıza eksikliğine neden olmuş ama arkadaş zamanında hafıza yenileme konusunda yardımcı olmuş
neyse o maça gelirsek de roma o dönem zaten her maç olay çıkaran bir takımdı, totti başta olmak üzere pislik kasap karışımı bir takımdı, gerçi o dönem italyan takımlarının uefa üstünde yoğun baskısı vardı ve kararlarda etkileri yüksekti, son yıllarda hem italyan takımlarının giderek düşmesi ve şike mevzusu uefadaki etkinliklerini iyice düşürdü, bir daha böyle bir durum olursa ve rakibi o dönemki galatarasay yönetimi gibi böyle konularda tecrübesiz olmazsa roma ya geçilen torpil bir daha olmaz
@Basri Mutaf
Çoluk çocuk gibi sidik yaırşı olmuş dertleri. Sürekli laf sokma derdi var. Bu kendini ve kendi takımını küçük duruma düşürüyor, farketmiyor herhalde.
Durup duruken öyle resim koymam ben, ama kimse kendini akkaşık sanmayacak. Kendine olunca münferit deyip, başkasına olunca ahkam kesmeyecek.
Hayır olmuyorum, ama bunu anlayacak kapasitede olman lazım Doktor Z. :)
Sidik yarıştıranlara yok kimsenin farkı demektir o mesaj.
Zaten anlayan anlar. Senden de beklemiyorum o kadarını. :)
Bu başlıkta da bize laf sokma derdinde olanlar azcık kendine baksın, derdim o. O pankartları açanlar takımı temsil etmez. Ama işine gelen temsil eder gibi kullanır o. Kullanmasınlar, onu sağlamaya çalışıyorum.
Emre Aşık'ı sevme nedenlerimden biri.
quote:
Bu başlıkta da bize laf sokma derdinde olanlar azcık kendine baksın, derdim o. O pankartları açanlar takımı temsil etmez. Ama işine gelen temsil eder gibi kullanır o. Kullanmasınlar, onu sağlamaya çalışıyorum.
ben senle sidik yarıştırayım o zaman. sizin takim ilk kez bu olaylara girdi. futbolcunun ismini vereyim mi ? Alpay Özalan. adam sırf sizin küfürlerinizden bunaldığı için fenerbahçeye geldi. karşı takımlarda küfüre başlayınca y.dışına gitti. sidik yarıştıracaksan aynaya bak. türkiyedeki gerçekten farklı olan taraftar çarşı grubudur. bir gsli olarak söylüyorum. sizlerin kapıcı çocuğu rıza için açtığınız pankarta verdikleri cevabı hala veremediniz..
quote:
Orijinalden alıntı: doktor x
quote:
ben senle sidik yarıştırayım o zaman. sizin takim ilk kez bu olaylara girdi. futbolcunun ismini vereyim mi ? Alpay Özalan. adam sırf sizin küfürlerinizden bunaldığı için fenerbahçeye geldi. karşı takımlarda küfüre başlayınca y.dışına gitti. sidik yarıştıracaksan aynaya bak. türkiyedeki gerçekten farklı olan taraftar çarşı grubudur. bir gsli olarak söylüyorum. sizlerin kapıcı çocuğu rıza için açtığınız pankarta verdikleri cevabı hala veremediniz..
Halen sidik yarışı derdi.
Her taraftarın içinde iyi örnekler ve kötü örnekler var.
Ama size laf anlatmak zor. Burada bunu anlatmaya çalışıyorum halen devam ediyorsunuz.
Her neyse, deveye hendek atlatmak daha mantıklı olacak sanırım.
Bu işe siz biz diye baktığınız müddetçe benim için boş bir insan olacaksınız. O kişilerin, o pankarta destek verenlerin sorunudur o.
Volkan'ın karısına yazılan aşağılık sözler ondan daha da beterdir. Utanç vericidir. İnsanlık dışıdır.
Hiçbirinin olmaması lazım.
Ama bundan rant sağlamaya çalışmak, laf arasında laf sokmak da o mantıkta olanlardan çok farklı olmamaktır.
quote:
quote:
çarşı mı herkes içerek mi giriyor şu foruma, çarşı değil mi süleyman seba yı da serdar bilgili yi de küfürlerle istifa ettirten, farklılıktan kastın çarşı büyük oynar öyle futbolcuya falan küfretmez direk başkana giydirirse ona diyecek birşeyim yok tabi
quote:
quote:
quote:
Halen sidik yarışı derdi.
Her taraftarın içinde iyi örnekler ve kötü örnekler var.
Ama size laf anlatmak zor. Burada bunu anlatmaya çalışıyorum halen devam ediyorsunuz.
Her neyse, deveye hendek atlatmak daha mantıklı olacak sanırım.
Bu işe siz biz diye baktığınız müddetçe benim için boş bir insan olacaksınız. O kişilerin, o pankarta destek verenlerin sorunudur o.
Volkan'ın karısına yazılan aşağılık sözler ondan daha da beterdir. Utanç vericidir. İnsanlık dışıdır.
Hiçbirinin olmaması lazım.
Ama bundan rant sağlamaya çalışmak, laf arasında laf sokmak da o mantıkta olanlardan çok farklı olmamaktır.
her taraftar için dersen haklısın. ona sözüm yok. ama bu işte bir ölçüm olsa emin ol sizinkiler kimseye bırakmaz liderliği :)
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç
quote:
quote:
çarşı mı herkes içerek mi giriyor şu foruma, çarşı değil mi süleyman seba yı da serdar bilgili yi de küfürlerle istifa ettirten, farklılıktan kastın çarşı büyük oynar öyle futbolcuya falan küfretmez direk başkana giydirirse ona diyecek birşeyim yok tabi
çok şükür alkol almıyorum :) çarşı grubunu sadece yaratıcılıkları açısından söyledim. yani bir taraftar grubunun asıl yapması gereken yaratıcılıktır. bizimkileri de geçenki 3d'den dolayı gögsümü kabarttılar açıkçası.
Ben kimseden üstünüm, ne böyle bir şey dedim-derim, ne de bunu kabul ederim. HER ZAMAN yazdım, ben de sizlerle aynı haklara sahip kullanıcıyım !
Ama sen veya bir başkası böyle bir duyguya kapılıyorsa sorun sizde, bende değil ! Yani yazdıklarının muhattabı sensin, çözümü içinde ara.
Konuyu buraya getiren sensin, bence şirinlik maskesi takıyorsun.
Madem sidik yarıştırmıyorsun, madem samimisin " bu konu yanlış yere kayar, konu atışmaya döner " yazsaydın !
Oysa sen ne yaptın, eleştirdiğin işi körükleyen kişi oldun.
Benim fikirlerim sabit karşılaştırma ve karşılıklı örnek verme konusunda.
Biz şükür çok kişiyi tanıdık, bazen " Onlar genç " diyerek araya girmiyoruz. Ama kurnazlık sezdiğim yerde de müdahale ederim, hakkımı korurum.
Neyse, zannederim demek istediklerimi anladın. İlk mesajımdan alınan, bozaran varsa yapabileceğim bir şey yok. Tanıyanlar bilir, ortalığı karıştırayım diye hiçbir zaman yazmam. Ama ilk mesajdan etkilenen varsa sorunu kendi içinde arasın. O zaman sergilenen en hafif tabiriyle haysiyetsizlikten benim aklıma böyle kazınmış olay.
Bunu yapanıda her türlü eleştiririm. Genele maletmedim, bu yüzden senin sergilediğin tutum yanlış !
Konuyu açan kardeşimiz, herkes kendi adına cevap versin. Benim cevabımı ben belirlerim.İyi niyetli olabilirsin, daha önce de bu tarz bir cevap yazdım sana bir konuda ;) Buna hassasiyet göster.