Şimdi Ara

Bu kadro final oynar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bu kadro final oynar

Bu kadro gruptan çıkamaz

Bu kadro final oynar

Miroslav Stoch
    Fenerbahçe suç örgütü üyesi
  • vallaha bende çok bekliyorum ama finallerin birinde karşımıza A.Madrid çıkar, ozaman buyrun cenaze namazına...

bir emenike bir emre bir emenike bir emre, kabus gibi

Sonuna Kadar Fenerbahçe
  • Yine bir Avrupa macerası yine final hayalleri ne diyim umut fakirin ekmeği ye Mehmet ye...
  • Beyler Atletico Madrid , İnter , Liverpool , Napoli , Udinese , Olympic Lyon diyorum başka bişi demiyorum kimse hayal kurmasın , grupdan çıkarsak iyidir en azından 3-5 puan kazandırırız Türkiye'ye...GS'ye yürek dolusu başarılar , enaz çeyrek final bekliyoruz...

Orijinalden alıntı: Karayell

Beyler Atletico Madrid , İnter , Liverpool , Napoli , Udinese , Olympic Lyon diyorum başka bişi demiyorum kimse hayal kurmasın , grupdan çıkarsak iyidir en azından 3-5 puan kazandırırız Türkiye'ye...GS'ye yürek dolusu başarılar , enaz çeyrek final bekliyoruz...

Madrid Inter Liverpool gerisi boş. Ve bunlar hiç birbirine denk gelmeyecek mi? Sanki 32 de Liverpool ile 16 da Inter ile Çeyrekte Madrid le oynayacağız.
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.