Bildirim
Bu kadarda saçma eşleştirme olamaz
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
6 round iyi almışsınız ha _____________________________
Since 2003 -
Olsun pingde 1. sin en azından
_____________________________ -
rekabetçi de assault mu oynanır læ.
ct de kim daha fazla el alırsa o kazanıyor.T de el verilmiyro cünkü_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: CanOguzhan
rekabetçi de assault mu oynanır læ.
ct de kim daha fazla el alırsa o kazanıyor.T de el verilmiyro cünkü
Genelde öyle ama istisnalar olabiliyor
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: MarcusAntonius
Bunun mantıklı bir açıklaması yoktur herhalde
O LEM olan arkadaşlarından birisi ilk 10 wininde LEM çıktı haliyle elosu global ++, 21 win olmadan rank alamadığı için elosu git gide şişiyor. Ben LEM yanıma 4 mg almıştım karşıya 5 global vermişti. Açıklama yeterince mantıklı mı?. Arkadaşlarınıza rank kastırayım diye karşının ortalama elosunu düşürmek için nova 1 hesapla smurflerken sağlam kayaya toslamışsınız :)
kartallar yeni hesap değil win sayıları yüksek . Sadece ben smurfum. Sonuncu olan nova smurf değil. Karşıya full lem gelse tamam derim herşeyi geçtim global nedir
MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler