arkadaşlar şifre hatalarının başladığı ilk günlerde bilmeden siteden şifremi resetlemiştim ve 1 ay bekledim sonunda şifremi gnderdiler yeni gelen şifre ile siteden yeni şifre aldım her şey normal gidiyordu oyuna girip oynuyorum ancak 2 gün geçti oyundan çıktım yine giremedim invalid hatası verdi tekrar mail attım 2 gün sonra yine şifremi gönderdiler ve tekrar yeni şifremle oynamaya başladım dün gece oyundan çıktım ve yattım sabah oyunu açayım dedim ve yine invalid hatası verdi...
Bu nasıl oluyor anlamıyorum siteyle alakalı bir şey değil 2 günde bir şifrm bozuluyor oyuna giremiyorum şifremden türkçe karakter yok küçük harfle yazdım ilk şifremi ikinci yeni şifremde büyük harfti şimdi tekrardan mail attım yeni şifremi gönderin diye yine gönderecekler ama tekrardan bozlurmu bilmiyorum ..
Makinemde virüs yok buna eminim sürekli güncel taramaladan geçiriyorum acaba oyundan çıkarken login serverı benim şifremi mi bozuyor bozuyorsa bu benim bilgisayarımla alakalı bir şeymi anlamadım gitti yeni gelcek şifremi sadece rakamlardan oluşturacağım umarım bu sefer bozulmaz diğerleri rakam ve harften oluşuyordu...
Bu konuda bir fikri olan varmı...
bizim clan lideri hack yemişti charı qeri aldık sifreyi değiştrdik sonra tekrar pass qitmiş invaild password hatası werdi yine paypal bilgileriyle aldık charı we yine sifresi değişti (1 gun sonra)
nedendir bizde bilmiyoruz
evet aynı sorun demek sadece bende değilmiş, ama bu şekilde olmazki buna bir çare bulmaları lazım umarım gönderirler şifremi bu üçüncü isteyişim bıktım artık maila tmaktan ya...
HER ŞEY OLUYOR....
BEN DAHA SANSSIZIM 1YILDA47 LEVEL
ben 3 ayda 43 oldum derslerden anca ama sen 1 yılda 47 bilemiyorum yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme