Şimdi Ara

Bu Kadar İyi Bir Kadromuzun Olması Çok Kötü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi ne diyor bu herif diyenleriniz olacaktır muhtemelen. şöyle açıklayım. fenerbahçe tarihinin tartışmasız en iyi kadrosu kuruldu. bakın tartışmasız diyorum. türkiye'nin en iyi kadrosu var elimizde. uefa avrupa ligindede en az yarı final görecek bir kadro kuruldu. yani şöyle söyleyim. geçen ağustos ayında (şike sürecinde) bir yönetici çıkıpta seneye kadromuzda bu oyuncular olacak dese hepimiz bir tarafımızla gülerdik.

gelelim madalyonun öbür tarafına...

bu transferlerle birlikte taraftarlar büyük bir beklenti içine girdi. (ben de dahil eğer aykut kocaman bu kadronun hakkını vermez ve yine saçmasapan kadrolarla takımı defansif bir zihniyetle oynatırsa kendisinin kariyeri için hiç iyi olmaz.

hele hele bu sene harcanan onca paraya rağmen şampiyonluk yine bir başka takıma kaptırılırsa olacakları düşünmek bile istemiyorum...

Futbolla artık ilgilenmiyorum. Bir zamanlar forumda tartıştığımız - konuştuğumuz herkese teşekkürler. Zamanında kalbini kırdığım kişiler var ise kusura bakmasınlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: moskowa48

yani sonuç olarak?

Aykut Kocaman ?
    İnsanlar neden domino'nun yıkılışını izlemeyi sever ve ya küçük düzeneklerin birbirini tetiklemesini izlemeyi sever,neyini sever hiç düşündünüz mü?İnsanın içinde hiç bilmediği bi yeri dürter çünkü.Tanrı olmayı hissetmeyi, bir şeylerin sonunu bilerek ayarlamayı ve izlemeyi.Her şeyi yönetebilirsiniz ve uğraştıkça ustalaştığınızı göreceksiniz,insanlığın geçmiş bilgeliğinden faydalanın.Kontrol edilerek değil ederek yaşamayı öğrenin.
  • kocaman varken şampıyonluğu unutalım bu kadar net söylüyorum..kimsede bosuna umutlanmasın bu adam raul u bile harcayacak bakın bekleyın görün..haa kımse çıkıpta işte 2011 de olduk öleydı böleydı demesin..o sezon gs ve bjk kayıptı zaten yanı rakıbımız yoktu bır bakıma..hadı şimdi gs varken bjk yenıden yapılanırken şampıyon olsunda göreyim aykutu...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.