Şimdi Ara

Bu kadar bomba nereden geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haziran başından bugüne kadar 9 ay geçti. 9 aydır devlet, terör örgütü PKK ile mücadele ediyor. PKK’lı teröristler aylardır polisle, askerle çatışıyor. Sadece Diyarbakır-Sur’da 1 milyon mermi kullanılmış. Bölgedeki Adli Emanet depolarında silah koyacak yer kalmadı. Sadece bu kadar da değil... PKK başta kent merkezleri olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında tonlarca mühimmat kullanarak bombalı eylemler yapıyor.

    Çözüm Süreci boyunca örgütün cephane stokladığı konuşuluyor. Ama ortada öyle Kandil’i tıka basa cephane doldursanız bile açıklanamayacak kadar fazla silah, mermi ve bomba var. İşte tam da bu noktada soru şu: Nereden geliyor bu silahlar, bu mermiler, bu bombalar? Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’ndan uluslararası arenadaki muhataplarına sormalarını beklediğimiz soru budur. Devlet büyüklerimiz umarım daha fazla geç kalmadan bu soruyu sorarlar... Ama onlar sormadan ben cevabını vereyim.
    *
    Türkiye’de patlayan bombaların kaynağı Kamışlı’ya, Haseke’ye, Afrin’e inen Rus uçaklarıdır. Ruslardan PYD’ye, PYD’den de PKK’ya aktarılan bu mühimmat Türkiye şehirlerinde günahsız insanların canını almaktadır. Bitmedi... Türkiye’de patlayan bombaların kaynağı Suriye devletidir. Türkiye’de patlayan bombaların kaynağı İran istihbaratıdır. Türkiye’de patlayan bombaların kaynağı müttefikimiz, stratejik ortağımız, model ortağımız olan Amerikan devletidir.
    *
    Geçmişte silahı para ödeyerek alan PKK son 6 aydır silaha, mermiye ve bombaya bir tek kuruş harcamıyor. Amerika’nın ve Rusya’nın Suriye’de kurduğu “yeni düzen” direkt ya da dolaylı olarak PYD üzerinden PKK’ya sınırsız ve ücretsiz cephane akışı sağladı.

    kaynak posta/c.t.ışık







  • Bomba yapmak kolay. Tupten, gubreden vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm süreci meyveleri bunu kimse inkar edemez zaten etmiyorlarda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • Nerden geldiği de belli kimin göz yumduğu da...
  • E zaten başka kime ne suç atılacak şu an aramızın kötü olduğu kim var ? Suriye , Rusya

    Türkiye Devleti de destek olmuyor mu başka ülkenin teröristine ? Senin ne işin var Suriye'de namaz kılma ile sen önce kendi ülkenin doğusuna baksana . Bir de gaza geliyor bunları destekleyenler kefeni giydik bekliyoruz falan .

    Zaten sizin suç atabilecekleriniz belli Almanya , Rusya , Suriye , CHP , MHP , Uefa , BMW , PSA , VAG , Sony , Asus
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.