Şimdi Ara

Bu ilan gerçek olabilir mi sennheiser CX-300 14 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/SENNHEISER-CX300-KULAKICI-CX-300-MP3-KULAKLIK_W0QQidZZ24602823

çoğu yerde 100 liranın üzerinde olan bu kulaklığı 14 liraya satıyor adam ve %100 olumlu satış yapmış. 40 liraya mymemory.co.uk'tan mı almalıyım yoksa bu adamın sattığı işimi görür mü?

• Sahtedir o mal, alanlar da orjinal zannediyordur.
  • yorumlardan bir tanesi
    quote:

serkandaggi ( 47 )
    SENNHEISER CX300 KULAKİÇİ CX-300 MP3 KULAKLIK
    Bendeki orjinal cx300 e yakın bir ses ama fiyatı çok ucuz tabiki. Teşekkürler
  • Sakın alma.
  • yan sanayisidir
  • sağolun, o yorumları nereden okuyoruz?
  • Yan sanayi yada sahte mallar. Ama ses kalitesinde pek birşey değişmiyor. Hassas bir kulak olması lazım böyle hemen farkı farkedecek. Ama ucuz malın dayanıklığı en fazla 4-5 ay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

sağolun, o yorumları nereden okuyoruz?

hocam sağ tarafta sıfır risk falan yazıyor. onun altında da satıcı hakkında bilgi edinin yazısı var.
  • CX 300 ün 14 liraya satılması sana mantıklı geliyorsa koş al.
  • Çin orjinali dedikleri mallardan..

• Gerçektir oradakiler. Sadece ambalajları tamamen kartondan. Bide sistemine baktım da 2 Cpu S diye bişey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Gerçektir oradakiler. Sadece ambalajları tamamen kartondan. Bide sistemine baktım da 2 Cpu S diye bişey olmaz

böyle gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Hardal -- 14 Mart 2010; 17:27:29 >

• Sanal çekirdek olduğunu belirtiyor. 2 cpu lar server bilgisayarlarında var
  • Yorumlar da çok olumlu, insanın alası geliyor valla.
  • ben 12liraya cx-500 aldım orjinalinden bi farkı yok dehşet ses veriyo
  • Sahte cx300 kullanıyorum. Dealextreme'den almıştım.Orijinal kullanan arkadaşlarım ile karşılaştırdık, fark yok gibi ama dayanıklılığı ne olur bilemem.Ben 3-4 aydır kullanıyorum herhangi deformasyon yok.Aklında olsun ilk dinlediğinde teneke gibi bir ses gelicek biraz açılması lazım kulaklığın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mech.Engineer -- 14 Mart 2010; 18:11:36 >
  • Mymemory.co.uk'tan verdim siparişi 35 liraya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.