Şimdi Ara

bu iki hp masaüstü tarayıcıdan hangisi alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biri hp4850 diğeri hp G4010, özellikleri sayfası aşağıdaki linklerde. hangisi tercih edilmeli. yardımcı olabilir misiniz. oldum olası 4850 bana kaliteli görünmüştür fakat hp yeni model sürmüş onun yerine G4010 satıyor. şu an ikisi de mevcut. G4010 için emin olamıyorum, kardeşi 3010 için olumlu yorumlar okumadım, sizler ne dersiniz. bu fiyat aralığında daha kaliteli tarama yapacak olan hangisidir?

4850

G4010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniorx -- 20 Mayıs 2007; 4:55:01 >

• lütfen cevap verin, bekliyorum.
  • g4010
  • neden peki, 96 bit renk derinliğinin bir anlamı var mı, algılanabilir bir özellik mi, o hariç bir fark görebiliyor musunuz.
  • *
    **
    ?
  • yüksek çözünürlüklü taramalarlarda farkedebilirsin he bir renk derinliği için 20 dolar daha vermem diyorsan 4850 modelide işini görebilir....
  • Bence 4850 al dostum zaten o kadar büyük ne tarayacaksınki bence 4850 al hem tipide daha güzel 20$ verme bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

Bence 4850 al dostum zaten o kadar büyük ne tarayacaksınki bence 4850 al hem tipide daha güzel 20$ verme bence

ben de 4850 tarafındayım ama bu G4010 da insanın aklını çeliyor aslında. bakalım bir kampanya arayayım, eğer ucuza bulabilirsem G olsun.
  • canon 4400f al bence (92 euro+kdv)

yada profesyonel seçim

EPSON PERFECTION 4990 PHOTO .( 450 euro+kdv civarında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KUZEY -- 29 Mayıs 2007; 16:58:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.