Şimdi Ara

bu hatayı ben yaptım siz yapmayın (kıl sorunu içerir) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sorunlarını bizimle değil piskolokla görüş çünkü durumun ciddi gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

    Sorunlarını bizimle değil piskolokla görüş çünkü durumun ciddi gibi

    Ne konuda ciddi ? Ben zaten kafayı yemiş bulunmaktayım.
  • belliki sen daha forumun kurallarını okumamışsın evlat..

    NO SS NO GÜVEN..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frécoß

    quote:

    Orijinalden alıntı: -b0Ni

    daha çok kafa yapmış gibi

    Okuduktan sonra tepkim bu oldu. Sonra aşağılara baktım ve bu yorumu gördüm. Uzatmıyım , alıntılıyıp cevaplıyım diye düşündüm ama böyle daha uzun oldu.

  • Yav gidip 3-4 tup kil dokucu krem alsaydin bunlar basina gelmeyecekti.
  • Şuan çok üşeniyorum.Banyo hala leş gibi kokuyor.Yarın akşamı çıkarırsam atarım ss.Normalde bacaklarım kız bacağı gibidir.Ama bu sefer çok fazla yara var maçtan kalma.
  • ne olmuş çözen var mı?
  • okudum da hiç bişey anlamadım. hamam otunu kullandıktan sonra yıkayamadın da tahriş mi oldu?
  • Bende kil dokucu kremle etekleri temizlerken yalnisikla kafam kasindi bir surdum elimi saclar dokuldu 2-3 hafta gitmedim okula

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan114

    Bırakın kıllı kalın.Yemin ederim her şey çok daha güzel olur.Şuan ne ciğerlerimi hissediyorum ne bedenimi.Klavyeye basarken parmaklarımı bile hissetmiyorum o kadar kötü durumdayım.Üstelik sanki vücuduma çimento sürmüşler gibiyim.Karnım ağrıyor.Her yerim bembeyaz.Olay ne mi ? Büyük bir kıl sorunuydu başta.Şimdi ise hayat.

    Saat 23 sularında başladım bu işe.Önce hamam otunu bir güzel göz kararı krem kıvamına getirdim.Sonra başladım sürmeye.Her yer cıvık cıvık *** gibi oldu.Ve tam şuanda babam kalktı büyük ihtimal banyoya giricek diyecektim ki girdi.Ben öldüm.Şuan bunları yazıyorum aslında yazmak istediğim şeyler başkaydı.Ama babam uyandı sonuçlarına katlanmam gerek.Ya babam öldürücek ya da ben kendi başıma zehirden ölücem.Siz siz olun kıllarınızdan kurtulmaya çalışmayın.Her yerim tahriş oldu yanıyor.Ve üstümde bir beyazlık var kaç kere duş aldım kurtulamadım.Kolonya sürdüm acıdan kıvrandım yine kurtulamadım.Babam çıktı buraya geliyor, birazdan yazmaya devam edeceğim.

    Daha odama biri gelmedi yazmaya devam ediyim.Belki içeri giren ölmüştür, babam da olmayabilir o kişi.Tırnaklarımın plastikten farkı kalmadı.Ayak parmaklarımı güçlükle oynatıyorum.Bütün vücudum tüysüz oldu ama acıdan kıvranıyorum.Bir de banyoda sigara içmiştim,kaçak bir şekilde.Eyvah babam bir de onu fark edicek şimdi.Tam 2 saattir lanet olası banyoyu temizlemeye çalışıyorum ama her yer hala berbat bir durumda.Sabah annem uyanmadan evden kaçmak istiyorum.

    Büyük ihtimal zehirlendim.Ciğerlerim sigara ve arsenikten dolayı sanırım tahriş oldu.Yarın piknik var bir de daha oraya gideceğim.Aslında her şeyin başladığı yer burası.

    Forumda konum bile vardı o kız hakkında.Yarın o da pikniğe gelicek.Şimdi diyeceksiniz ki ne alakası var kızın bu konuyla.Var hem de çok.Kötü görünmemem lazımdı.Çünkü o benim eski sevgilim.Ve ben kıldan çok çekmiş bir insanım'.Daha önce de onunla ilgili bir konum vardı.İsterseniz linkini atarım.

    Açıkcasını söylemek gerekirse demin yanlışıkla tam yazımı tamamlamışken ctrl-z yaptım ve çoğu gitti.Bu yüzden aklımda kalanları yine yazacağım.

    Tam 2:30 saatim var,Büyük ihtimal lol atarım.Ne olursa olsun kıvamındayım.Her şeyden yoruldum.Cumartesi gecesi olan halı saha maçından kalan sakatlıklarım zaten hala sürmekte.

    Konunun aslı siz siz olun kıllı kalın aslında.Benim gibi böyle saçma sapan şeylerle uğraşırsanız başınız belaya girebilir.Sabah ya annemler uyanmadan yediğim bu haltı temizleyeceğim ya da erkenden evden kaçacağım.İkisi de kulağa çok zor geliyor.

    Ben şimdi ayak tırnaklarımı çıkarmadan beyazlıkları temizlemeye çalışacağım.Hepinize iyi geceler diyorum.Benim için bu geçerli olmayacak.Zor zaman bekler.

     bu hatayı ben yaptım siz yapmayın (kıl sorunu içerir)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

    Zehirlenmiş olabilirsin.
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18346053.asp?gid=381

    olm doktora git lan len varmis hamam otundan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahriş olan yere kolonya sürülür mü bu neyin kafası


    Kolonya cildi tahriş eder zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan114

    quote:

    Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

    Sorunlarını bizimle değil piskolokla görüş çünkü durumun ciddi gibi

    Ne konuda ciddi ? Ben zaten kafayı yemiş bulunmaktayım.

    Anlatış tarzın normal bir insanınki gibi değil heran birini öldürdüm buzdolabına sakladım diyecebilecek şekle gelmişsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.