Şimdi Ara

Bu Haraç kesenler Ne olacak ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
12.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
229 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 gün önce polisi vuran çocuk içerdeymiş , çakıcı affıyla salıverilmiş . Şu anda bizim mahallede (fatih şehremin)torbacılar cirit atıyor . Plajlar bunun yanında neki . Otopark mafyaları , değnekçiler yine azdı haberleri izleyin .
    Polis diyoki "Biz suçüstü herifleri yakalıyoruz hatta canımız gidiyor , ama siyasi iktidar bunları salıyor . O zaman ben niye bunlarla uğraşayım boşuna . "
    Türkiye'de can ve mal güvenliği tehlikede . Ne adalet ne de güvenlik doğru çalışmıyor .
    Her konuda bir tane adamın karar vermesi gerekiyor . Herkes ya işten kovulma korkusu , ya da şirketine el konulma korkusu nedeniyle susuyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    A canım benim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MalıArapFaiktenAlıyoduk kullanıcısına yanıt
    Noldu pek hak hukukla alakanız yok sanırım :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Yok akşam da hastaneden darp raporu alırsın muhtemelen ondan dedim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MalıArapFaiktenAlıyoduk kullanıcısına yanıt
    Yok hocam daha önce yaptık hiç bişey olmadı gayet güzel denize girdik çıktık .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asıl suriler çatır çatır giriyor hocam 

  • Hocam geçen sene alaçatıya gitmiştik, bu ünlü beachlerden birine gittik. Tabi gitmeden rez. Yapıyorsun muhakkak, girişte senin tipine iyice bir bakıyorlar. Resmen baştan aşağı süzüyorlar seni, iğrenç bir durum bu.. Giderken alışkanlık 1lt lik soğuk alıp soğuk tutan çantamıza koymuştuk. Girişte aramada onu dahi aldılar :). Giriş ücreti yanlış hatırlamıyorsak 2 kişi 300 tl gibi birşeydi. Ve bu hava parası yanında su dahi yok. İçeride leş bir deniz, plajda topuklu ile gezen hanımlar, nargile içen beyler. Dedim iyiki geldik.. Sakın ola sevgilinizin, eşinizin instagramdan görüp özendiğim özel plajlara gitmeyin, bir mok yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokasanlı yıllarda atıyorum anamur halk plajı her yerde kabinler ve duş vardı. Belediye ücretsizdi, ne olduysa halk muhafazakarlaştığında oldu. Bu sabah kaldığım otelden ayrılıp başka bir otele geçtim, yahu hepmi mülteci çalışır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Welcome 2023 Turkey

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kız arkadaşım olmadığı takdirde halk plajına giderim fakat yanında kız arkadaşın varsa parası neyse verir özel plajlara giderim bizim milletimiz çok bozuldu çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yan kayalık veya çalılardan giriver :D girdikten sora denizden de çıkarcak hali yok

  • quote:

    Orijinalden alıntı: maTeryaL.

    Hocam geçen sene alaçatıya gitmiştik, bu ünlü beachlerden birine gittik. Tabi gitmeden rez. Yapıyorsun muhakkak, girişte senin tipine iyice bir bakıyorlar. Resmen baştan aşağı süzüyorlar seni, iğrenç bir durum bu.. Giderken alışkanlık 1lt lik soğuk alıp soğuk tutan çantamıza koymuştuk. Girişte aramada onu dahi aldılar :). Giriş ücreti yanlış hatırlamıyorsak 2 kişi 300 tl gibi birşeydi. Ve bu hava parası yanında su dahi yok. İçeride leş bir deniz, plajda topuklu ile gezen hanımlar, nargile içen beyler. Dedim iyiki geldik.. Sakın ola sevgilinizin, eşinizin instagramdan görüp özendiğim özel plajlara gitmeyin, bir mok yok.

    Çantadaki suyu almak nedir ya? Zaten 300 lira girişe vermişsin. Ayrıca neye dayanarak üstünü arıyorlar? Var mı öyle bir yetkileri?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 21 Temmuz 2020; 2:36:17 >




  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

    Sorun şu ki, halk plajı kalmadı. Birçok şehirde gördüğüm şey bulunan en ufak kumluk alanın özel bir işletmeye verilmesi. Hatta 30 metrelik küçücük bir kumsalı bile çevireni gördüm.


    Belediye işletmesinde olanlara ise 15 lira altında çok makul ücretlerle girebiliyoruz fakat çoğu belediye plajı hizmet bakımından çok geride. Sundukları temizlik ve bakım gibi temel hizmetleri hiç sunmasalar bir fark göremeyiz. Çoğu cankurtaran ise anca milletin boğulmasını izliyor.


    Tüm bu nedenler yüzünden herhangi bir işletme kontrolünde olmayan denetimsiz, temizliksiz, cankurtaransız ücretsiz plajlar istiyoruz. Ülkemizin 4 yanı sahil fakat bu sahillerde özgür değiliz. 50 60 milyon insan aynı anda denize girecek kadar kumsalımız vardır fakat özel plajların pahalılığı yüzünden plajların kullanım oranı, halk plajları ile diğer özel plajlar arasında eşit dağılmıyor.


    Diyelim ki Özel plajların hepsi pahalı oldukları gerekçelerinden dolayı yıl boyunca 3 milyon ziyaretçi alırken toplam kapasiteleri 30 40 milyon oluyor.. Bunun yanında çok nadir bulunan halk plajları yıl boyunca onlarca milyon ziyaretçi alırken kapasiteleri 5 10 milyon oluyor.


    Rakamlar varsayım fakat demek istediğimi anlamışsındır. Herkese yetecek plaj var fakat bazı fırsatçılar yüzünden insanlar halk plajında denize girecek yer bulamaz hale geldi.





  • halk plajı harici hiç bir sahil sana ait değil, ya hazinenin ya mülk sahibinin

    denize girebilirsin o da mendirek içi değilse

    özetle kendi evin harici hiç bir yer sana ait değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 21 Temmuz 2020; 4:23:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla normalde kabul edilir bir uygulama değil ama Türkiye gibi memlekette on numara uygulama.Denize donla gireni,plajda eliyle karpuz kıran varoşu görmektense girişte 50 lira veririm daha iyi.

  • 1990 yılında çıkan 3621 sayılı Kıyı Kanunu var evet Kıyılar ve sahiller halkındır. Yurt dışına tatile giden veya yaşayan arkadaşlar var ise bu konuda bize daha yardımcı olabilir orada da aynı mı sistem ? Muhtemelen para verip belediye veya zabıtaya bu şekilde devam ediyorlar.

  • Kumsal plaj halka ait şezlong paralı olabilir. Savcılığa git kardeşim suç duyurusunda bulun. Ne diyelim ama adalet ⚖ 3 maymun oynar dikkat et. Orada polis çağır desem arabanı falan çizer saldırır o P4çler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kıyı kanuna göre o plajlar halka aittir kimse babasının keyfine göre milletten para toplayamaz anca kiraya verildiyse orası ozaman alabilirler, bu konu hakkında tüketici hakem üyesi bir abimiz konuşma yapmıştı TV de haber programında bir araştırın Google da bulursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

    Cevap yazmak için giriş yaptım. Yahu bodrumda, datça, marmariste kaç tane halk plajında böyle don atlet giren tip gördünüz şuraya yazın öğrenelim. Bu tarz yerlerde bir çok halk plajına ve bir kaç kere de "beach" e gittim ve hiç de o tipler yoktu bedava yerlerde. Çok güzel bir koy var gidiyoruz zaten sahilden 100m evvel valeler var duvar çekmişler diyorlar burası 200tl kişi başı, zaten araban bmw mercedes altı ise insan muamelesi bile yapmıyorlar yüzüne bile bakmadan paranı alırlar ha sıkıyosa dedin ki ben kenardan denize giricem bu benim hakkım sizin şezlongunuza dokunmam ozaman bi anda 5 6 oluyorlar akılları sıra tehdit ediyolar yok burası özel mülk denize giremezsiniz. Yerse jandarma çağırırım diye tehdit et hadi neyse bi şekilde tesise girmeden kenardan dolandın çantanı kenarı koydun denize giriyorsun adam bu sefer de kıyıdan pür dikkat seni izliyor o gerginlikte nekadar keyif alıyorsan yüz bakalım. Ayrıca kızıma karıma bakıyorlar diyosunuz ama siz sanıyomusunuz ki buraların çalışanları işletmecileri farklı kafadalar ben kendi gözümle gördüm tabureye oturup milleti kesen bu "lüks beach" işletmecilerini. Ha bide halk plajında belediye şezlonglarına havlu mayo atıp müşteri gelince oradan kaldıran bunu söyleyince de kime şikayet ederseniz edin diyen restoran kafeler vs var onlara girmiyorum bile.





  • Emirganda girmek de yasaklanmış diye duydum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.