Şimdi Ara

Bu günlerde moskova aktarmalı gidilirmi nolur akıl verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çarşamba günü newyork-moskova-istanbul dönücem, moskovada havaalında 2.5 saat beklicem hiç çıkmıcam, bilet $600 a mal oldu ve iptalde para iadesi yok, ancak olaylar hergün kötüye gidiyor savaş çıktı çıkacak gibi tırsmaya başladım, $1000 verip thy ilemi gelsem totalde bana $1600 e patlıcak ama can daha önemli, birde valizimde $1200 lık yeni aldığım bi sürü kıyafet ayakkabı felan var, moskovada valizide kaptırabilirim adamlar herşeyi yapıyor bizimkilere, nolur adam gibi akıl verin stres bastı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absolute0 -- 7 Aralık 2015; 18:46:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

size tavsıyem başka bır guzergah secmenız.
    tabı TC pasaportunuz varsa.eğer ing pasaportunuz varsa bır sıkıntı yaşamazsınız.

bızım antalyadan gonderdıgımız cogu turk vatadası sebepsız yere gerı gonderıldı.
    Sadece Turk pasaportum var ama sonucta new york tan moskova ya geldigimde beni direk 2. ucaga yani aeroflot un moskova-istanbul ucagina alacaklar diye biliyorum yani pasaport kontrole girmicem yinede sorun cikarmi, diyelim cikti amerikaya geri gondermezler sanirim sonucta Turk vatandasiyim Turkiyeye gonderirler saniyorum, asil korkum valiz umarim icindekileri ozel arayacagiz deyip calmazlar icinden

• Valiz olmasi nasil bir sorun cikarir bilmiyorum ama biz kabin bagajiyla gayet rahat bi sekilde gectik gittik. Moskova aktarma bangkoktan geldik, ne bangkokta ne de moskovada pasaportu gorunce bi sorun cikarmadilar. Bence abartiliyor biraz, hatta moskovada gayet sicak sekilde merhaba dedim bankodaki gorevliye ve karsiligini aldim. Ucaktaki hostesler vs hepsi guler yuzlu ve gayet insancil. Bence sorun insanlar arasinda degil devletler arasinda tasaniyor. İlla bizdeki gibi asiri milliyetci kesim turk insanina karsi tepkilidir ama o da zaten havaalani personilinin icinde zor olsa gerek.

TURKISH AIRLINES| A Star Alliance Member
  • Moskovaya sabah 5 te indik, görevliler sabahın mahmurluğundanmıdır hiç sorun çıkmadı çok şükür, pasaport kontrolden ve x-ray den gayet normal geçtim

Moskova aktarmali bilet alacagim. Moskovada f terminelinden d terminaline gecmem lazim transit vize lazim olur mu?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.