Şimdi Ara

BU GÜNLERDE DİKKATİMİ CEKEN BİR ARAÇ MERCEDES A 150 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
34.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Araçlar 2'yemi ayrılıyor?
  • Twingo benzeri güzel bir araç ama fiyat fazla. Hernekadar tipini sevmesemde siyah renk baya güzel duruyor
  • iç hacmi, c sınıfı ayarında

    bagajı 400 litrenin üstünde

    kalitesini zamanında 5th gearda bir sl ile karşılaştırmışlardı, iç mekandaki kalite ve işçilik sl ile aynı, kaporta işçiliğini ise sl den üstün bulmuşlardı.

    boyutları park problemini önemli ölçüde azalır

    yol tutuşu c segmenti araçlar düzeyinde.

    tüketimi şehiriçi 7.7 litre gibi çok iyi bir değer.

    bu araca yapılabilecek tek eleştiri süspansiyonunun sert olması yüzünden konforunun mercedes standartlarının çok altında olması.

    bu otomobil honda jazzın pratikliği ve ekonomikliğinin, mercedes kalitesi ve yol tutuşuyla birleştirilmiş hali gibi.
  • Hoş bayan aracı.

    Torpidodada eti form var
  • quote:

    Orjinalden alıntı: *Reaper*

    Twingo benzeri güzel bir araç ama fiyat fazla. Hernekadar tipini sevmesemde siyah renk baya güzel duruyor



    mercedesin en ucuz arabası olarak goruldugu ıcın vede mercedes fırmasının araclarının fıyatlarının ortalama 40.000 50.000 aurodan baslatıp 200.000 euro ya kdr cıktıgını dusunursen bence fıyat cokda pahallı deil. ama şu bakış açısından bakarsan haklısın bu paraya belki sıfır km leon golf flan alınabılır . 2. el fıyatına oda artık kısının kendısıne kalmıs .
  • İlk çıkan A serileri geyik testinde takla attığı içn, sonraki serilerinde ESP uygulamışlardı. Benim görünüş olarak çok hoşuma gidiyor. Küçük ailelere hitap eden bir araç.
  • Bende 2006 modeli var.Beğenerek aldım.Sınıf olarak colt,C3 falan deniliyor ancak sonuçta 2006 model golfte bile olmayan ESP tüm modellerde standart.En önemlisi küçükte olsa o bir MERCEDES! Oturuş pozisyonu olarak bir çok araçtan daha yukarda oturuyorsunuz kırmızı ışıklarda yanınızdaki arabaya yukardan bakmak hoş.1.5 motoru aşırı performans istemeyenler için yeterli 3000 devirden sonra motor canlı.Yol şartlarına göre kendisini ayarlayan süspansiyon mevcut.Fiyat olarak ikinci ellerde uygun olduğunu düşünüyorum.Golf te o fiyat civarında VW'e bineceğine Mercedes'e bin derim çok daha konforluHep Golf ile karşılaştırmamın sebebi yakınımda var ve iki aracı da birçok yönden test etme şansım oldu.




  • arkadaşım 2005 model ve ust modelini istyorsan al.
  • polo clio (utanarak soluorum malesef twingo ne ya) c3bunların sınıfında değil!!!!
    vw golf, audi a3, bmw 1, pejo 307 sınıfındadir.
  • üstü açık olsa daha ii olur
  • böyle küçük arabaları bende çok beğeniyorum.sonuçta mercedes ne olursa olsun.
  • a serisinin eski versiyonlarında bazı fabrikasyon problemler mevcuttu kayış gergi kasnakları kayışı zedeliyor ve kayış kopartıyordu yakıt şamandıraları takılma yapıyordu bu tip problemleri yeni kasada düzelterek daha sorunsuz bir araç ürettiler yeni kasada sorun yok bakımlarını zamanında yaptırırsan 14 senede kullanırsın.masraf olarak çok fazla sorun açan bir araç değildir cebini korur rahatlıkla alabilirsin tavsiye ediyorum....
  • Arabanın görüntüsünü beğendim..bide pahalı olmasa
  • arabanın onu cok sağlam neden mi cunku bor celik kullanılıyor.allah korusun sert bir çarpışma anında kaza yaparsanız motor ayaklarınızın altına kayıyor.oturma pozisyonu yuksekte olduğu için avantajları var.(kaza anında yandan carpışma olduğunda eğer kamyon değilse normal bi arabaysa darbe belinizin altında kalıyor gibi bişey zaten 5 yıldızlı araç.yaklaşık 1300 kilo.arabanın herşeyi iyi kafana takma sadece manuelini tavsiye ederim otomatık cok hantal!!nerdenmi biliyorum arkadaşımda vardı, sattı b serisi aldı.

    bişey daha bu arabaya camur atanlar varya onlar bunu kıskandığı için yapıyorlar...yoksaa koşa koşa alırlar




  • quote:

    Orjinalden alıntı: DarkSleep__

    Arabanın görüntüsünü beğendim..bide pahalı olmasa


    2005 modelleri 26bine 28bine 29bine gordum, gecenlerde 35bine ve 36 bine 2006 model a150 vardı şaşırdım.tahmınım 30 ytlye uzun pazarlıklar sonunda alınabılır.... walla şahsen cebimde 30 bin ytl param olsun sıfır 307 golf vs alacağıma gider 2006 model mercedes a150 alırım daha iyi bi iş yapmış olurum.sonucta merso bakımları yapıldımı dunya turuna cıkarsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MESSERSCHMITT -- 22 Haziran 2008; 21:37:27 >
  • Nerden girdim bu konuya ya zaten aklımda vardı şimdi iyice dellendim Bursa'ya gidice ilk işim yukardai ilandaki siyah olan ile görüşmek olucak... Ama otomatiklerde 35 in altında bulmak biraz zor heralde..
  • walla confor arabası herşeyi ile, bence super
  • quote:

    Orjinalden alıntı: herby

    Nerden girdim bu konuya ya zaten aklımda vardı şimdi iyice dellendim Bursa'ya gidice ilk işim yukardai ilandaki siyah olan ile görüşmek olucak... Ama otomatiklerde 35 in altında bulmak biraz zor heralde..

  • quote:

    Orjinalden alıntı: asilx


    quote:

    Orjinalden alıntı: Zıone

    ne demek yıldızı var,bundan sonra araçları yıldız yıldızsız olarak ikiye ayıralım ozaman
    quote:

    Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.

    ah ucuz olsa hadi olsun olsun 40 bin ytl olsun ama çok yüksel fiyatı çok sevdiğim bir araçtır ee nede olsa yıldızı var..



    zaten öyle ayrılıyor

    gelde anlat by fake beye..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: herby

    Nerden girdim bu konuya ya zaten aklımda vardı şimdi iyice dellendim Bursa'ya gidice ilk işim yukardai ilandaki siyah olan ile görüşmek olucak... Ama otomatiklerde 35 in altında bulmak biraz zor heralde..


    NERDEN ZIPPLATTIM BU KONUYU
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.