Şimdi Ara

Bu günden sonra C55 alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 1-2 Yıl içinde değişirtiririm . Şu S55 değilde yeni çıkıyor dikkat ettiyseniz . C60 C serisinin yeni telefonu bence çok güzel ilerde ondan alabilirim . Neyse galiba alıyorum C55 her şey için saolun . Made In Germany almaya dikkat edicem . Telefonu alınca gene burdan msj atarım .
    Herşey için saolun .
  • c55 i şiddetle tavsiye ederim
    gprs de gerçekten çok iyi ve hızlı
  • Bence 1-2 Ay bekle, Fuarda konuştuğum bi simens görevlisi, c60 ın 220 milyon gibi bi fiyatla çıkacaanı söledi, telefon oldukça şık ve c55 ten sanırım görünüş ve renkli ekran olarak ayrılıo, bende de c55 var ama ben yeni çıkacak olan telefonları düşünürdüm, mesela mc60 çıkacak, kameralı bunun çıkış fiyatı 380-390 gibi bişey olacak dedi görevli, eğer doğru söylemişse ben beklerdim.

    ama sen ben şimdi almak istiyorum diosan, ve s55 le c55 alabilecek durumdaysan, s55 derim, ama banane renkli ekranından blututundan, fotorafından diosan c55 züper ötesi bi telefon, bi arkadaş 8310/6510 demiş, walla onnara para verceene c55 al kalanıylada bitane daha c55 al :)
    telefona oyun atabiliosun, ses kaydı var, logo melodi ,stemediğin kadar, bende mesela 3000e yakım melodis var :) her midi dosyası senin için potansiyel bi melodidir :)
    gprs i de güzel, nokianın renkli ekran serilerinden iyi olmasada renkli ekrana kadar olan bütün modellerini fiyat/performans açısından geride brakır. gözü kapalı alabilecein bi telefon

    ayrıca benimki çin malı galiba, ve bunun bi alman bide danimarka üğretimlisini gördüm, danimarka üretimi olan mavi ekranlı, bulabiliosan onu al derim, ayrıca benim telefon ne iş anlamadım ama diğer gördüüm telefoınlardan ekran ışığı bakımından çok parlak, dierleri bu şekilde diil, ama bulabiliosan mavi ekranlı olanını al..!!
    pişman olmazsın.




  • C60 220 Milyonsa mezara kadar beklerim .
    Hepsiburada.com'a gelmemişti ondan almadım iyi yapmışım . C60 çok hoşuma gitti . MC60 ise çok ayrı bir telefon Bir iki ay beklerim sorun değil o zaman .
  • Eminmisin çıkış tarihlerinden ?

    Birde telefon fiyatları komik geldi doğru olabilir mi sence .
    Gözüm kalmıştı zaten onlarda ama ben minimum 500 Milyondan piyasaya girerler diye düşündüm .
  • c60 iyi hoş telefonda, ne kızılötesi nede bluetooth var alette, üstelik kablo desteği de yok diyor, öyleyse biz bunu bilgisayara nasıl bağlayacağız? Linki burda:
    http://www.infosyncworld.com/hardware/mobilephones/specs/62.html
  • aldım kullanıyorum kullanacağım.....
  • O bilgiler yanlış Bende baktım MC60'da da kablo yok diyordu fakat ben siemens'in rusya'da yaptığı tanıtımda kabloyla MC60'daki fotoğrafların telefonla verilen program ile birlikte bilgisara kaydedildiğini dinledim . Sonuçta telefonlar çıkmadan özelliklerini yazmışlar ordakilerin yarısı boş , yarısıda yanlış
  • herhalde çıkarken yeni oldukları için kutudan kabloları ile birlikte çıkarlar ???
  • walla telefonların çıkış tarihinden emin değilim, ama adam bana öyle dedi, c60 konusunda 220 milyon banada düşük geldi ama ben görevlinin bana söylediini yazdım, mc60 tanıtan elemanda onun için 380-390 dedi walla inanılmaz gelio ama eğer salllama fiyat verdiyse günahı onun boynuna :)

    eğer c60 220 olacaksa bende kesin c55 i satıp onu alıcam :) tabi o zaman c55 120 ye filam anca gider :D belkide 120 ye satabilirsek şanslı oluruz :)
    telefonda belki infrared blutut yok ama, bu fiyata onları koymaları imkansız ötesi sanırım :) hem bende önceden 5210 vardı kızılötesi vadı ama hiçbi işe yaramıodu :) anca telefon numarası atabiliodun/alabiliodun onun dışında bi yararını görmedim :)

    mc60 ın resim çekme olayı sakat geldi ama belki telefonda dır die öyle, pc ye atınca daha ii olur büyük ihtimalle, m55 iyi hoş telefon ama yes/no tuşları çok sakat, küçük ve basana kadar epey bi uğraştım :)




  • işte c60 ı alınca data kablosu sorunu çıkacak. beraber gelir inşallah. bu arada siemens bu telefonları rusya da tanıttı ve avrupada eylül ortası gibi satışa başlıcak ki. tanıtılan telefonlardan biri olan A52 hepsiburada da yerini almış darası C60 ın başına.
  • Merhaba,seni marka konusunda yönlendirmek istemiyorum. Sadece kendi gözlemlerimden edindiklerimi yazacağım. Eşim Nokia 7250 kullanıyor bende de Siemens SL55 var. İşyerimde masaüstü bilgisayarım,evde de bir Notebook'umuz var. İnternet pahallı olduğundan Telsim hat alıp GPRS ile sayfaları gezelim dedik. Neyse aslında böyle iki tane pahallı telefon almak çok lüks ama bende bir huy var en iyisi olacak. Şimdi Nokia telefon kaçak geldi dolayısıyla Nokia ile beraber ne CD geldi ne başka birşey. Ama şunu belirteyim gir Nokia'nın sitesine neye ihtiyacın var bul. Modem Driver'mi istersin Değişik modellere ait programlarmı. Adamlar her türlü yardım ve desteği sitelerinde veriyorlar. İndirdim "Nokia PC Suite 5.0" ı iş bitti. Resimmi yükleyeceksin ne yapacaksan en ince ayrıntısına kadar programa koymuşlar. Yani Nokia'nın Web'deki desteği muhteşem. Üstelik TÜRKÇEEEEEEEEE. Gelelim Siemens'e. Siemens KVK'lı olmalıydı çünkü SL55 narin ve komplike bir telefon. İyikide öyle aldım çünkü 750 milyon sayıp aldığım telefonun 3 saat sonra bozuk olduğunu anladık. Ekran çalışmıyordu. Tabi değiştirdiler. Siemens'i kesinlikle kötülemiyorum. Ama başıma gelenleri yazacağım. Siemen's ile gelen CD den çıkan programları kurdum. Adamlar "Siemes GPRS" diye bir program yapmışlar ve sadece Turkcell ve Aria için bağlantı ayarları var. Telsim yok. Sonra Nokia için yazılmış programla telefonunla iletişim kurman çok kolay ve çok çok hızlıyken Siemens'in kendi programı ile bu iş çok yavaş. Anlaşılırlık ve Estetik Nokia'da süper iken Siemen'de soğuk bir arayüz var. Gelelim telefonların hızlarına. Valla Nokia ile sayfalar daha rahat geliyor. Bunu hissediyorsun. Senin alacağın model ucuz ama Ben Nokia al derim. Web'de telefonun için renkli değişik programlar bulmak istiyorsan kesinlikle Nokia. Umarım yeni telefonun ne olursa olsun onunla iyi geçinirsin.Saygılar.




  • Elektronik eşya sonuçta bunlar, hepsi tıkır tıkır çalışacak die bi kural yok :)
    bende c55 var ve memnunum. öyleki 6510 yada 8310 almayı düşünüodum, ve şimdi bu telefonları almamakla ne kadar iyi yaptığımı anlıyorum. c55 aldım ve nerdeyse yarı fiyatına geldi diğer telefonların. hem onlardan özellik bakımından kat kat üstün.

    önceki msjımda da demiştim, nokianın renkli ekranlarından alacaksanız alınabilir, ama renksiz ve nokia alacağınıza, kesinlikle c55 alın. pişman olmazsınız.
    hatta nokianın renkli ekranlarınıda almayın :) 1 ay içinde c60 (renkli ekran+ haricikamera) çıkıo onu bekleyin :) 220m civarı olacakmış fiyatı kamera dahil diil tabi :) hadi hayırlısı. ;)
  • RAKS RAKS RAKS
    http://www.raksmobil.com/urunler_9545.htm
    Bu urun Ekim ayinda sadece 350.000.000TL (KDV dahil) bir fiyata sati$a sunulacak. Bili$im Fuari'nda inceledim, kamerasi cok kaliteli olmasada gayet iyi; cok hafif ve saglam bi telefon. Panasonic GD90'lara benziyor yapi olarak. Ince ve menusu cok guzel.

    Tabii ben Nokia alacam:) para biriktiriyorum; 65000renkli kamerali, kucuk toplu o guzel telefonu.. Yani 6600'i(altmi$alticiftsifir'i)http://www.nokia.com.tr/id33210.html




  • ben yaklaşık 5 aydır (yanlış hatırlamıyosam nisan da almıştım garantisi hala dveam ediyor) c55 kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir sorun ile karşılaşmadım ve fakat renksiz ekranbeni tatmin etmediğinden satmayı düşünüyorum. eğer 2. el düşünürsen dış camındaki birkaç ufak çizik dışında temi bir telefonum var görüşebiliriz. (data kablosunu vermem şimdiden söliyim m55 için kullanıcam :) )

    mail: murat@maxiasp.com
    icq: 734865

    (NOT: sakaryada okuduğum için şuan burdayım önümüzdeki cuma (bu cuma deil) istanbulda olmayı düşünüyorum)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.