Şimdi Ara

Bu gençlik nasıl düzen kuracak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gençler ailesinden ayrılıp nasıl kendi düzenlerini kuracak ? Bugün en kötü evin kirası 20den başlıyor. Herkes kamuda çalışamayacağına göre asgari ücret alan nasıl ayrı eve çıkıp kendi düzenini kuracak ?
    Ülkenin yarısının asgari ücret aldığı yerde kiraların 20 binden başlamasının açıklanabilir yanı yok. Gelecekte bir barınma sorununun ortaya çıkması kaçınılmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kırsalda doğmuş, babadan köy evi, bağ, bahçe edinmiş, askere gitmeden evlenmiş, tüm hayatı kıraathane'de sigara içip maç izleyerek geçmiş, hiç mülkaüzlüğü tatmamış, hiç iş aramak zorunda kalmamış.

sorsan: gençler çok şımarık, iş beğenmiyo, gençler çok şanslı. bizim zamanımızda hiçbir şey yoktu.

• EV ERKEĞİ DRAMI: 30 Yaşında Aile Evi Podcast
    YouTube · Tolga Turan
    2 gün önce

İzleyip gelmiş

• Düzen kuramayacak acı ve gerçek.

Memur olsa bile 50 bin tl nin aylık yarısı kiraya gidiyor. Memur bile geçinemez artık.

Eskiler süpürdü ülkeyi, sıyırdılar ardından çöpler kaldı maalesef.

• İşte o nasıl düzen kuracaklar diye sorduğunuz o sözkonusu gençlerin kendi ana babaları hiç acımadan ve inadına malum partiye oy vererek, kendi evlatlarını arkadan hançerlediler.. Bırakın da bunun hesabını konu açarak sizler değil, gençler malum partiye oy veren ana babalarına bunun hesabını sorsunlar...

• DambıIdor kullanıcısına yanıt
    Her yerde en az senin gibi bir tane var. Yazık birşey demiyorum...

• Kuramıyorum evlenemiyorum düşünün halimi şimdi ben niye çalışıyorum her gün bu kafayla uyanıyorumBu gençlik nasıl düzen kuracak ?  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt
    aferin

• kuramayacak cünkü türkiyenin eskiden bir sistemi vardı bozuldu o kadar bitik bir sistemi var ki iki koyun versen güdemeyecek kişilere devleti verdiler piyasada binlerce insan sahte hukuk diplomasıyla neler yapıyor biliyorsunuz

Bu gençlik nasıl düzen kuracak ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.