< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu gençlik nasıl düzen kuracak ?

-
-
kırsalda doğmuş, babadan köy evi, bağ, bahçe edinmiş, askere gitmeden evlenmiş, tüm hayatı kıraathane'de sigara içip maç izleyerek geçmiş, hiç mülkaüzlüğü tatmamış, hiç iş aramak zorunda kalmamış.
sorsan: gençler çok şımarık, iş beğenmiyo, gençler çok şanslı. bizim zamanımızda hiçbir şey yoktu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
EV ERKEĞİ DRAMI: 30 Yaşında Aile Evi Podcast
YouTube · Tolga Turan
2 gün önce
İzleyip gelmiş
Düzen kuramayacak acı ve gerçek.
Memur olsa bile 50 bin tl nin aylık yarısı kiraya gidiyor. Memur bile geçinemez artık.
Eskiler süpürdü ülkeyi, sıyırdılar ardından çöpler kaldı maalesef.
-
İşte o nasıl düzen kuracaklar diye sorduğunuz o sözkonusu gençlerin kendi ana babaları hiç acımadan ve inadına malum partiye oy vererek, kendi evlatlarını arkadan hançerlediler.. Bırakın da bunun hesabını konu açarak sizler değil, gençler malum partiye oy veren ana babalarına bunun hesabını sorsunlar...
-
Her yerde en az senin gibi bir tane var. Yazık birşey demiyorum...
Kuramıyorum evlenemiyorum düşünün halimi şimdi ben niye çalışıyorum her gün bu kafayla uyanıyorum
-
aferin
kuramayacak cünkü türkiyenin eskiden bir sistemi vardı bozuldu o kadar bitik bir sistemi var ki iki koyun versen güdemeyecek kişilere devleti verdiler piyasada binlerce insan sahte hukuk diplomasıyla neler yapıyor biliyorsunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X