Şimdi Ara

Bu Gençler Bu Paraları Nereden Buluyor? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
8
Favori
12.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kardeşim anlamak istemiyorsunuz ama sorun sizde. Ben 20 yaşımdayken ilk arabamı almıştım,kendi paramla. Ayrıca üniversite okurken. Gir bi işe kolay-zor deme çalış. Günde 8 saat çalışşan en kötü asgari ücret alsan günlük 50TL para kazanırsın. Sonra sende gezersin, dolaşırsın, yatırım yaparsın. 12-13 yaşından beri çalışırım, arkadaşlarımdan da sürekli -baba parası yiyor- lafını duyarım ama 15-16 yaşından beri ekstrem durumlar dışında babamdan harçlık almadım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş 20 ise çalışma çağın gelmiş geçiyor koçum.

    çalış paranı kazan sen de gönlünce harca.

    en azından bi kafede garsonluk yaparak başlayabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı bea, KYK çıksa da az bişey rahatlasam aileme de yük olmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatmayin, calisin. Siz de gidin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Böyle bi iki tanıdığım var adamlar 4 kişi takılıyor birisi zengin 3 ü normal, o diğerinin parasını çok yediler ama kardeşim diye takılıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı senin gibiyim işten çıkarılınca kaç aydır evde oturuyorum bir işte bulamadım başvurduğum yerler hep geri çevirdi şimdi beş parasız evde oturuyorum bir yere çıkamıyorum evdekilerden de isteyemiyorum çok zor bir durum
  • Senin baban sana vermiyor diye kızma.Benim babamda vermezdi ama gidip ev aldı ve daha iyi oldu.Şimdi vermese bile cepte para oluyor çünkü ne kira derdi var nede başka bişey.Ama o heryerde sürten tipleri hep baba ana parası yiyip ne ev alırlar nede başka bişey senelerce kira öderler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çalış kazan sende yap kardeşim, ailesinin imkanı olanlar kullanacak tabi. Olmayanlar da çalışacak yapacak.
  • Ulan yaşım 37 bırak gençleri millet açım diyor avm lere bakıyorum tıklım tıklım mağazalar cafeler dolu herkeste en kötü 50 bin TL lik araba 400 bin 500 bin TL ye ev şahidim öğretmen karı koca var bir sürü 700 bin TL ye ev alıyorlar ulan nasıl ödeyeceksiniz çift maaşlada ödenmez arabaları 150 bin etti sana 900 bin la 900 bin TL yi bankaya yatırsan en az 8,bin getirisi var 8 bin 9 bin arası. Yok arkadas anlamıyorum millet parayı biyerden buluyor ama nerden aklım almıyor. Adanada oturuyorum 5 para etmez bir sehir eli yüzü düzgün bir ev 700 bin TL ve kapış kapış gidiyor. Ama nasıl adana işsizliğin en yoğun yaşandığı şehir nerden geliyor bu para ben ömür boyu çalışıp yemesem içmesem o evlerde oturamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angelica

    Yaş 28.



    Zenginim ama o tarz mekanlara ben de gitmiyorum. 2 liralık kahveye 20 lira verecek zekaya sahip değilim.

    Devrem sana sempati duyarım ama bu yorumun komik geldi. Şu zulaladığın abur cuburlar gözümün önünden geçti

    20 yaşına baktığımda ben de benzer durumdaydım. Maalesef dünya adil bir yer değil. 20 yaşında benim de gelirim yoktu, o zaman lüks gelen mekanları şimdi oturmak için bile tercih etmiyorum. Ne baba parası yiyenlere kızabilirsiniz, ne de paranız yok diye kendinizi üzdüğünüze değmez. Keşke baba parası olsaydı da biz de öyle yiyebilseydik. Kendin kazandığında ya paranın kıymetini anlayıp o tür yerlerde harcamayan birine dönüyorsun ya da "Nasıl olsa ben kazanıyorum, acısını çıkaracağım" modeline dönüşüyorsun.




  • Benim arkadasda oyle ama o soyle yapiyor hic bir yerde 1 lira bile harcamaz 1 hafta boyunca sonra hafta sonu gider fotolar bilmem neler atar hafta ici sagdan soldan yemek ismarlasana kardes benzin atda ben alim seni bilmem ne :) isin ozeti bu yani



    Ozentilikden baska bisi degil sirf kariya kiza yarancam diye her hafta boyle bu adam 2 yildir taniyom 2 yildir boyle :)



    Yaninda takildigi kizlarada sıkıyor yalanlari kizlarinda hosuna gidiyo zaten boyle seyler o salaklar anlayana kadar 5 yil gecer :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 20 özendiğin şeylere bak. Sanırsın ki yaşlanıyor. Seninde olur hayırlısı ile derslerine ver kendini daha erken. Boş ver sen onları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ne diyorum

    Ulan yaşım 37 bırak gençleri millet açım diyor avm lere bakıyorum tıklım tıklım mağazalar cafeler dolu herkeste en kötü 50 bin TL lik araba 400 bin 500 bin TL ye ev şahidim öğretmen karı koca var bir sürü 700 bin TL ye ev alıyorlar ulan nasıl ödeyeceksiniz çift maaşlada ödenmez arabaları 150 bin etti sana 900 bin la 900 bin TL yi bankaya yatırsan en az 8,bin getirisi var 8 bin 9 bin arası. Yok arkadas anlamıyorum millet parayı biyerden buluyor ama nerden aklım almıyor. Adanada oturuyorum 5 para etmez bir sehir eli yüzü düzgün bir ev 700 bin TL ve kapış kapış gidiyor. Ama nasıl adana işsizliğin en yoğun yaşandığı şehir nerden geliyor bu para ben ömür boyu çalışıp yemesem içmesem o evlerde oturamam.

    Ayni sorunsal bende de var. Cevremdekiler öyle bir agliyorlarki çıkartıp para veresim geliyor. Fakat aralarında en züğürt benim ne evim var ne arabam. Çok şükür derdim tasamda yok büyüğünden. Demek ki ne kadar lüks tüketim arttıkça o kadar gider oluyor . Ayni isyerindeyiz eleman çalışıyor hanımı çalışıyor köyden bağ bahçe geliri gırla şimdi birde damacana işine girdi sorsan lavuk aç ağlayıp duruyor. İnsanoğlunun gözünü topraktan başkası doyurmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sayin serhax . konuyu acan arkadasa insani yaklasiminizdan dolayi sizi kutluyorum.sizin gibi insanlara ülkemizin cok cok ihtiyaci var.selamlarimla. izmir..çeşme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum zengin degilki onlar gercek zengin insanlar yedigi ictigi seylerin fotografini atmazlar o senin gordugun tipler kesinlikle yemek yemek icin bile para biriktiriyodur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüğünüz hayatların %90'ı yalan. Kalanı da abartılı. Kuzenim var asgari ücretle çalışıyor, babası emekli. Zar zor Tokiden aldıkları ve taksidini zorla ödedikleri bir evleri var. Onlarla yaşıyor.

    Ancak instagramda bir bakın vay beeee dersiniz.



    Sosyal medya fetişi insanları dönüşü olmayan yapaylıklara sürüklüyor.



    Ayrıca zengin mi bunlar diyorsunuz ya, aksine hepsi fakir hiçbiri farkında değil. Olmayan parasını kredi kartıyla harcıyor. Sürekli borç içindeler. Birgün tükenecekler haberleri yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YoungScientist

    Dostum zengin degilki onlar gercek zengin insanlar yedigi ictigi seylerin fotografini atmazlar o senin gordugun tipler kesinlikle yemek yemek icin bile para biriktiriyodur

    +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead


    quote:

    Orijinalden alıntı: YOURMOVE

    Sosyal medyada her gördüğüne inanırsan pskolojin bozulur :) sonra böyle konu açarsın.

    ee hocam photoshop mu yapıyorlar yani?

    giden gidiyor işte.Ünililer hatta liseliler bile gezme tozma vs bolca yapıyor.

    onlar gibi olma özentisi tamamen yanlış barda geçirsen zamanı hergün bir kızla gece geçirsen eline geçecek nedir öncelikle bunu düşünmen lazım. bunu düşünmedikten sonra PLAYBOY patronu gibi yaşamanın hiç bir anlamı ve sonu yok. Yaşamak demek bar pavyon kadın değildir.
  • Üniversitede fotokopi mi yemek mi diye düşündüğüm günler oldu.İkisini de yaparsam yol parası kalmıyordu.Çay, kahve içmeği saymadım.Geri ödemeli burs ile okulu bitirdim.Şuan da aynı şekilde yaşıyorum.Alışkanlık kazanıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailesiyle yaşayan bir genç pekala aylık 1500-2000 lira kazanır. Haftada 3-4 gün çıktığında 100 TL harcayabilir bu da anlattığın tablo için yeterlidir. Eğer ailenin kazandığın paraya ihtiyacı varsa diyecek birşey yok ama sana bakabiliyorlarsa gördüğün arkadaşlar ZENGİN değil, sen TEMBEL'sin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.