Bildirim
Bu gece yalnız geçmez geçmiyor da (SS'Lİ)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet karşı yatakta da birisi var _____________________________ 
-
o bira su gibi ya
_____________________________ -
-
-
-
-
-
Ben o fritosu yediğim zaman midem ağrımaya başladı
arkadaşta da olmuştu.
_____________________________ -
şu limonlu efes gerçekten güzel :) _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
limonlu efes candır.. _____________________________ -
-
-
bana headshot yapar mısın ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodyp@w -- 9 Eylül 2012; 1:19:30 >_____________________________ -
Beyler ne anlıyorsunuz şundan anlamıyorum. Eee işte sen anlamıyorsun demeyin lütfen açıklayın bir ara 1 yudum bira aldım arkadaşın biradan acı ve sodaya benzer bir tadı var? Ben böyle çerezle onla bunla deli gibi içenleri anlamıyorum güzel mi oluyo ve benimde canım çekiyor öyle yapınca ama içmiyorum içmem de likör güzelmiş diyolar tecrübelilerden açıklama bekleniyor... _____________________________ -
-
yarasın
Beyler ne anlıyorsunuz şundan anlamıyorum. Eee işte sen anlamıyorsun demeyin lütfen açıklayın bir ara 1 yudum bira aldım arkadaşın biradan acı ve sodaya benzer bir tadı var? Ben böyle çerezle onla bunla deli gibi içenleri anlamıyorum güzel mi oluyo ve benimde canım çekiyor öyle yapınca ama içmiyorum içmem de likör güzelmiş diyolar tecrübelilerden açıklama bekleniyor...
her biranın tadı, aroması aynı değildir öncelikle bunu açıklamak lazım
evde birşey kalmamışsa zorunlu en ucuzu biraya kalıyoruz haa bi johnie walker olsa yüzüne bakar mıyım asla
Bende Johhny Walker Black Label içiyorum, yanında çikolata ile. Çikolata bitti, yarım saattir dikip duruyorum arkadaşı. Kafa biraz dönmeye başladı, Hell on Wheels izlerken tam gidiyor, dizide herkes içtiği için.
- ehliyet sınavından 100 puan alırsak ne olur
- whopper jr boyutu
- en iyi kaşar peyniri markaları
- samsung projeksiyonlu telefon
- yeşil nasim
- guinness rekorlar kitabı
- en iyi deprem uygulaması
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler