Şimdi Ara

Bu fotograflar gercek mi?[Hayalet]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam millet. Arkadasimin, babasinin arkadasinin.... fotograf cektikten sonra boyle bir manzarayla karsilasmis. Photoshop bilenler bir yorumlasin, fotografta oynama var mi? Bence gercek degil cunku hayaletin yanindaki agacin kalitesi kotu iken hayalet daha temiz ve iyi kalitede. Bu yuzden sonradan eklenmistir diyorum

• photoshop layer mask ve motion blur effect. az birazda wind effect. blur'u %80 civarı çek. aynısı olmazsa gel kafamı kesip ss alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

photoshop layer mask ve motion blur effect. az birazda wind effect. blur'u %80 civarı çek. aynısı olmazsa gel kafamı kesip ss alacağım.

• uzun pozlandırma tekniğiylede(fotoğrafçı olmadığımdan tekniğin adını tam bilmiyorum) sabit durup arkdan geçen insanları hayalet gibi gösterebiliyosun bu arada
    bunlar çok belli ps olduğu biraz daha iyileri var bunların ama onlarda bağırıyor ben photoshop um diye.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha korkunç bi' öğe bulamamışlar mı o ne lan 66 aylık çocuğu bankacı cine çevirmişler

PlayStation dediğin balık etli olmalı!!! {FAT Kasa PS Destekçisi}
    PSN ID: Ozikoo
  • Oynama olamasa bile inanmam ama anlatabilmek icin photoshop bilenlere filan sorayim dedm
  • Böyle çocuğum olsa cebine uyuşturucu koyar narkotik köpekleriyle dolu barınağa atardım o ney la albino zenci karışımı gibi dumanlı dumanlı

"Everything around you that you call life was made up by people that were no smarter than you.
    And you can change it, you can influence it…"
  • Hadi bari ps yapmışta fotoğrafın kalitesiyle sonradan eklenilen şey uyuşsun.Kalite farkı bir kere.

• Esrarengiz Gölge Korkuttu!
    Samsun'da işyerinde kimsenin olmadığı sırada lambaların kendiliğinden yanması ve televizyonun açılması şoke etti.

http://www.haberler.com/esrarengiz-golge-korkuttu-3923679-haberi/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.