Şimdi Ara

Bu forumda neden herkes bu kadar mutlu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hayatımın en mutsuz anı diyebilirim, yalnız geçireceğim yılbaşını zaten ve 2 Ocak'ta finaller var vizeler hiç iyi değil, daha çalısmaya başlamadım. Asiri sekilde maddi sıkıntı icinde ailem ve babam bu ay az para yolladı. Sevdiğim kızı ise unutamıyorum. herkes mutlu değil yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cold Death

Hayatımın en mutsuz anı diyebilirim, yalnız geçireceğim yılbaşını zaten ve 2 Ocak'ta finaller var vizeler hiç iyi değil, daha çalısmaya başlamadım. Asiri sekilde maddi sıkıntı icinde ailem ve babam bu ay az para yolladı. Sevdiğim kızı ise unutamıyorum. herkes mutlu değil yani

oha durumumuz birebir aynı
  • quote:

Hayatımın en mutsuz anı diyebilirim, yalnız geçireceğim yılbaşını zaten ve 2 Ocak'ta finaller var vizeler hiç iyi değil, daha çalısmaya başlamadım. Asiri sekilde maddi sıkıntı icinde ailem ve babam bu ay az para yolladı. Sevdiğim kızı ise unutamıyorum. herkes mutlu değil yani

dpü mü yoksa :D
  • İnsanların saçmalıkları hoşumuza gidiyor bu yüzden de bu foruma girince neşemiz yerine geliyor mutlu oluyoruz. Bu sebepten mutluyuz. DH candır canandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

Dpü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckstabu

Gerçekten nasıl beceriyorsunuz?

Beceremiyoruz aslında
  • quote:

quote:

quote:

Dpü?

dumlupınar üniversitesi mi demek istedim. ama belli oldu dpü lü değilmişin

ayrıca merak etme mutlu değil hiç kimse ağlamaktan uyuyamadım.

• bu saatte mutlu adam mı olur . hepsi uyuyodur . bizim gibiler sabaha kadar düsünüyor iste napsak diye
  • 0 ile 100 arasında değer verecek olursam. %70 mutluyum.

%30 kesinti sebepleri; laptoptaki problemler, kız durumu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dpü?

dumlupınar üniversitesi mi demek istedim. ama belli oldu dpü lü değilmişin

ayrıca merak etme mutlu değil hiç kimse ağlamaktan uyuyamadım.

Üniversite kastettiğini anladım ama çıkaramadım, Gazi Üniversitesi hocam, bu kadar adilik olmaz 2 Ocak'ta sınavlar mı baslar ve 13 unde bitiyor insan biraz fazla ara koyar. Dersler zaten hardcore dalıyor bize.

Her seyden bıktım artık.

• Her gün, neredeyse aynı şeyleri yapmaktan bıktım.
  • Şükür elimiz ayağımız tutuyor sağlıklıyız istediğimizde , çalıştığımızda yapamayacağımız iş yok neden mutlu olmayalım ki hayat mutsuz geçirmek için bile çok kısa ideallerimiz için çalışıp , başarıp , mutlu olmak varken....
  • Cogu liselide ondan. adamlarda dert yok tasa yok ekmek elden su gölden gecinip gdiyolar daha ne isterler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: What is love

bu saatte mutlu adam mı olur . hepsi uyuyodur . bizim gibiler sabaha kadar düsünüyor iste napsak diye

+1
  • herkesin mutlu olduğunu görmemek seni mutlu edecekse ben mutsuzum. tamam?
  • Hayatimin en mutlu dönemindeyim.
    Ailemin maddi sıkıntıları az, sevgilimle aram iyi düzgün bi ilişkimiz var, yeni okulda ortam cok iyi, pokerde de ufak tefek paralar kazanmaya basladim uzun bi sürenin ardından, okulda dersler falan iyi (lise3). Bu kadar mutluluk fazla bi yerime bi sey olucak diye korkuyorum.
  • quote:

quote:

bizimkiler 2sinde başlıyor diymi
  • Kiz durumlari okul, alttan dersler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

herkesin mutlu olduğunu görmemek seni mutlu edecekse ben mutsuzum. tamam?

o nasıl bir imzadır ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.