Şimdi Ara

Bu forum çok daha güzel yerleri hak ediyordu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun süredir tepe taklak bir düşüş var. herkes biliyor zaten. 2015-16 yılları civarı forum ortamı çok canlıydı. konu dışında her dakikada 10 farklı konuya mesaj girilirdi. şu anda sinekler dolaşıyor burada. pandemide bir toparlanır gibi oldu sonra düşüş aynı hızıyla devam etti.

yazık yani şu forum daha becerikli insanların elinde olsa şu anda türkiye'nin açık ara en büyük forumu olabilirdi. derin hazineler var halen içeride.

• Forum konsept olarak yenilmeye mahkum, dh'ye özel değil bence.

• OptikForm kullanıcısına yanıt

bilemiyorum. bir şeyler yapılıp ayakta kalabilirdi. zira reddit halen ayakta. bence dh'nin bu halindeki payın çoğu yönetimsel.

• Ben adam akıllı mobil uygulaması olan forum sitesi görmedim reddit bunu anladı ve çok güzel uygulama yaptı.

• Şöyle bir baktım da, hakikaten bitmiş.

• hapocod kullanıcısına yanıt

Biz yaşlandık yeni nesil sabırsız forum kültürü yok. Buralara girip uzun uzun yazı okumaya eriniyorlar. Eskiden elektrik elektronik veya teknik sorun olduğunda burdan yardım alırdık çünkü internette doğru düzgün bilgi kaynağı yoktu artık her yerde bilgiye sınırsız erişim var şimdikiler bu devirde tak açıyor youtube instagramı video tüketiyor geçiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konulara yazında o zaman bitmesin konu dışı sizin şaklabanınız mı millet

Bazen düzgün konulara bakıyorum 120 kişi görmüş 3 kişi yazmış yazanlarda forumda default olan kişiler , insanlar iş yeri molanızda sizi eğlendirmek zorunda değil bitmesini istemiyorsan yazacaksın tepkisiz güvercinler gibi bakıp kafayı başka yere çevirmeyeceksin

Mesela şuan bu konunun görülmesi 90 ama 4 kişi yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 9 Temmuz 2024; 20:49:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forum ülke seviyesinden yukarda kanka

100 kisiden 99u bu forumu kullanamaz bu ülkede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.