Bildirim
BU FİYAT NORMALMI?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
E malum euro arttı ya onunda fiyatı fırladı. -
fiyat bana göre çok yüksek sakın alıyım fln deme..800-900 arası bulursun en kötü.. -
arkadasım 1200 ytl ye satan kım ya cok merak ettım...mıcrosoft bıle boyle karların hayalını kuramaz....almanyada 1 temmuza kadar premıum pk 333 euro ıdı...kdv dahıl...bızımkıler kopmus -
benim fiyat sabit ama şu an xbox 360 yok elimde en son geçen çarşamba sattım 490 euro pal sıfır premium paket -
çok iii satmışsın bence tebrikler -
HIMMM almıyorum o zaman saolun beyler gerçi banada yüksek geldi fiyat ama bu euronun çıkışına bağladım neyse -
yurtdışından getirt dostum tanıdır varsa -
ankarada metroda filan 950 ye satılıyor premium ... -
bu gun adamı bırı 1000 dolar fiyat verdi yaşadığım şokla bu işten vazgeçtim (ps3 beklemeye karar verdim) -
ps3 ede 1500 $ verirler sen yine 360 almaya bak ps3 çok daha pahalı olcak -
Euro 1.65 YTL'de kalaydı fiyatlar böyle hoplamazdı tabi.
Fiyata gelince PAL sistemlerin liste fiyatının 399 Euro olduğu belli zaten 800 YTL gibi;
üzerine ne kadar kar koyulacağına bağlı fiyat.
Bence ikinci el almak daha mantıklı, tabi güvenilir birinden.
Sıfır almak ile ikinci el 1-2 aylık cihaz arasında en az 100-150 YTL'Lik farktan başka birşey göremiyorum ben.
Yine de keyif keyiftir, sıfır almak isteyene saygı duyarım. -
başta 850ye satan dükkan 1100e çıkarmış varmı böle bişi. 2. el alım bari diyorum güvenilir biri nerden bulucaksın ve benim taksite ihtiyacım var. -
quote:
Orjinalden alıntı: onurbass
başta 850ye satan dükkan 1100e çıkarmış varmı böle bişi. 2. el alım bari diyorum güvenilir biri nerden bulucaksın ve benim taksite ihtiyacım var.
Var böle bişi !
Çünkü Euro %25 değer kazandı, haliyle yeni konsollar eskileri gibi 650 YTL'den değil 800 YTL ve üzerinden geliyor.
İkinci el ile ilgili olarak,
- Güvenilir birini bulmak size kalmış bir olay, zaten kişinin kullandığı kelimelerden anlaşılır diye düşünüyorum.
Onun haricinde kısmet...
- Taksite gelince, öncelikle Türkiye'ye garantili olarak satılan bir ürünü mağazadan almıyorsunuz.
Ama ben gerekirse vade farkı da öderim diyorsanız, HemAlHemSat.com üzerinden işlem yapın,
10 YTL'ye avantaj paketi alsın satıcı, böylece o komisyon ödemezken, siz kredi kartı ile ödeyebilirsiniz (vade farkı ile taksit de var).
Bu açıklamalardan sonra karar sizin !
-
quote:
Orjinalden alıntı: Sith
ankarada metroda filan 950 ye satılıyor premium ...
taksit yapıyorlar mı ki ? -
çok uçuk fiyat..sakın alma -
evet arkadaşım yapıyorlar metronun altında 6taksit fiyat 1200oluyo. yanlız artık 950 deil sanırım. bugün sordum peşin 1100 ordan bahsediyodum yukardaki msjdada. oraya sinirlendim. euro 1haftadamı değer kazandı bu adamlar 1 haftada yükseltti böyle tam almaya karar veriyorum 850den 100er 100er çıkarttılar. hiç bi b.k alamıyoruz tabi şimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurbass -- 10 Temmuz 2006; 18:48:07 > -
Olasılıklar :
1) Ankara'daki Metro'da ticaretten hiç anlamıyorlar.
Çünkü, konsolları 1.65 YTL kurdan aldılar, sonra düşük fiyattan satmaya devam ettiler, ama şunu atladılar:
Satış ile elde ettikleri gelirle yeniden Euro almaya kalkınca, kuru 2 YTL görüp akılları başlarına geldi.
2) Ankara'daki Metro'da ticareti iyi biliyorlar.
Baktılarki eldeki makineler çatır çatır gidiyor, hatta İstanbul'da 550 Euro gibi fiyatlar var;
o zaman biz niye düşük satalım dediler ve fiyatı kademe kademe arttırdılar.
3) Bunu da siz söyleyin
Ama bildiğim o dur ki, yeniden en başa döndük !
Konsol ilk çıktığı zamanlardaki gibi 250-300 YTL kar etmeye bakıyorlar ! -
beyler biraz daha sabredin çıksın şu ps 3 rekabet kızışcak ve fiyatlar makul seviyelere incek
bu arada KARABORSACILARA -
NTSC-US xbox alın
daha ucuz (dolar 1.55 ytl)
Benzer içerikler
- xbox türkçe oyunlar
- kahraman konsol güvenilir mi
- xbox çocuk oyunları
- gta 5 soyulacak yerler
- xbox 2 kişilik oyunlar
- gamepass yıllık
- en iyi hayatta kalma oyunları
- araba oyunları pc
- black myth wukong xbox
- witcher 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X