Şimdi Ara

Bu Fiber Kimin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bizim evin daha doğrusu sitenin onundeki kaldırımda aralarında bir miktar mesafe olacak şekilde 2 menhol var ve üzerlerinde K.B.B. (Kayseri Büyükşehir Belediyesi diye tahmin ediyorum) F/O yazıyor. Bu altyapı kime aittir? Baktım apartmanın bodrumuna herhangi bir fiber dolabı konulmamış. Ben tt ye aittir heralde diye dusunuyorum ama bir de sizlerin fikirlerinizi almak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 28 Ağustos 2012; 4:10:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BrkyVRNGL

quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

Merhabalar, bizim evin daha doğrusu sitenin onundeki kaldırımda aralarında bir miktar mesafe olacak şekilde 2 menhol var ve üzerlerinde K.B.B. (Kayseri Büyükşehir Belediyesi diye tahmin ediyorum) F/O yazıyor. Bu altyapı kime aittir? Baktım apartmanın bodrumuna herhangi bir fiber dolabı konulmamış. Ben tt ye aittir heralde diye dusunuyorum ama bir de sizlerin fikirlerinizi almak istedim.

Belediyenin açtığı ihaleyi kazanan şirket mobese vs. İçin altyapı döşemiş , izmirde superonline ve tt mesela , ikisininde kapakları farklı . Yakın zamanda çalışmalar başlar ama büyük ihtimalle sol değildir . Öyle bir ihaleyi hiç duymadım .

teşekkürler, başka fikri olan var mı? Konu güncel.

• Kimsenin olmayabilir, belediye kendi mobese, sinyalizasyon gibi isleri icin cekmistir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Zordion

Kimsenin olmayabilir, belediye kendi mobese, sinyalizasyon gibi isleri icin cekmistir.

+1

Orijinalden alıntı: Zordion

Kimsenin olmayabilir, belediye kendi mobese, sinyalizasyon gibi isleri icin cekmistir.

Hocam o işler içinde mutlaka kullanılacaktır ama ne biliyim, kamera felan da yok etrafta zaten sokak burası cadde değil, pazar felan var kaldırımın karşısında. Umarım bir şirkete ihale edilecektir o kadar fiber sadece mobese için boşa mı gitsin canım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.