Şimdi Ara

Bu esnaflar batmasında ne olsun? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
17.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
268 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynısını döner alarak yaşadım, 3 dönere 100 lira verdim, yazık oldu, Yemeksepeti puanı 9.2 olan normalde de iyi iş yapan bir yerde bu sıkıntılar oluyorsa düşünemiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirTemel -- 5 Ağustos 2020; 14:21:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahim.42 kullanıcısına yanıt

    Konuyu açan arkadaş için;


    Pastane kapatmış bir aile çocuğu olarak, iade etmesini bileceksin hocam. Bazı pastaneler dediğin gibi 1 haftalık ürünü satıp yoluna devam ediyor. Gerekirse şikayet et :)


    Bu arada küçük esnaf batar hemde çok güzel batar :) Hak yemeyen her şirket batmaya mahkumdur. Şu fiyatlarla, şu vergilerle bir işletmenin ayakta kalması im-kan-sız. Ya isim yapmıştır, ya da aşağıdaki gibi;


    %99 yerde ne kadar ekmek o kadar köftedir. Bir adam bir ürünü ucuza veriyorsa ya sürümden satış istiyordur ya da kalitesiz mal yapıyordur.

  • Bayatsa sikayetin varsa git iade wt hakkini ara. Para kolay kazanilmiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayakkabının etiketinde 199.90 lira yazıyordu saticinin direk dediği 250 lira fiyatı var size 200 lira olur dedi bende etiketi gösterdim o eski etiket dedi 10 kuruş daha düşüğüne aldım esnaf bildiğin yalancı resmen göz göre göre yalan konuşuyor alışmışlar artık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkeze örnek verim tatlıcıda çalıştım.. Yaklaşık baklavaları 4-5 gün tutuyorlar.. Baklavamı alıcaksınız gözünüze kestirdiğiniz tepsiden isteyin vermiyorlarmı almayın.. Ben öyle yapıyorum bildiğimden.. Açıkcası aldığım ne olursa olsun pasta bayat vesaire neyse gidip üşenmeden iade eder bir daha ordan asla birşey almam.. Kısacası kendileri kaybeder kendileri bilir.. Yeni bir dondurmacı ve pastacı keşfettim adam günlük yapıyor baktı kaldımı pastalar 2-3 saat öncesinden tak yüzde 50 indirim koyuyor.. Müdavim müşterisi var hemen tükeniyor sabah geliyor taze taze yapıyor adam 1 senede dünyanın müşterisini yaptı özel pastada yapıyor.. Ve keçi sütü vesaire kullanıyor 10 numara böyle esnaf malesef çok zor bulunuyor

  • Pasta kremasi bozulmasin diye koruyucu falan koyuyorlar.ekler ve profiterolde yapiyorlar bunu.dikkatli olun.Baklavaya gelirsek, bence evde yapilan baklava disinda baklava yemeyin.Aluminyum tepsi olayi cok sakat.Adam spatulayla tatliyi alirken aluminyum parcalari tatliya geciyor.o cizik tepsilerde pisen baklava da sakincali.o tepsilerin hic birinde sertifika yok.gidaya uyumlumu belli degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdincerdinc E kullanıcısına yanıt

    Türkiyede sadece dürüst esnaf batar, o Esnaf batmaz.

  • Hocam alman pastası olduğuna eminmisiniz başka bir şey itelemiş olmasın küçük esnaf ? Hiç unutmam babamın memurluğu dolayısıyla küçük bir ilçede yaşıyoruz o zamanlar ordaki pastanenin bir pastası vardı o kekin yumuşaklığı tadı hala damağımda. Bir de üni okuduğum şehir de yerel pizzacı vardı ünlü pizza markalarına 10 basar. Bu iki esnafın ortak özelliği pastacının almanyada pizzacının italyada zamanında ustalık yapmış olmaları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GüvenlikMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam migrostan al , meyveyi pazardan bile almam( çürük çarık dolduruyorlar)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İzmirde oturuyorum. Genelde öğrencilerin yoğun olduğu bir yerde.

    Esnaf tüm müşterilerini İzmir'e okumaya değil de para yemeye gelmiş budalalar olarak görüp herkesi göz göre göre kandırmaya çalışıyor.
    20 tl etmeyecek kulaklığı 50 tlye kakmaya çalışanlar, bozuk, ayıplı, defolu malları normal ve hatta ucuz diye kakalamaya çalışanlar.. Ve nicesi.


    Ekmek hariç tüm ihtiyaçlarımı büyük marketlerden alıyorum. Pazara da Hatay pazarına veya kavacık köylü pazarına gidiyorum.

    Kazandırmayın bunlara.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esnafın diline yalan dolanmış hocam bir kere istediğiniz kadar dil dökün nafile

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben 13 yıldır dışarıdan revani almıyorum, evde kendim yapıyorum. Basit kolay tatlı, 1 paket irmik yumurta vs yapılabiliyor. Tavsiye ederim. İstediğin şekilde yap. Cevizli, hindistan cevizli vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amanhem kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bende tatlı dışarıdan pek almam o an canım çekti çıktım hemen tatlıcıya koştum. Yoksa şerbetli tatlı aklıma gelmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BrosinAk kullanıcısına yanıt
    Nereye kadar gider bu yalan mutlaka dönüşü olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elinde güçlü bir koz var, satın almamak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dürüst olan esnaf batar bu ülkede. Maalesef bende esnafm. Bi ürünü ben 90 tl ye satıyorum köşe başındaki esnaf 130 tl ye satıyor. Müsteri bana diyorki köşede orjinali 130 tl neden senden alaym ki 😂😂😂 ürün aynı marka aynı renk aynı. Çok affedersiniz ama bazı insanlar gerçekten kazığı hak ediyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pasta konusunda haklısnz. Gidip vermeniz gerekiyordu. Bi pasta için sinirlenmeye gerek yok zaten. İnsan olsa iade kabul ederse insan değilse de sizde kalsn insanlık oraya bırakıp çıkarsnz. Siz paranızı kaybedersiniz o şerefini kaybetmiş olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenomen.72 -- 6 Ağustos 2020; 1:27:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evimin yanında market var, kapıdan çıkınca 5 adımlık mesafede ama toplasan 20 kere alışveriş yapmamışımdır. Yapmış olduklarımda mecburiyetten oldu. Sebebi adam kafasına göre fiyat çekiyor yazdığı etiketten bile haberi yok 1 gun önce x fiyata aldığım şeye 1 gun sonra 50 kuruş 1 lira kafasına göre arttırıp fiyat çekiyor. Söyleyince ya zam geldi ya etiket eski falan diyor. O yüzden tiksindim ne ben alıyorum ne de hanıma aldırıyorum. Istanbulda şerbetli tatlı için tatlıcı şemsettin pasta, kurabiye vb şeyler içinde guneliyi tercih ediyorum. Çok çok iyi değiller ama f/p ürünleri. Güneli hem evime yakın hemde fabrika satış mağazası olduğu için hep taze. Meyve, sebze içinde pazar tercih ediyoruz. Market alışverişinide artık büyük ölçüde getir, Istegelsin, banabi gibi online yerlerden indirim yakalarsam yapıyorum. Gayette güzel oluyor kimseyle muhattap olmuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.