Şimdi Ara

Bu ekran kartıyla yaşayabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,vakti zamanında (2012'ydi yanlış hatırlamıyorsam) Asus K53S-Sx581R yi almıştım.Beni fazlasıyla tatmin ediyordu.1 senedir üniversite sınavı nedeniyle rafa kaldırdım,uzak kaldım laptoptan.Gt540m,4 gb ddr3 500gb özellikler.Bu ekran kartının şimdiki zamanlarda bi iddiası var mıdır,cs go,tomb raider,dota gibi oyunlar oynamaktaydım.Yardımcı olursanız sevinirim

Yani özet - Gtx540m'in piyasada tutunma gayreti yeterli midir,bu kart hakkında fikirleriniz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

İstersem bırakırım dediğim her şeyin müptelasıyım,iradem zayıf değil tutkularım güçlü
  • Cs ve lol oynarsın ama fazlasını bekleme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sistem tavsiyeleri ile ilgili her türlü sorunuz için pm atabilir veya konu açıp beni etiketleyebilirsiniz. CS:GO veya genel olarak Steam-Origin-Uplay ile ilgili sorularınız için yine pm atabilir ve konunuza etiketleyebilirsiniz.
    Yararlı linkler: steamcommunity.com/gwohawin2 / fb.com/talhaefe.ay / factorialgamestudio.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerding_Gamers

Cs ve lol oynarsın ama fazlasını bekleme.

Teşekkür ederim,yorum için.Mediumda oynatır mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

İstersem bırakırım dediğim her şeyin müptelasıyım,iradem zayıf değil tutkularım güçlü
  • Ekran çözünürlüğün 1366x768px olduğu için CS go, dota 2, lol gibi oyunlarda kurtarır. Fakat yeni çıkan oyunlarda bir şey bekleme.
  • bu yorum başlık için

• Cs go lol dota tarzi oyunlari mediumda oynarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.