Şimdi Ara

Bu Ekran Kartı Alınır mı 3080 Tİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhabalar ekran kartı alacağım ve birisi ile görüştüm

Isı değerlerini ve faturayı gönderdi 2 sene daha garantisi var bu konulardan çok uzak kaldım ve ısı değerleri nasıldır pek emin değilim o yüzden yazıyorum

Veya forum üzerinden aynı fiyatlar da 3080 ekran kartı var satılık onu almak daha mı mantıklı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musavalentin -- 16 Aralık 2022; 18:57:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 1) kartin kutusu ve fatura belgesj var mi
    2) kartin modeli nedir ?
    3) kart uzerinde vidanin uzerinde etiket var mi ve Kartin ustunden garanti etiketi veya seri numarasi duruyor mu ?
    4) fiyat cok mu ucuz cok mu pahali piyasaya gore ?

Birsuru soru var. Piyasada mining çıkması cok kart var. Bilginize.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba kutu fatura var 3080ti ventus 3x kart fiyat 11.500 kartın vidasının üstünde ki etiket duruyor seri numarası da yazıyor kartın üstünde fotoğraf ekliyorum şimdi ve fatura 2021 12. Ay alırken 2 adet alınmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musavalentin -- 16 Aralık 2022; 18:37:31 >
  • Furmak core clock değeri doğruysa alınmaz 1100mhz 71 derece ne kart mining çıkması %100.

• Teşekkür ederim

• Maşallah hemende anladın. Ne cevherler varmış forumda maşallah Bu Ekran Kartı Alınır mı 3080 Tİ 

• korkma satın al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler ama forumdan 3080 Satın aldım ve memnun kaldım forum nasıl kapatılıyor bilmediğim için kapatmadım da

• Alıntı

metni:
     ventus 3x, alırken 2 adet alınmış

Doğru tabi 2 tane dandik ventusu SLI yapmak için almış sanırım, sonrada SLI desteklemediğini farkedip birini physx kartı olarak kullanmış olabilir.

• Kart temiz görünüyor ancak emin olmak için en azından 1 saat kadar test edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Mining yapılmış olabilir ancak bu kartın öldüğü ya da sorun çıkaracağı anlamına gelmez. Ben de 6 ay mining yapılmış bir kart satın almıştım. Üzerinden uzun zaman geçti ve oldukça memnunum.

Mining yapılan kart alınır demek istemiyorum. Ancak alınmaz da diyemem. Kartın durumunu detaylı inceleyip karar vermek en doğrusu. Tabi elinizdeki kartın mining yapılmış bir kart olduğuna da kesin emin olamazsınız.

Neticesinde o güçteki bir kart için fiyatı iyi. Bence alınır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.