Şimdi Ara

bu durum fena :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben garanti hesabı kapatmak istiyorum. herhangi bir garanti subesine gitsem ve hesabımı kapatmak istedimi söylesem bu istemi hemen yaparlarmı yoksa sıkıntı cıkarıyorlarmı yasayan yada bilen biri anlatırsa sevinirm yarın subeye gidicm ..
    birde bir arkadas örenciysen öğrenci belgesiyle git o parayı kesmezler senden dedi var mı öle bi durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torrent92 -- 21 Eylül 2011; 0:50:03 >

• yardımcı olabilicek yok mu
  • bankadaki çalışanlar patron gözünde bir değeri vardır bu değer her kapatılan kredi kartı ve hesaplarda düşer ona göre muamele görür

dolayısıyla kapatmamak için ikna etmeye çalışcaktır ama kararlı konuşursanız yapabileceği bişey yok
  • Hesabını niye kapatmak istiyorsunki? İçinden tüm paranı çek bırak kalsın o hesap. Ugraşma kapatmak için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

bankadaki çalışanlar patron gözünde bir değeri vardır bu değer her kapatılan kredi kartı ve hesaplarda düşer ona göre muamele görür

dolayısıyla kapatmamak için ikna etmeye çalışcaktır ama kararlı konuşursanız yapabileceği bişey yok

hmm... tmm mazeretlerim hazır onun dısında bir pürüz cıkmaz dimi sukadar gün bekleyn felan .. bide hesabı actırdıgım subeden kapattırmak gibi bi zorunluluk yok dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Hesabını niye kapatmak istiyorsunki? İçinden tüm paranı çek bırak kalsın o hesap. Ugraşma kapatmak için :)

dostum yıllık 120 tl kesinti varms bende paramı yatırım dursn dedm 4 gram altn aldm sonra örendimki 120 tl kesinti varmıs bu cok fazla zaten 3 kurus para yatırıyorm
  • 5 dakikada kapatıyorlar bilemedin 10
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.