Bildirim
Bu dünyaya boşa geldim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Sence şu gördüklerin aynen bir rüya olsa ve uyansan 15 yaşında. Neyi farklı yapardın ona odaklan. Sonra şunu anla ki o yapman gerekenleri şu anda da yapsan hayatın düzelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Ama herşey öyle olmuyor
Evlenmiş çocukları olmuş birisi senin dediğini yapsa yani boşanmış bile olsa geri de çocukları olacak belki boşanırsa daha da kötü olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ya ömürler kısa gibi ama çok da uzun. Yani herseye ragmen hayat devam ediyor. Ha ben de biliyorum 40 yasından sonra pilot astronot olamam ama uygun bir yol haritası çızılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
-
Dünyaya gelmek bizim tercihimiz değildi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dolandırıldım iban numarası var ne yapmalıyım
- üniversite mezunu askerlik kaç ay
- usb kablo ile telefonu televizyona bağlamak
- kızılaydan panora avm ye nasıl gidilir
- azı diş çekimi yorumları
- telegram indirim kanalları
- modern combat 4
- elektrikli bebek arabası
- black friday ne zaman 2026
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt