Şimdi Ara

Bu dövmeyi erkek yaptırması tuhaf kaçar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu dövme çok hoşuma gitti triple goddes fakat bakire,anne ve kocakarıyı temsil ediyorum. neopaganizm'de kadın döngüsü anlamında sizce bilen biri görürse komik mi durur.

Bu dövmeyi erkek yaptırması tuhaf kaçar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0611284CA -- 19 Şubat 2022; 2:24:33 >

• illa anlamını soran olur o zaman keyfin kaçar yani yaptırma

• Saçmasapan şey bu ne yaptırıyorsunuz böyle abidik gubudik şeyleri pişman oldum diye ağlıyorsunuz sonra...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vendetta1.6 kullanıcısına yanıt
    Sallamasyon yanıt verir nolcak :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benzer şekilli birleşik dövmeler güzel durmuyor. Sadece ortadakini yapsan daha güzel olur. Anlamı falan da önemli değil sevdiysen yaptır.

Dövmenin anlamı ve tipinden çok nereye yaptırdığını önemli. Mesela lise arkadaşım boynuna Evanescence dövmesi yaptırmıştı, şekilli yazılı. Çocuğun adı artık Eva mesela. Dövme kötü de değil ama hiç boyna yapılır mı o zaman ki mallık işte bir yaptırdı 15 yıldır kahrını çekiyor :d

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 yıl sonra pişman olursun yaptırma. baya çirkin bir dizayn. fazla büyük. estetik değil

• Ben beğendim, yalnız ortadaki sembolün üstündeki ağaç dalı olmasaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dövme yaptıracaksan geçici yaptır, istediğin zaman silersin en azından. Şimdi hoşuma gidiyor dersin ama birkaç yıl sonra bu ne sıkımsonik bişey lan hangi kafayla yaptım ben bunu diyeceğin garanti, hayatta olursan tabi birkaç sene sonra!

İnsan öğrenir gelişir ve değişir.

• Dövme beğenirsin beğenmezsin beni ilgilendirmez ama aşırı dikkat çeken, sürekli soru sorulacak hatta bazı ülkelerde toplumsal tepki çekebilecek semboller kullanan ve büyük boyutlu dövme tarzı.

Pagan ya da Nordic tarzda daha güzel dövmeler olabileceğini düşünüyorum.

Nordic Pagan Tattoos yazarsan diğer sanatçılardan ilham alabilirsiniz

Kişisel fikrim olarak, dövme seven bir insan kendini tuval gibi düşünmeli ilk dövmeler her zaman değişime açık olmalı, yani 5-10 sene sonra gerçekten değişim isteyebilirsin.

O toplumun kültürünü ve dövmenin anlamını hep bedeninde tasiyacaksin
    Gerçekten herşey sana göre uygunsa yaptırabilirsin.

Dövme ve tuval ilişkisini unutmamak lazım, daha iyi dövme sanatçıları ve iyinin iyisi var. Sende tek bir tane tuval var hop gidip tüm tuvala 3 tane basit sembolü duvar yazısı gibi yapistirayim demek yerine, yarın öbür gün çok varoş olur mu, fikrim değişir mi yoksa daha iyi sanatçı bulabilir miyim? Gibi soruları da sormak lazım

Bir diğer konu ise Viking trendi, ben biraz bunu muhteşem Suliman olayına benzetiyorum. Nasıl ki Güney Amerika, Arap ve Ortadoğu toplumunda anlık bir trend oldu. Viking olayı da onun Avrupa ve Kuzey Amerika versiyonu gibi.

Trendlerden ziyade sana. Anlam hitap ediyor mu ? Bence bu da önemli.

Kurtlar vadisi biter Suliman gelir, o biter Legolas gelir, oradan Taht oyunları gelir bunların senin hayatına yansıması nasıl onu da düşünmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 19 Şubat 2022; 8:19:11 >

• Bence anlamından önce dövme güzel değil.

Lakin Dövme şahsi bir şeydir kimseyi ilgilendirmez 3 adet dövmem var hepsine bayılıyorum kendime aşığım.

• Başkası için komik duracağını dert ediyorsan zaten yaptırma. Elbet biri görüp gülecek beğenmeyecek.

Önemli olan kendinin beğenmesi. Kendin beğeniyorsan ve istiyorsan Kin, bedel, elbet bir gün, neden ben yazdır kimse karışamaz.

• Dövme iğrenç duruyor. Dövmeli insan gördüm mü midem bulanıyor.

• Çok kötü duruyor

Bu dövmeyi kaydet, 1 sene sonra tekrar bak ve iyi ki yaptırmamışım acaba o zamanlar ne düşünüyordum diyeceksin

• hayatta istedigin bir sey varsa ve onu yaptırabiliyorsan kimseye sormadan yap ve yaptır.. bu dünyada sadece kendine güven.. kendi kafana göre yasa..

• tanrı odin ve vikingler trend değildir..

• cok kotu

• Lucius24 L kullanıcısına yanıt

bu dünyada sadece kendine güven diyorsun.. çok güvendiğin o kendin birgün duvara toslarsa, o zaman kime güveneceksin?

• Bugün kolunu dövdüren yarın başka bir yerini dövdürür.

• Dövme yaptıran adamın vücuduna saygısı yoktur.

• Genç kardeşim 45 yaşında bir abin olarak sana tavsiyem kesinlikle dövme yaptırmamandır zira sövme yaptıranlar Allah'ın resulü tarafından lanetlenmiştir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.