|
Bildirim
|
3 gün önce gittim mecbur.her zaman 20 25 lira alan adam 30 lira aldı.bi daha beklesin beni 3 un birini alır
|
Kendi az nüfuslu ilçeme de gittim ama berbere gitmedim. Bunun sebebi oturduğum mahallede(bayram öncesinde) "bir kuaförden 140 kişiye virüs bulaştığı" iddiasını bir sağlık çalışanından duymam değil, berberlerde hijyene dikkat edilebileceğinin mümkün olamayacağına inanmamdır.
|
sen berbere gitmezsen ben berbere gitmezsem berberler ne yiyecek traş bıçağı mı yesin ?
bu kadar da ölümden korkmayın gidin berbere arkadaşlar ekonomi dönmesi gerekiyor |
Kendi adima ben berber defterini kapattim.Hem hijyen hem maddi olarak cok da karim oldu.
Alibaba da canavar gibi tras makinalari var 100,150 TL ye onlardan aldi birader ,bir trasimi yegen yapti 3 numara yaptim baya gider diye 2-3 ay oldu bir iki ay daha gider bir trasi da birader duzeltti enseleri yanlari falan aldi.Bundan sonra asla berbere gitmem. Mahallede emekli berber var o 20 TL ye tras ediyor,gencler ise iki koltuk koyuyor bir TV hoooooop 40-50 TL para istiyorlar bir de adini Couffour falan yazdin mi tamam .... 2 trasta 40 kagittan 80 kagit cebimde kaldi.Hem saglik acisindan riski azalttim hem maddi karim oldu. Bundan sonra berberlerin isi zor ... |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durante -- 15 Ağustos 2020; 19:55:18 > |
|
|
|
|
|
|