Şimdi Ara

Bu Djarum ne biçim sigara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fazla beklediğimi bulamadım, sigara içiyor hissi vermiyor, boğazdan çok kolay akıp gidiyor ve sanki duman çekmemişsin gibi oluyor, sigara dediğin boğazdan öyle kayıp gitmez içtiğini hissettirir, Camel'ın ağırlığı yok, arka arkaya da içilmiyor mide bulantısı yapıyor, tadı da öyle ahım şahım değil, bir daha hayatta almam

• Dj arum kim hiç dinlemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fişneli dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackSaruman

Dj arum kim hiç dinlemedim

bunu bekliyodum
  • neyli içtin? sigara içmeyen birisiyim ama ara sıra bulursam djarum black karanfilli içerim.
  • Günlük sigara tarzında içilecek birşey değil zaten.Sürekli kullanımda zararı çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

neyli içtin? sigara içmeyen birisiyim ama ara sıra bulursam djarum black karanfilli içerim.

Black'ti benim ki de birazdan mentol deniycem, ama bu bile mentollü gibiydi, boğazdan geçerken ferahlık hissi veriyor resmen, sigara içmeyenler sever işte ancak, çok arada değişiklik olsun diye içilecek bir şey, şuan hiç sigara içmiş gibi değilim, mide bulantısı olmasa hemen yakıcam da 2'ye kadar bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanalKabus

Günlük sigara tarzında içilecek birşey değil zaten.Sürekli kullanımda zararı çok.

ben gün içinde de fazla içmem zaten geceden geceye
  • sigaradan anlamam da nargileye başlayanlar cappuccinolu içmesin.hafif başdönmesi,kalp ritmiyle biraz oynaması bi de ferahlık başka hiçbişey yok.bildiğin hava çekiyorsun.hayal kırıklığına uğradım
  • quote:

Orijinalden alıntı: radar_

sigaradan anlamam da nargileye başlayanlar cappuccinolu içmesin.hafif başdönmesi,kalp ritmiyle biraz oynaması bi de ferahlık başka hiçbişey yok.bildiğin hava çekiyorsun.hayal kırıklığına uğradım

ne alaka
  • Çakma almışsın. Benimle birlikte içen herkes ağır olduğu için içemiyor. Marlborosundan devam ediyor.
  • Katılıyorum. Ergenler vasıtasıyla şişirilmiş bir sigara. Black, cherry ve vanilla dan ictim. Filtreye aroma verince bitmiyor iş. Cherry ve vanilla iciliyorda black tamamen çöp.

NOT. Djaruma ağır diyen sigara içmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 7 Ekim 2013; 1:43:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Çakma almışsın. Benimle birlikte içen herkes ağır olduğu için içemiyor. Marlborosundan devam ediyor.

Evet çakma, çakmayla orjinali arasında fark yok hemen hemen diyor herkes
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

quote:

sigaradan anlamam da nargileye başlayanlar cappuccinolu içmesin.hafif başdönmesi,kalp ritmiyle biraz oynaması bi de ferahlık başka hiçbişey yok.bildiğin hava çekiyorsun.hayal kırıklığına uğradım

ne alaka

alaka yok bunu söyleyeceğim en uygun başlık buydu :P
  • quote:

quote:

quote:

ne alaka

söylemek zorunda mıydın

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne alaka

söylemek zorunda mıydın

fazla mesaj göz çıkarmaz

• tek iyi yanı içimi uzun, ortalama 15 dakika

ekleme : mentol 10 dakika sürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 7 Ekim 2013; 2:04:42 >
  • Ergen cigarası.

• quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Ergen cigarası.

aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Katılıyorum. Ergenler vasıtasıyla şişirilmiş bir sigara. Black, cherry ve vanilla dan ictim. Filtreye aroma verince bitmiyor iş. Cherry ve vanilla iciliyorda black tamamen çöp.

NOT. Djaruma ağır diyen sigara içmesin

Olur içmem..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.