Bildirim
BU DEĞERLERLE BU HIZ NORMAL Mİ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Değil hat zayıflaması orantısız kablo da ek varsa kontrol edin ezilme filan var mı diye bakın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum bina yeni. gidip kablo almıştım geçen gün prizden çekiyorum modeme kadar. ulaşılabilir hızı maksimum alamam evet ama yine de aldığım hızın sabit olarak 18406 olması biraz garip duruyor. telekomu arasam hızımı yükseltin desem ping değerlerim artar diye korkuyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BD386127B
Değil hat zayıflaması orantısız kablo da ek varsa kontrol edin ezilme filan var mı diye bakın -
Bunu neye göre hesaplıyorsunuzquote:
Orijinalden alıntı: Guest-BD386127B
Değil hat zayıflaması orantısız kablo da ek varsa kontrol edin ezilme filan var mı diye bakın
bu hat değerlerinde sürünüyorum max 8 mb adsl kullanıyorum 2 arka sokagımda 70 mb vdsl2 net alıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuitarxtanbuL -- 9 Aralık 2018; 23:15:16 > -
Hocam bu değerler ile Adsl olarak 10 mbit üstü sıkıntılı olur. Snr düşük Hat zayıflamasıda yüksek. 10 mbiti görmek içinde 16 mbit paket kullanmanız gerekir bence buna gerek yok. Vdsle geçmeye bakın derim.quote:
Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL
Bunu neye göre hesaplıyorsunuz
bu hat değerlerinde sürünüyorum max 8 mb adsl kullanıyorum 2 arka sokagımda 70 mb vdsl2 net alıyorlar
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: muratoto
Hocam bu değerler ile Adsl olarak 10 mbit üstü sıkıntılı olur. Snr düşük Hat zayıflamasıda yüksek. 10 mbiti görmek içinde 16 mbit paket kullanmanız gerekir bence buna gerek yok. Vdsle geçmeye bakın derim.
Vdsl desteklemiyor diyor mesafeden dolayı yoksa gecicem 10 defa :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabit tel varmı yada adres sorgulamadan baktınızmı hiç.quote:
Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuLquote:
Orijinalden alıntı: muratoto
Hocam bu değerler ile Adsl olarak 10 mbit üstü sıkıntılı olur. Snr düşük Hat zayıflamasıda yüksek. 10 mbiti görmek içinde 16 mbit paket kullanmanız gerekir bence buna gerek yok. Vdsle geçmeye bakın derim.
Vdsl desteklemiyor diyor mesafeden dolayı yoksa gecicem 10 defa :)
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X